Το μπαλάκι στον κόσμο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule για τις θετικές εξελίξεις στο τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ αλλά και τον κόσμο της ομάδας όπου πρέπει να κάνει πράξεις τις διαβεβαιώσεις του…

Η κρίση κατά μία έννοια πέρασε ή τουλάχιστον ξεπεράστηκε το πιο σημαντικό κομμάτι. Ο ΟΦΗ έστω και την ύστατη ώρα με την αγάπη και το μεράκι κάποιον ανθρώπων για την ομάδα και το μπάσκετ θα αγωνίζεται στην Α2. Η ομάδα εκεί που φλέρταρε με το τοπικό οριστικοποίησε την συμμετοχή της στις επαγγελματικές κατηγορίες και το όνομα του ΟΦΗ συνεχίζει να ακούγεται.

Ήδη έγιναν και κάποιες πολύ καλές κινήσεις, καθώς η ομάδα απέκτησε ένα προπονητή συνώνυμο της επιτυχίας όσον αφορά το πρωτάθλημα της Α2 ενώ παράλληλα αποκτήθηκε  ο Αλέξης Πετράκης, ένας παίκτης γνωστός κυρίως στο Κρητικό  κοινό, ο οποίος μπορεί να προσφέρει λύσεις στον “άσσο”. Ακόμα η ομάδα κράτησε τον Δημήτρη Καραδολάμη, ο οποίος έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του δυο χρόνια τώρα στην ομάδα και σίγουρα αν είναι υγιείς μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ δυνατό όπλο στα χέρια του προπονητή του. Σε γενικές γραμμές η ΟΦΗ με ένα χαμηλό μπάτζετ , χαμηλό προφίλ και με σωστές κινήσεις δείχνει πω μπορεί να αποτελέσει μία ομάδα, τουλάχιστον πολύ σκληρή για να πεθάνει.

Βέβαια για να συμβεί αυτό χρειάζεται και η βοήθεια του κόσμου. Δεν γίνεται ένα γήπεδο, χωρητικότητας λιγότερο των 1000 θεατών να μένει άδειο. Ο κόσμος γνωρίζει καλά από μόνος του, πως μπορεί να αποτελέσει όχι μόνο τον 6ο παίκτη, αλλά τον ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας. Είναι κάτι που παραδέχονται και οι αντίπαλοι της ομάδας. Τα 500 διαρκείας των 50 ευρώ, μπορούν και πρέπει να φύγουν “αέρα”.

Οι διαβεβαιώσεις από τους οργανωμένους έχουν δοθεί και ο κόσμος του ΟΦΗ πάντα τηρεί τον λόγο του.

Το μπαλάκι είναι στο δικό του χέρι…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

4 σχόλια

  1. καλησπερα παυλο. συμφωνω με αυτα που λες. ποτε θα κυκλοφορησουν τα διαρκειας?

    1. Καλησπέρα Μάνο. Θα κυκλοφορήσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

  2. MIA MIKRI DIORTHWSI PAIDIA VASILIS LEGETAI O KITSOULIS,FILIA SE OLOUS SAS

  3. osoi den exoume twiter pws mporoume na sxoliazoume?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eighteen − 1 =