Και τώρα;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule για την απόφαση της οικογένειας Ξημέρη να αποχωρήσει από το τμήμα μπάσκετ.

Μόλις χθες έγραψα για την ανησυχητική η ηρεμία στο στρατόπεδο του ΟΦΗ. Πριν προλάβουμε να αναλύσουμε τις απώλειες που μπορεί να έχει η ομάδα αν δεν βρεθεί μια σχετικά γρήγορη λύση, το να χαθούν αυτοί οι παίκτες φαντάζει το λιγότερο μπροστά σε αυτό που μπορεί να πάθει ο μπασκετικός ΟΦΗ, που φλερτάρει επικίνδυνα με την αφάνεια.

Μια ομάδα που ξεκίνησε από την ΕΚΑΣΚ και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει γνωστή στις επαγγελματικές κατηγορίες στις οποίες είχε και πρωταγωνιστικό ρόλο. Μερίδιο ευθύνης ανήκει σε πολλούς και κυρίως στους ανθρώπους που έβαλαν λεφτά αλλά και στον κόσμο που στήριξε πολλά. Ο ΟΦΗ όμως πλέον ακροβατεί στον γκρεμό. Κάποιοι θα τα βάλουν με την οικογένεια Ξημέρη, η οποία αφήνει τον ΟΦΗ και κάποιοι μπορεί να ρίξουν το φταίξιμο στον κόσμο που τα δύο τελευταία χρόνια άφησε τον ΟΦΗ να παίζει μόνος του, άλλοι στους επιχειρηματίες στου Ηρακλείου που δεν βοήθησαν κτλ.

Το θέμα είναι τι γίνεται από δω και πέρα. Όλοι λίγο πολύ υποψιαζόμασταν ότι η οικογένεια Ξημέρη θα αποχωρήσει από το μπάσκετ κάτι που συζητιόταν έντονα στους κύκλους της ομάδας.  Προσωπικά δεν μπορώ να κατηγορήσω τους ανθρώπους που έβγαλαν την ομάδα από την αφάνεια και την έφεραν ένα βήμα πριν από τα μεγάλα σαλόνια, όμως μπορώ να ρίξω ευθύνες στο ότι δεν έχει βρεθεί μια διάδοχη κατάσταση. Τη λέξη κούραση, μπορώ  να την δεχθώ εν μέρει όμως κατά κύριο λόγο αποτελεί δικαιολογία. Καταλαβαίνω πως μπορεί να μην υπάρχει πλέον η οικονομική δυνατότητα, ωστόσο με περισσότερη προσπάθεια και ψάξιμο μπορεί μία καλύτερη λύση. Στο κάτω-κάτω αν η αποχώρηση γίνει χωρίς να υπάρξει μια διάδοχη λύση, οι ίδιοι γκρεμίζουν ότι με κόπο και χρήμα έχτισαν τόσο χρόνια.

Είναι κρίμα μία τέτοια επιτυχημένη προσπάθεια να πάει χαμένη.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ξημέρη καταλήγει λέγοντας ” Ευκαιρία είναι να δείξουν έμπρακτα όσοι αγαπούν το Σωματείο και το Μπάσκετ να έλθουν να αναλάβουν για να συνεχίσει αυτή η προσπάθεια.” 

Θα συμφωνήσω απόλυτα. 

Το ίδιο ας αναλογιστούν ΌΛΟΙ.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. αντε ρε σιδεριδη με τα λαμογια τους ξημερηδες!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seven − seven =