Από την 3η αγωνιστική ποτέ δεν έχει κριθεί τίποτα!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το ξεκίνημα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Α2 δεν είναι το ιδανικό βάση το δυνατοτήτων της ομάδας. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Βλάχου μετράει δύο ήττες σε τρία παιχνίδια, πράγμα που προσωπικά θεωρώ πως δεν περίμεναν και πολλοί γνώστες της κατηγορίας βλέποντας το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών.

Η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα και μάλιστα συνεχόμενη, η οποία ήρθε και με τον ίδιο τρόπο πάνω-κάτω στο πρωτάθλημα με όπως στο παιχνίδι με τον Ίκαρο Σερρών έχει φέρει απογοήτευση στο στρατόπεδο του ΟΦΗ, ωστόσο αυτό δεν αποσυντονίζει την ομάδα.

Ο ΟΦΗ το Σάββατο έκανε μια ήττα εκτός προγράμματος, μια ήττα που πονάει, καθώς πιθανόν οι υποψήφιοι ανταγωνιστές του για την άνοδο στην Α1 να μην την κάνουν-τουλάχιστον στην έδρα τους-, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα από την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος έμεινε και εκτός στόχων.  Ναι ο ΟΦΗ πάει για άνοδο και μπορεί να μην είναι αποτυχία να μην ανέβει στην Α1 αλλά είναι ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ!  

Κάποιοι στο πρώτο χαστούκι βάλθηκαν να βγάλουν την ομάδα εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος και να λένε πως η ομάδα είναι χτισμένη για να διεκδικήσει την παραμονή και μόνο. Ας μου πουν τότε πόσες ομάδες στο πρωτάθλημα έχουν ρόστερ καλύτερο του ΟΦΗ και τότε πάω πάσο.

Η ήττα από το Πέραμα ναι μεν πονάει τον ΟΦΗ, όμως δίνει στους παίκτες μεγαλύτερη όρεξη για να δώσουν απαντήσεις σε όλους όσους βάλθηκαν από την τρίτη αγωνιστική να την βγάλουν εκτός διεκδίκησης της ανόδου αλλά και χτισμένη για να διεκδικήσει την παραμονή.

Ένα καλό μάθημα μπορεί να δοθεί το Σάββατο στην Ν.Ερυθραία και ας υπάρχουν πάλι όπως όλα δείχνουν οι Καραδολάμης και Μπαλάφας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. file mhpws prepei na xanakaneis ena tsat na ta syzhthsoyme ola ayta. twra kai me toys traymatismoys den mas vlepw kala…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × three =