«Δεν αξίζει στον ΟΦΗ να παίζει μεταξύ συγγενών και φίλων»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του για την προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ για άνοδο στην Α1 η οποία δεν βρίσκει την απαιτούμενη ανταπόκριση από τον κόσμο της ομάδας.

O ΟΦΗ έκανε το χρέος του απέναντι στο Παγκράτι παίρνοντας μια εύκολη νίκη περισσότερο ίσως απ’όσο θα περίμενε λόγω και των απουσιών των Καραδολάμη και Μπαλάφα.

Αυτή τη νίκη όμως την πανηγύρισε μόνος ή σχεδόν μόνος. Ο κόσμος της ομάδας  απουσίασε από το γήπεδο και το κλειστό του ΒΑΚ θύμισε εικόνες από την περσινή σαιζόν όταν γινόταν αγώνες μεταξύ συγγενών και φίλων. Ο κόσμος που έχει έρθει φέτος στο γήπεδο είναι σίγουρα περισσότερος από πέρσι αλλά δεν νομίζω πως είναι άξιο αναφοράς το ότι οι 100  γίνονται 200. Στο ΒΑΚ πλέον θα ξέρεις να αποκαλείς τον καθένα με το όνομα του.

Την στιγμή που το “Γεντί Κουλέ” δονείται σε κάθε αγωνιστική με 7.000 και πλέον φίλους του ΟΦΗ δεν μπορεί να γεμίσει ένα κλειστό 800 θέσεων; H ομάδα δείχνει να είναι ικανή να κάνει το άλμα για την Α1 και ακόμα και αν δεν γίνει αυτό φέτος έχει βάλει τις βάζεις για να το κάνει την επόμενη σαιζόν. Πως όμως θα μετακομίσει στο κλειστό στα Δύο Αοράκια σε ένα κλειστό που για να γίνει έδρα χρειάζεται τουλάχιστουν 2000-3000 φίλους της ομάδας;

H κίνηση για το συνδεσμιακό εισιτήριο το οποίο τιμάται 2,5 ευρώ νομίζω πως μπορεί να βρει ανταπόκριση σε όλους. Η αρχή ας γίνει από το προσεχές παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

8 σχόλια

  1. ρε παυλο σορυ , αλλα αλλο μπασκετ και αλλο ποδοσφαιρο … πιστυεω ομως οτι μπορουμε ανετα και 500 … κανω εκληση προς τη 4 κυριως !

    1. Γιώργο δεν διαφωνώ στο άλλο ποδόσφαιρο και άλλο μπάσκετ αλλά δεν μπορώ να πιστέψω πως από τους 7000 που πάνε στο Γεντί Κουλέ δεν μπορούν να πάνε 700 στο ΒΑΚ.

  2. Μπορει να μεγαλωσαμε με το ποδοσφαιρο αλλα το σημα ειναι πανω απ ολα..Η ομαδα ειναι ετοιμη να κανει το μεγαλο βημα για πρωτη φορα στην ιστορια της με την ανοδο στην Α1 κ ειναι κριμα να μην υπαρχει η στηριξη του κοσμου!!

  3. paidia diladi egw tha paw stosu krites i sna4kes kai tha zitisw eisitirio gia to mpasket mono me 2,5 eyrw?????

  4. ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ !!!

    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΓΗΠΕΔΟ 1000 ΘΕΣΕΩΝ …

  5. κυριοι δυστυχως τα πραγματα ειναι δυσκολα,οι ανθρωποι κανουν τις επιλογες τους κ διαλεγουν που θα πανε .μπορει να λεμε οτι απο τους 7000 δεν βρισκονται 500 δυστυχως οχι ,ελπιζω οτι θα μας αναγκασουν να παμε κ εκει ,συγχαρητηρια στα παιδια ειναι ομαδα πραγματικη .

  6. Zηλευω τους οπαδους αλλων ομαδων στην ελλαδα οπου δινουν το παρων σε πολλα αθληματα γενικα της ομαδας τους αλλα κυριως στο μπασκετ..Οποιος εχει παρακολουθησει πανιωνιοι ηρακληδεις κανουν τρομερες κερκιδες σε μπασκετ..Ειναι κριμα για τη δικη μας ομαδα τωρα που παει να κανει το μεγαλο αλμα για την ανοδο στην α1 να μη γεμιζουμε το κλειστο 700 θεσεων..Χρειαζεται να γινει κατι αμεσα αρχης γενομενης απο το ματς του σαββατου με τον ερμη λαγκαδα!

  7. Εκκληση προς την διοικηση της ομαδας:

    ΒΑΛΤΕ 3-4 ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΚ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ Η ΑΣΤΟΡΙΑ 1,5 ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

    Πηγαινετε λιγο πισω στην ηλικια των 15-16, και φανταστειτε ποσο δυσκολο θα ηταν να πατε στου διαολου τον κωλο για να δειτε την ομαδα.
    Και δεν ειναι μονο οι πιτσιρικαδες.
    Ειναι αρκετος ο κοσμος που δεν εχει μεσον, και για να ερθει στο κλειστο πρεπει να ξοδευτει.
    Μην ξεχνατε πως συγκοινωνια ΔΕΝ υπαρχει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twelve + sixteen =