Σκέφτεται ήδη την Α2

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Σας καλωσορίζω  στο gentikoule.gr. Eύχομαι να αγκαλιάσετε αυτή την προσπάθεια που γίνεται για την ενημέρωση όλων των τμημάτων του ΟΦΗ. Από εδώ θα έχουμε την δυνατότητα να ενημερώνεστε για το τμήμα μπάσκετ της ομάδας, να εκφράζετε την άποψη σας αλλά και όποια  αντιπαράθεση έχετε με όσα γράφονται. Πάμε λοιπόν μαζί  για ένα εντυπωσιακό κάρφωμα όπως “καρφώνει” και ο ΟΦΗ τους αντιπάλους του.

Το πρωτάθλημα μπορεί να έχει δρόμο ακόμα, ωστόσο ο ΟΦΗ αν δεν αυτοκτονήσει μπορεί να θεωρεί δεδομένη την παρουσία του από την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Α2 κατηγορία. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου την σεζόν που διανύουμε δείχνει να είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής και σίγουρα έχει αφήσει ικανοποιημένους όσους έχουν παρακολουθήσει τα παιχνίδια της.

Ακόμα και στην κακή του μέρα, ο ΟΦΗ κάτι σου αφήνει από το παιχνίδι του και το κυριότερο είναι πως καταφέρνει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Βλέποντας τον φετινό ΟΦΗ, το μόνο πράγμα ίσως που να μην σε γεμίζει είναι η άμυνα, εκεί που ο ΟΦΗ σαφώς και χρειάζεται βελτίωση. Δεν γίνεται να έχεις μακράν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και ταυτόχρονα η άμυνα σου να είναι η τέταρτη χειρότερη. Δεν μπορεί ο Φίλιππος Βέροιας που είναι τρίτος από το τέλος να έχει δεχθεί 146(!) λιγότερους από εσενα.

O OΦΗ δείχνει φέτος μια καλοδουλεμένη μηχανή (με εξαίρεση την άμυνα του), μια ομάδα που έχει τα φώτα με μερικές προσθαφαιρέσεις του χρόνου στο ρόστερ της, να εξασφαλίσει τουλάχιστον μια άνετη παραμονή και να αποτελέσει μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Βέβαια στο κομμάτι των μεταγραφών ο ΟΦΗ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς λόγω της οικονομικής λιτότητας που υπάρχει θα πρέπει οι κινήσεις του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές και να μην προβεί στα λάθη του παρελθόντος. Το θετικό για την ομάδα είναι πως έχει μια ιδιαίτερα καλή βάση και δεν θα χρειαστεί να αλλάξει πολύ το ρόστερ της.
Είναι δεδομένο ότι από το φετινό ρόστερ του ΟΦΗ θα παραμείνει ένας «κορμός» στο Ηράκλειο. Σε προτεραιότητα μπαίνει η παραμονή των Αλέξη Τσακιρίδη, Κώστα Μπαλάφα, Δημήτρη Καραδολάμη και Αλέξη Μπάρδα. Όσον αφορά τους υπόλοιπους σίγουρα θα παραμένουν κάποιοι από το τρέχον ρόστερ με τις συζητήσεις να παίρνουν σειρά για μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *