Από τον λαιμό…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Κόντρα σε θεούς και δαίμονες ο ΟΦΗ το παλεύει. Το παλεύει μέχρι εκεί που δεν πάει, για όσο θα πάει. Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule όσα συμβαίνουν στον πλανήτη που λέγεται ΟΦΗ.

Θα ξεκινήσω αυτό το κείμενο από μια άλλη σκοπιά: Ναι, ο ΟΦΗ έχει 1002 προβλήματα. Ναι, ο ΟΦΗ παρατάχθηκε με 15 ποδοσφαιριστές. Ναι, ο ΟΦΗ έχει τραβήξει χίλια βάσανα τις τελευταίες ημέρες σε σημείο που δεν γνωρίζει κανένας αν έχει άλλες αντοχές. Αλλά βρε παιδιά, εκεί στην Θεσσαλονίκη για ηρεμήστε λίγο. Ναι, εσείς που ήρθατε στο Ηράκλειο και νομίζατε ότι θα κάνετε βόλτα, ότι θα πάρετε τους 3 βαθμούς έτσι ξεκούραστα σάμπως παίζετε με καμία ομάδα που έχει “ελαφριά” φανέλα βάρους μόλις λίγων γραμμαρίων. Βρε, ο ΟΦΗ όσα προβλήματα και να έχει, ΠΑΝΤΑ ΟΦΗ θα είναι! Μην το ξεχνάτε αυτό. Εκτός και αν νομίζατε πως θα αντιμετωπίζατε καμία από αυτές τις ομάδες – σφραγίδα που παίζουν στην Σούπερ Λιγκ μπροστά σε 100 και 150 άτομα. Όλοι όσοι “αντικειμενικοί” δημοσιογράφοι κάνουν λόγο για “ξεφτίλα”, “ήττα – ντροπή” και λοιπές αηδίες δεν πρέπει να ξεχνούν ότι ο ΟΦΗ παραμένει ΜΕΓΑΛΟΣ και θα είναι ΜΕΓΑΛΟΣ όσα προβλήματα και αν έχει.

Αυτά σαν πρόλογο γιατί ζώντας εκ του σύνεγγυς το κλίμα στα δημοσιογραφικά του “Γεντί Κουλέ”, όλοι το είχαν δεδομένο εκεί πάνω ότι το ματς θα ερχόταν διπλό και κάπου λες “καλά ρε μαλάκα, τι νομίζουν ότι είμαστε; Λεβαδειακός;”

Πάμε και στα δικά μας. Επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής και να σας κοιτάζω στα μάτια, θα ήμουν μέγας ψεύτης αν σας έλεγα ότι πίστευα στη νίκη του ΟΦΗ. Και επειδή ακριβώς δεν πίστευα ζητάω ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ από όλους όσους έδωσαν και την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο ώστε ο ΟΦΗ να φύγει νικητής. Ειδικά η εμφάνιση του πρώτου 45λεπτου ήταν τέτοια που ακόμα και αν χάναμε, δεν θα με ενοχλούσε. Μα τον Θεό! Με “γέμισε” τόσο πολύ το πρώτο 45λεπτο που δεν πίστευα ότι έβλεπα. Μια ομάδα παθιασμένη, ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΗ από τον Αναστόπουλο και ένας ΟΦΗ που απέναντι στον 2ο του πρωταθλήματος, κέρδιζε μόνο 2-0 αντί για 3-0 και 4-0.

Κόντρα σε όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες, ο ΟΦΗ δείχνει ότι δεν πεθαίνει και ούτε θα πεθάνει. Και είναι απορίας άξιον αν υπήρξε ποτέ καμία ομάδα που είχε παρόμοια προβλήματα και όχι μόνο δεν διέλυσε αλλά το πάλεψε μέχρι θανάτου. Οι μνήμες από το καλοκαίρι του 2011 είναι ακόμα νωπές…

Και τώρα έρχονται τρία ματς με μεγάλες ιδιαιτερότητες. Τρία ματς στο Ηράκλειο σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ματς που παίζουν τον δικό τους ρόλο και τα οποία είναι κάτι παραπάνω από απλά 90λεπτα. Για πολλούς και (προφανείς) διάφορους λόγους…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

10 σχόλια

  1. Απο τον λαιμό πρέπει να πιάσουμε κ όσους έβλεπαν το τέλος κ προπαγάνδιζαν ότι όλα βαίνουν καλώς.Που ακόμα κ τώρα ρίχνουν την ευθύνη στον Γκατούζο για όλα τα προβλήματα,Ο Άφραγκος(που τώρα κάνει ανοίγματα με μπανάνες)…μαζί με τους υπαλλήλους τους παραπλάνησαν όλους μας,αλλά έρχεται για όλους σας το τίμημα που σας αναλογεί.

    1. Καλά αδερφέ, βλέπε ξανά και ξανά φαντάσματα εσύ…

      1. Φαντάσματα βλέπω λοιπόν,συγνώμη, απλά άκουσα κάτι -10 βαθμούς,για συνολικά 150,000 ευρώ κ τα πίστεψα,θα συνεχίσω να σας εμπιστεύομαι για τα νέα της αγαπημένης μου ομάδας.
        Υγ. Τα παντελόνια είναι δύσκολα ρούχα.

        1. Ακριβώς φίλε μου επειδή τα παντελόνια είναι δύσκολα ρούχα όπως το λες και εγώ δεν κρύβομαι ποτέ. Αν θεωρείς ότι δεν ενημερώνεσαι σωστά ή έχεις αποδείξεις ότι εγώ έγραψα ποτέ ψέμα, ας μου το πεις. Αρκετή λάσπη έχουμε δεχτεί…

        2. Εσείς οι ”δημοσιογράφοι” του ΟΦΗ παρακολουθείτε την Ομάδα καθημερινά,μιλάτε με παίχτες διοίκησηκ προπονητές, κ πέσατε απο τα σύννεφα απο τις προσφυγές που σας ήταν γνωστές μήνες τωρα?
          Ποιόν προστατεύατε? Τον κόσμο? Την ομάδα? Η (που το καταλαβαίνω απόλυτα) την θέση σας, και η εναρμονισμένη επίθεση, ως κύριο υπεύθηνο,στον Γκατούζο,δείχνει δόλο ανεπίτρεπτο. Yγ. Μην θεωρήσεις το ψευδόνυμο ότι κρύβομαι,τα στοιχεία μου κ η παρουσία μου ,οποιαδήποτε στιγμή στην διαθεσή σου.

  2. Νίκη το Σάββατο με τον Εργοτέλη για να έχει αξία η χθεσινή νίκη. Αν πάμε έτσι, εγώ βλέπω σωτηρία και με τους μείον δέκα.

  3. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι οι παίχτες που έμειναν είναι καλύτεροι από αυτούς που έφυγαν..
    Γιατί δεν έπαιζαν Λαμπρόπουλος Κουτσιανικούλης, Τζορτζ με τον προηγούμενο προπονητή? Γιατί έπαιζαν οι αργοκαρούτες Μειτε,Αντελέγιε κτλ στην άμυνα και δεν έπαιζαν αυτές οι ταλεντάρες που βλέπουμε τώρα?
    Γιατί χρησιμοποιούνταν στην άμυνα ο Κούτσιανικούλης σαν μπακ χαφ?
    Τραγικά πράγματα και ευτυχώς ήρθε ένας κανονικός προπονητης να διορθώσει τα ασυμάζευτα.

    Ας στηρίξει ο κοσμος όσο μπορεί να βοηθήσει και οικονομικά με τα εισητήρια και Μαχλάς Αναστόπουλος θα κάνουν ότι μπορουν για να σωθεί η ομάδα αυτό ειναι σιγουρα.

  4. Πραγματικα δεν καταλαβαινω την εχθρα σου κ την ειρωνικη σου διαθεση για τον Παοκ. Για τους φιλους του πρωην προεδρου δηλαδη τους γαυρους δεν ειχες ν πεις κατι. Ευτυχως τα παιδια στη 4 δεν σταματησαν να βριζουν τους γαυρους χθες. Βαζελοι κ γαυροι ειναι οι εχθροι μας.

  5. O μανάβης που το έπαιζε πρόεδρος και το μάναβοπαιδο…μπανανεεεες…

  6. Ντροπη ρε παιδια μολις ειδα το αρθρο με τους τζιχαντιστες…. Κοψτε κατι ρε παιδια, μπαλα ειναι! Ελεος συγκρινετε τις κτηνωδιες που στοιχιζουν ζωες με τα παρε-δωσε μιας ΠΑΕ και μιας ομοσπονδιας…. Κατεβαστε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

10 − 5 =