Μήνας “φωτιά” ο Ιανουάριος για τον ΟΦΗ που κρίνει πολλά για την συνέχεια

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η διακοπή έρχεται στο καλύτερο σημείο για τον ΟΦΗ καθώς η ομάδα θα έχει χρόνο για να δουλέψει. Ο Κρις Χουγκάζ θα μπορέσει να δουλέψει με τους παίκτες του χωρίς το άγχος του αγώνα αλλά και ο Παπανικολάου να μπει στο κλίμα της ομάδας.

Η νίκη επί του Αμύντα κράτησε ζωντανό το όνειρο της ανόδου. Η ομάδα έδειξα κάποια θετικά στοιχεία στο παιχνίδι όπως και αρνητικά. Το θετικό για τον ΟΦΗ είναι πως παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες καθώς ο Κρις Χουγκάζ στερήθηκε και σε αυτό το παιχνίδι τις υπηρεσίες των Μπαλάφα, Ορφανού, Σκαμνάκη (έπαιξε μερικά δεύτερα στο τέλος), Παναγάκη και Καραδολάμη κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα -που η βαθμολογική της θεση την αδικεί-,  ενώ όταν τα πράγματα “σκούρυναν” στον τέλος, (Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με 7 πόντους λίγο πριν το τέλος και ο Αμύντας σε λιγότερο από ένα λεπτό ισοφάρισε) κατάφερε να δείξει χαρακτήρα που του στέρησε τη νίκη σε άλλα παιχνίδια και να πάρει αυτό που ήθελε. Επίσης θετικό ντεμπούτο είχε και ο Χρήστος Παπανικολάου ο οποίος έδειξε πως θα μπορέσει να βοηθήσει.

Στα θετικά για τον ΟΦΗ και η επιστροφή του Κατιάκου στα καλά παιχνίδια, ενώ σημείο αναφοράς μπορεί να είναι η απόδοση του Κερασοβίτη, ο οποίος πραγματοποίησε το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα του ΟΦΗ και απέδειξε τον λόγο για τον οποίο αποκτήθηκε.

Στα αρνητικά για τον ΟΦΗ είναι πως για ένα ακόμα παιχνίδι εκεί που το ροζ φύλλο πήγαινε στα χέρια του παραλίγο να μην γίνει αυτό και να χάσει ένα ακόμα δικό του παιχνίδι μέσα από τα χέρια του, ενώ ο ΟΦΗ αν και διαθέτει δύο “πύργους” δεν μαζεύει όσα ριμπάουντ θα έπρεπε.

Τέλος καλό όλα καλό όμως.

Τώρα ο ΟΦΗ θα έχει το χρόνο να ξεκουραστεί, να επιστρέψουν και οι τραυματίες (Μπαλάφας,Σκαμνάκης, Ορφανός και Καραδολάμης) και να πάει στο πρώτο παιχνίδι στην Κηφισιά για ένα μεγάλο διπλό, που θα του επιτρέψει να κάνει όνειρα για το μέλλον.

Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνα “φωτιά” για τον ΟΦΗ καθώς με την έναρξη της νέας χρονιάς ο ΟΦΗ μπαίνει σε ένα αγωνιστικό πρόγραμμα που θα κρίνει και τους στόχους της ομάδας. Η ομάδα του Ηρακλείου στις 7/1 αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κηφισιά ενώ μια εβδομάδα αργότερα υποδέχεται τον Αρκαδικό. Στις 21/1 ο ΟΦΗ πάει στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει τον Απόλλων, ενώ ο “Γολγοθάς” του ΟΦΗ ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο στην Αθήνα όπου στις 28/1 αντιμετωπίζει τον Πανελευσινιακό.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς ο Ιανουάριος κρίνει πολλά για τα σχέδια του ΟΦΗ εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eighteen − seven =