Ανησυχητική ηρεμία…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule για την ανησυχητική ηρεμία που υπάρχει στο “στρατόπεδο” του ΟΦΗ.

Από το τέλος της αγωνιστικής σεζόν οι ειδήσεις βγαίνουν με το σταγονόμετρο στο στρατόπεδο του ΟΦΗ και οι μόνες που είχαν ουσιαστικό ενδιαφέρον είναι η συμφωνία στο οικονομικό με τον Χουγκάζ και η κλήση του Σιζόπουλου στην Εθνική Κύπρου, μια είδηση που ουσιαστικά δεν αφορά και άμεσα τον ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα στην ομάδα υπάρχει μια ανησυχητική ηρεμία.  Όλο το ρόστερ είναι μετέωρο, κάτι που σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο καθώς αρκετοί παίκτες από τον ΟΦΗ μπορούν εύκολα. Γιατί αν ο ΟΦΗ αναγκαστεί να φτιάξει ένα ρόστερ από την αρχή,  με παίκτες που δεν γνωρίζουν ο ένας τον άλλο και που πρέπει να δέσουν. γρήγορα θα βρεθεί στο κυνήγι. Θα μου πει κάποιος και φέτος που κρατήθηκε ένας κορμός και ήρθαν ως επί το πλείστον παίκτες που βοήθησαν τι άλλαξε; Δεν θα έχει άδικο, ωστόσο ας μην ξεχνάμε και τις πολλές ατυχίες που είχε η ομάδα μέσα στη σεζόν.

Η παρηγοριά στον ” άρρωστο” μπορεί να  είναι πως και οι άλλοι δεν είναι σε καλύτερη μοίρα, ωστόσο με αυτή την λογική μία ομάδα δεν μπορεί να πάει μπροστά. Ο ΟΦΗ παρά το προβλήματα που υπάρχουν και στις υπόλοιπες ομάδες αν δεν αλλάξει κάτι άρδην θα χάσει παίκτες οι οποίοι δεν θα αργήσουν να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους και κυρίως σε επίπεδο Α2.  Παίκτες που βρίσκονται μέσα στους καλύτερους της Α2. Ήδη ένας από αυτούς χάθηκε.

Ο Σάκης Παναγάκης αποτελεί ήδη παρελθόν. Ένας παίκτης που παρά τον τραυματισμό του, που τον κράτησε αρκετό καιρό εκτός, ήταν από τους διακριθέντες του πρωταθλήματος, ενώ και τα στατιστικά στοιχεία τον έφεραν μέσα στους διακριθέντες στον τομέα τον ασσίστ. Μετά από 5 χρονια παρουσίας στην ομάδα, ο 29χρονος πλέι μέικερ είναι ο πρώτος που “κούνησε μαντήλι”. “Δεν φεύγω για τα λεφτά, φεύγω γιατι δεν υπάρχει η φλόγα για διάκριση” τόνισε στον αποχαιρετιστήριο λόγο του και αυτό ειναι που πρέπει να ταρακουνήσει .

Μέσα σε όλα τα προβλήματα της κοινωνίας που έχουν αντίκτυπο και στον αθλητισμό ίσως το λιγότερο είναι ο ΟΦΗ να χάσει κάποιους από τους παίκτες καθώς αυτή την στιγμή δεν ξέρει ακόμα σε ποια κατηγορία θα βρίσκεται, ωστόσο αν δεν αλλάξει κάτι, σταματήσει να υπάρχει η όρεξη από τους ανθρώπους που βάζουν το χέρι στην τσέπη και δεν υπάρξει και βοήθεια από τον κόσμο, όσες διαφορές και αν μπορεί να υπάρξουν προς το πρόσωπο των ιδιοκτητών, των προπονητών και του εκάστοτε προβλήματος που μπορεί να υπάρξει, αυτό που μένει είναι το έμβλημα. Και αυτό το έμβλημα χρειάζεται μεγαλύτερη στήριξη καθώς δεν απέχει και πολύ από το γκρεμό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × 1 =