Νίκη στις Σέρρες και φουλ για το 8Χ8

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule για το “μέταλλο” που έδειξε ο ΟΦΗ στην πρεμιέρα κόντρα στον Πανελευσινιακό αλλά και για το παιχνίδι που ακολουθεί στις Σέρρες με τους Ίκαρους.

Πρεμιέρα με το δεξί για τον ΟΦΗ, ο οποίος μετέτρεψε σε περίπατο το υποτηθέμενο ντέρμπι με την Ελευσίνα. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου πήρε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα που ήταν και το ζητούμενο και το ευχάριστο είναι πως αν και ανέτοιμη έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι της.

Παρά τις αντιξοότητες των τελευταίων δύο εβδομάδων, όπου ο ΟΦΗ έφτασε να κάνει ακόμα προπονήσεις και με 6 παίκτες λόγω των τραυματισμών, η ομάδα κατάφερε να πάρει ευκολότερα του αναμενόμενου το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σαιζόν.

Ο ΟΦΗ έστειλε από την αρχή τα μηνύματα του δείχνοντας πως θα είναι μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και το ευχάριστο για την ομάδα είναι πως αν και έλειπε ένα σημαντικό γρανάζι της μηχανής, ο Δημήτρης Καραδολάμης, η απουσία του δεν φάνηκε ενώ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Ορφανός, ο οποίος δεν έχει συμπληρώσει ούτε εβδομάδα στην ομάδα. Ο ΟΦΗ έδειξε πως παίρνονται τα εντός έδρας παιχνίδια και με την βοήθεια του κόσμου του έφτασε σε μια σπουδαία νίκη. Η ομάδα έδειξε πως έχει παίκτες πρωταγωνιστές και ο καθένας με τον ρόλο του μπορεί να συμπαρασύρει τους υπόλοιπους, όπως και έγινε χθες, όπου Λιούις, Σιζόπουλος και Παναγάκης παράσιραν και τους υπόλοιπους

Πλέον το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με τον Ίκαρο Σερρών, ένα ακόμα ντέρμπι για τον ΟΦΗ είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι για τον ΟΦΗ στις πρώτες αγωνιστικές, καθώς αν περάσει από τα Σέρρες πάει φουλ για το 8Χ8.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. Xαλαρωσε ρε Παυλο,απο το 2/2 στο 8/8 εχει πολυ δρομο…

  2. Se ligo tha mas peis re Pavlara oti se 2 xronia tha paizoume Euroleague!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × 3 =