Καλή η άνοδος αλλά ο τίτλος έχει άλλη αίγλη!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο gentikoule.gr για τον… τίτλο που έχει αίγλη και για όποιον δεν γνωρίζει ας… απευθυνθεί στους Γιαννιώτες για να τους ρωτήσει!

O OΦΗ είχε βάλει από την αρχή της σεζόν ως στόχο την άνοδο και τελικώς τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος τα κατάφερε και μαθηματικά.

Θεωρώ πως βλέποντας αυτή την ομάδα κανείς δεν μπορούσε να περιμένει πως δεν θα ανέβει. Για μένα προσωπικά θα είναι έκπληξη αν δεν πάρει το πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ έχει δείξει μια σταθερότητα σε όλη την διάρκεια της σεζόν και ακόμα και όταν ήρθαν κολλητά οι δύο εκτός έδρας ήττες από Φλόγα και Στρατώνι και υπήρξε μια μικρή αναταραχή, παίκτες και τεχνικό τιμ έδειξαν την απαιτούμενη ψυχραιμία και έφεραν την ομάδα εκεί που πραγματικά το άξιζε. Τα αγαθά κόπoις ( και όχι copies)  κτώνται λέει ο φιλόσοφος κάτι που έκαναν στο έπακρον οι παίκτες της ομάδας και πλέον ανταμείβονται στο έπακρον.

Καλό θα ήταν η άνοδος να συνοδευτεί και με τον τίτλο ώστε η χάρα της ανόδου να πανηγυριστεί από τον κόσμο και με το πρωτάθλημα σε ένα γεμάτο ΒΑΚ την τελευταία αγωνιστική κόντρα στο Πέραμα. Μπορεί κανείς μετά από χρόνια να μην θυμάται τον πρωταθλητή της Β΄Εθνικής της σεζόν 2010-2011 και σημασία να έχει ότι η ομάδα θα βρίσκεται στην παραπάνω κατηγορία, ωστόσο ένας τίτλος έχει άλλη αίγλη και όσοι πιστεύουν το αντίθετο ας ρωτήσουν τους Γιαννιώτες!

Για το παιχνίδι στον Εύοσμο αφού όλα πήγαν κατ’ ευχήν δεν μπορείς να πεις και πολλά. Μόνο να χαίρεσαι που όταν η μπάλα καίει έχεις κάποιους παίκτες που θα βρουν τη λύση. Μπράβο σε όλους για τη νίκη και να συνεχίσουν με το απόλυτο ως το τέλος…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × one =