Ολοένα και καλύτερος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο δεν το είδα καθώς βρισκόμουν στην Αθήνα για την μετάδοση στο ποδόσφαιρο και έτσι ότι και να πω για το παιχνίδι δεν θα ανταποκρίνεται  στο έπακρον.

Ούτως η άλλως το παιχνίδι της Κυριακής όπως και αναμενόταν ήταν εύκολο κάτι το οποίο αποδεικνύει και το αποτέλεσμα. Αυτό που θα επιχειρήσω να κάνω είναι να αναλύσω κάποια πράγματα βάση στατιστικών.

Ο ΟΦΗ για ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε την ποιότητα που έχει  σαν ομάδα στην επίθεση, και το ευχάριστο είναι πως πήρε πόντους από πολλούς παίκτες την ώρα που μάλιστα δύο από τους  λεγόμενους «σκόρερ» της ομάδας, οι Τσακιρίδης και Μπάρδας πέτυχαν συνολικά 8 πόντους. Ο Βαγγέλης Βλάχος πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα παικτών που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής όπως ο Ξενάκης που πέτυχε 17 πόντους και ο Μούρτος που σημείωσε 10, ενώ οι 65 πόντοι που δέχθηκε η ομάδα αποτελεί μία από τις καλύτερες επιδόσεις της στο πρωτάθλημα.

Πλέον στον ΟΦΗ μετρούν αντίστροφα το εκτός έδρας  παιχνίδι στις 30 Απριλίου με την Κηφισιά που εν πολλοίς θα κρίνει και τον τίτλο του πρωταθλητή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × one =