ΈΛΕΟΣ ΡΕ ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Πραγματικά έλεος! Όταν καταφέρνεις να χάνεις τόσα παιχνίδια στο πόντο κάτι φταίει. Χάνεις με 18 πόντους, καταφέρνεις να γυρίσεις το παιχνίδι, έχεις τη νίκη στα χέρια σου και πραγματικά την χαρίζεις.

Ένας αυτόχειρας ΟΦΗ έχασε το Σάββατο να πετύχει μια ιστορική νίκη κόντρα στην ΑΕΚ και πραγματικά είναι κρίμα για αυτά τα παιδιά, για την προσπάθεια που κάνουν, να χάνουν τέτοια παιχνίδια. Να ήταν μόνο η ΑΕΚ δεν θα προβληματιζόμασταν. Με την ΑΕΚ είναι ένα ντέρμπι, η “Ένωση” δεν παράτησε το παιχνίδι όταν ο ΟΦΗ άγγιζε το ροζ φύλλο αγώνα και κατάφερε να το πάρει. Κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο λες ήταν ένα ντέρμπι, τι να κάνουμε το χάσαμε, όμως όταν αυτό γίνεται με τον Πιερικό, με τo Πέραμα αλλά και στο παιχνίδι Πανερυθραϊκό, το οποίο παραλίγο να το χάσεις και αυτό κάτι φταίει.

Ο ΟΦΗ χρειάζεται ένα “ξυπνητήρι” και δεν είναι μόνο η απομάκρυνση του Βαγγέλη Βλάχου, ο οποίος πλήρωσε το μάρμαρο. Ο πρώην πλέον τεχνικός του ΟΦΗ σίγουρα φέρει ένα μερίδιο ευθύνης για τις ήττες όμως δεν φταίει μόνο αυτός. Οι παίκτες θα πρέπει από εδώ και πέρα να έχουν συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και να μην αδικούν κυρίως τους εαυτούς τους αλλά και να μην χάνουν τον κόσμο τους, ο οποίος έχει δείξει πως ακόμα είναι δύσπιστος.

Ας ελπίσουμε ο νέος προπονητής, ο οποίος γνωρίζει τι εστί ΟΦΗ, να καταφέρει ότι δεν έκανε ο προηγούμενος αλλά και όσοι δεν έρχονταν στο γήπεδο λόγω Βλάχου να φανούν εντάξει σε όσα έλεγαν και να αγκαλιάσουν ξανά την προσπάθεια αυτής της ομάδας η οποία είναι πραγματικά αξιέπαινη παρά τις όσες τάσεις αυτοκτονίας υπάρχουν.

Υ.Γ. Η αντεπίθεση ξεκινάει από το Άργος…

Ένα σχόλιο

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *