Ο πόλεμος και οι εχθροί με ονοματεπώνυμo

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τον πρωτοφανή πόλεμο που δέχεται ο ΟΦΗ και εστιάζει την αντιμετώπιση με άλλες περιπτώσεις.

Όσα δεν έζησε ο ΟΦΗ τα δύο τελευταία χρόνια, τα ζει μέσα σε 40 ημέρες. Όλα όσα συμβαίνουν από την σέντρα της χρονιάς μέχρι και σήμερα είναι κάτι που δύσκολα χωνεύεται και χρειάζεται πολύ γερό στομάχι για να ανταπεξέλθεις. Βέβαια έχουν και μια πολύ απλή αιτιολογία: Ότι φέτος υποβιβάζονται 4 ομάδες και όλοι προσπαθούν να σώσουν το τομάρι τους. Είτε έντιμα και μέσα στα γήπεδα, είτε εξωαγωνιστικά και ύπουλα.

Φαίνεται και αποδείχθηκε περίτρανα χθες, ότι λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ, έχουν βαλθεί ορισμένοι να τον χτυπήσουν υπόγεια αλλά κυρίως ύπουλα. Είτε με τις διαρροές που τεχνηέντως ορισμένοι τις βγάζουν δεξιά και αριστερά και έχουν προφανή σκοπό να πλήξουν τον σύλλογο, είτε απευθείας και με περίσσιο θράσος ψάχνονται να δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα. Ακόμα και σήμερα υπήρχαν ορισμένοι που δεν είχαν με τι να καταπιαστούν και ασχολήθηκαν με το ταξίδι στο Παρίσι και το… ποιος έκανε τα έξοδα στον ΟΦΗ. Μιλάμε για γελοιότητες…

Όλο το πανηγύρι που έστησε ο Αλαφούζος χρησιμοποιώντας τα δικά του ΜΜΕ για να πείσει – μέχρι και τον… Μπογδάνο χρησιμοποίησε – την κοινή γνώμη ότι ο ΟΦΗ έχει σχέση με… πλαστογράφους. Βέβαια το γεγονός ότι τα έγγραφα που κατέθεσε ο ΟΦΗ ήταν καθ’ όλα νόμιμα, είναι κάτι που ξεπερνάει και την πιο νοσηρή φαντασία. Όπως επίσης ότι η υποκρισία περισσεύει. Γιατί υποκρισία είναι να βγαίνει να μιλάει ο Αλαφούζος για την καταβολή χρημάτων στο κράτος όταν ο ίδιος δηλώνει εισιτήριο που το… 80% πηγαίνει στην Συμμαχία και κατά συνέπεια τα εισιτήρια δεν φορολογούνται στις υπόλοιπες ομάδες.

Ο ΟΦΗ έχει προβλήματα και δεν το κρύβει. Και τα προβλήματα του είναι σοβαρά. Όμως το να βλέπεις δίπλα σου «τυπάκια» που προσπαθούν να σου τα κάνουν μεγαλύτερα, αυτό είναι κάτι που δύσκολα ξεπερνιέται. Και αν μέσα σε 40 ημέρες, ο ΟΦΗ έχει δεχτεί αυτόν τον ανελέητο πόλεμο, φανταστείτε τι πρόκειται να συμβεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Ο ΟΦΗ τους «χάλασε την σούπα» τόσο με την προσωρινή διαταγή που πήρε, όσο και με το γεγονός ότι αποδεικνύει ότι οι παίκτες πληρώνονται. Ακόμα και τα εξώδικα των Ταυλαρίδη, Γεωργίου, Ρόβα που δημοσιοποιήθηκαν σε αθηναϊκές ιστοσελίδες ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ότι ο ΟΦΗ έχει δώσει σε αυτούς τους παίκτες κοντά στις 200 χιλιάδες ευρώ. Αλλά στον πόλεμο των… εντυπώσεων, αυτό είναι κάτι που πάει περίπατο και προφανώς δεν λέει κάτι για τους… τίμιους και αντικειμενικούς «λασπολόγους» των Αθηνών. Και η πλάκα είναι ότι πρόκειται για τα ίδια άτομα που έκαναν «αβαβά» τα (πολύ μεγαλύτερα) προβλήματα που αντιμετώπιζαν η ΑΕΚ με τον Άρη. Τότε έκαναν «μόκο» γιατί έτσι τους βόλευε, τώρα όμως αντιμετωπίζουν τον ΟΦΗ σαν μια… επαρχιακή ομάδα και αν πιστεύουν ότι καταφέρνουν κάτι, είναι γελασμένοι. Και δεν μιλάω για τα κέντρα αποφάσεων που δεν τήρησαν την ίδια πυγμή όταν υπήρξαν ακριβώς παρόμοιες ιστορίες με αυτές που έχει δημιουργήσει ο ΟΦΗ.

Μέχρι στιγμής, ο ΟΦΗ έχει απαντήσει σε όλα όσα του έχουν καταλογίσει. Θυμηθείτε: 1) Το φιάσκο με τις ενημερότητες, 2) τα περί αποβολής από το πρωτάθλημα, 3) την εξαίρεση των παικτών από την αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99. Τους εκθέτει συνεχώς ο ΟΦΗ που έχει πληρωμένες απαντήσεις σε όλα όσα τους αφορούν…

Αυτό που χρειάζεται να γίνει, είναι ο κόσμος να καταλαβαίνει όλα τα παιχνίδια τακτικής που κάνει ο ΟΦΗ. Και παράλληλα, θα πρέπει να είναι εκείνος που θα προστατεύσει τον σύλλογο από κάθε ξένο χέρι που θα πάει να τον ακουμπήσει. Γιατί θα βρεθούν τέτοια και μάλιστα πολλά. Και είμαστε ακόμα (μόνο) στον Οκτώβριο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

5 σχόλια

  1. Όλα αυτά που βλεπεις οτι οι δυο μεγαλυτεροι πολεμιοι της χτεσινης ημερας ητανε ο αλαφουζος και ο πανοπουλος . διαβαστε καποια στιγμη τι γραφουν τα μμε της ξανθης για να καταλαβετε.
    θελω απλα να πω οτι ο καθενας παει να σωσει το τομαρι του.

  2. ΜΑΝΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ 3 Η 4 ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ, Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΗΓΚ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ “Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΟ” ΜΕ ΤΙΣ 4 ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΟΦΗ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ, ΠΩΣ ΤΑ 700 ΧΙΛ.Ε. ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΤΟ 2007 ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 10 ΕΚ. ΤΟ 2014. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, ΟΥΤΕ Ο ΚΟΜΠΟΤΗΣ, ΟΥΤΕ Ο ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΥΤΕ…. Η ΣΟΥΠΕΡ ΛΗΓΚ! ΦΤΑΙΝΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

  3. Εγώ βλέπω ότι πάμε φούλ για τη Γ’ εθνική. Όλα τ’ άλλα είναι “υπομονή στον άρρωστο μέχρι να βγεί η ψυχή του”.

    1. Το στηρίζεις κάπου Νίκο;

      1. Ναι, το στηρίζω στην οικονομική κατάσταση που έχουν φέρει την ομάδα αυτοί που τη διοίκησαν, με πρώτο και καλύτερο το Βατσινά, αλλά και τους μετά από αυτόν. Τώρα η κατάσταση κατά τη γνώμη μου είναι μη αναστρέψιμη εκτός αν………..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20 + 11 =