Μάγκες; ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής αφήνει στην άκρη τις ποδοσφαιρικές “μάχες” και καταπιάνεται με το άλλο πρωτάθλημα που ξεκινάει το επόμενο Σάββατο.

Έχω αναφερθεί πάρα πολλές φορές, σε σημείο να με βαριέται ο κόσμος και να γίνομαι γραφικός, στην απουσία του κόσμου του ΟΦΗ από το γήπεδο. Και με πιάνει ακόμα μεγαλύτερη μελαγχολία όταν βλέπω γεμάτο το “Γεντί Κουλέ” και άδειο το “παλατάκι”. Και επειδή δεν γίνεται να αμφισβητηθεί η δυναμική του μεγέθους του ΟΦΗ, τολμώ να πω ότι είμαστε απαράδεκτοι. Όταν ένα κλειστό γήπεδο χωρητικότητας, σχεδόν 500 θέσεων, ο ΟΦΗ δεν μπορεί να το γεμίσει τότε είμαστε απαράδεκτοι. Και αν όχι να το γεμίσει, τουλάχιστον να δείχνει γεμάτο με 200 και 300 άτομα. Επειδή έχω βρεθεί σε πολύ καλές εποχές όταν ο ΟΦΗ “ρουφούσε” τις κατηγορίες από το τοπικό – αξέχαστα ματς, ο τελικός με τον Κύδωνα και το ματς με την Ιεράπετρα στην Γ’ Εθνική – δεν μπορώ να δεχτώ ότι η ομάδα παίζει μπροστά σε 100 και 150 άτομα. Αυτά τα παιδιά που βλέπετε στην φωτογραφία γουστάρουν που είναι στον ΟΦΗ και το βλέπεις στην κάθε κίνηση τους. Στο πως σχολιάζουν τις φανέλες, το γεμάτο γήπεδο, την ατμόσφαιρα στο “Γεντί Κουλέ”. Θέλουν να ζήσουν και ανάλογες στιγμές μέσα στο ΒΑΚ. Μα δεν μπορούμε να τους τις χαρίσουμε; Αν δεν μπορούμε, να βγούμε να το πούμε δυνατά και να δούμε τον ΟΦΗ να παίζει στα τοπικά με τον Γιούχτα, τον Κύδωνα και το Δειλινό. Μα αν αυτή η ομάδα δεν γεμίζει το γήπεδο, τότε δεν έχει μέλλον για να διεκδικεί την άνοδο στην Α1. Γιατί μια μέρα να μην δούμε τον ΟΦΗ να παίζει με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη; Να βλέπουμε στο Ηράκλειο μερικούς από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης και παράλληλα να υπερηφανευόμαστε για την παρουσία του ΟΦΗ στην Α1. 

Στην Α1 υπάρχουν μεγάλα ονόματα και αν παρατηρήσετε τις ομάδες που συμμετέχουν, απουσιάζει μόνο το όνομα του ΟΦΗ. Ένας “μεγάλος” που λείπει από την μεγάλη κατηγορία. Ξέρω, γίνομαι και γίνομαι γραφικός για ακόμα μια φορά. Όμως δεν μπορεί ένα μέγεθος όπως ο ΟΦΗ να γεμίζει το γήπεδο; Δεν το πιστεύω και δεν μπορώ να το αποδεχτώ. Ο ΟΦΗ δεν πρέπει να παίζει μόνος του σε κανένα παιχνίδι. Και το Σάββατο που δεν υπάρχει δράση στο ποδόσφαιρο, είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να γεμίσει το κλειστό!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

4 σχόλια

  1. Το παρακανεις με τις υπερβολες.
    Το παλατακι που λες, ειναι ενα κλειστο που ειναι οτι πρεπει για προπονητικο του μπασκετικου ΟΦΗ.
    Οταν το λες παλατακι, υποτιμας την νοημασυνη μας Μανο. Παλατακι ειναι το κλειστο της Πυλαιας, το κλειστο στα 2 αορακια και το οακα.
    Το κλειστο του ΒΑΚ ειναι χειροτερο απο το κλειστο του Σπορτινγκ και της Ροδου.
    Το κλειστο του λιντο το θεωρεις χειροτερο??

    Ας παει ο ερασιτεχνης την ομαδα στα 2 αορακια και ξανασυζηταμε για την προσελευση του κοσμου.

    1. Ίσως να είναι και υπερβολικός αλλά πάντα χρησιμοποιώ την λέξη μέσα σε εισαγωγικά. Και στο κάτω – κάτω αυτό είναι το γήπεδο του ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ δεν είναι φιλοξενούμενος σε άλλο γήπεδο, δικό του. Δεν έχω σκοπό να υποτιμήσω τη νοημοσύνη κανενός. Αλλά ασφαλώς και το γήπεδο δεν είναι λόγος για να μην έρχονται στα παιχνίδια ούτε 200 άτομα…

      1. Σιγουρα το βακ δεν ειναι ο λογος που δεν ερχεται ο κοσμος.
        Δεν μας πολυαρεσει το μπασκετ στο Ηρακλειο. Αυτος ειναι ο κυριος λογος.
        Μην ξεχναμε πως το κλειστο γεμιζε οταν ο κοσμος ειχε κοψει μαχαιρι το γηπεδο (εποχες βατσινα).

        Δυστυχως οταν η ομαδα κανει νικες και βλεπει ανοδο, θα γεμισει και το κλειστο που τοτε θα φαινεται μικρο.

  2. Δε νομιζω οτι ο ΑΓΟΡ εχει 2 αορακια..Το γεμιζει ομως…Ο ηρακλης δν εχει καυταντογλειο στο μπασκετ..το γεμιζει ομως σε μπασκετ κ βολλευ!!!Αυτο με το γηπεδο ειναι δικαιολογια!!Οποιος θελει κ μπορει βεβαια πανω απ ολα ερχεται ειτε λιντο λεγεται ειτε βακ ειτε αορακια ειτε εφοδου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × two =