Έκλεισε στόματα ο ΟΦΗ στη Ν. Ερυθραία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

H νίκη στην Ν.Ερυθραία έκλεισε προσωρινός κάποια στόματα που μιλούσαν για μόνο στόχο του ΟΦΗ την παραμονή στην Α2. Η ομάδα παρά τα σημαντικά προβλήματα πήρε μια παλικαρίσια νίκη, ενώ ευτυχώς είχε και την τύχη με το μέρος της κάτι που της έλειπε στα προηγούμενα παιχνίδια και ήρθαν οι ήττες με Ίκαρους Σερρών και Πέραμα γιατί όταν ένα παιχνίδι χάνεται στο καλάθι εκτός από ικανότητα χρειάζεται και κάποια τύχη.

Αυτό που παρατήρησα στο παιχνίδι με την Ν.Ερυθραία ήταν η εμφανής έλλειψη τον Καραδολάμη και Μπαλάφα αλλά και αυτή του Σκαμνάκη η οποία θα μπορούσε να δώσει κάποιες λύσεις. Ο Βαγγέλης Βλάχος αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τον Μπάρδα σαν “4” μια θέση που δεν είναι και η αγαπημένη για τον αρχηγό του ΟΦΗ  αλλά και δεν του πάει και τόσο καθώς η ομάδα χάνει μια πολύτιμη λύση σε άλλη θέση που είναι και η “φυσική” του παίκτη. Η νίκη στην Ν.Ερυθραία ήρθε με δύσκολο τρόπο, θα μπορούσε να έρθει λίγο πιο εύκολα καθώς ο ΟΦΗ έκανε δύσκολη τη ζωή του από μόνος του στο τέλος και σίγουρα ευκολότερα αν στην διάθεση του τεχνικού τιμ ήταν ένας εκ των Μπαλάφα και Καραδολάμη.

Το θετικό για τον Βαγγέλη Βλάχο είναι ότι στο παιχνίδι με το Παγκράτι επιστέφει ο Σκαμνάκης, ωστόσο αν και μπορεί να προσφέρει λύσεις είναι δύσκολο να επωμιστεί ένα ρόλο του “αντι-Μπαλάφα” ή του “αντι-Καραδολάμη” για ένα τόσο μακρύ διάστημα που θα κάνουν να επιστρέψουν οι δύο παίκτες.

Δυνατότητες για κάτι καλό φέτος, υπάρχουν στην ομάδα και στον ΟΦΗ αν και οι καιροί είναι δύσκολοι ίσως θα πρέπει να σκεφτούν πιο εντατικά την απόκτηση ενός παίκτη στην θέση “4”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

six + eleven =