Καλείται να κάνει το come back

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule για την κακή εκκίνηση του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα και για το come back που καλείται να κάνει η ομάδα του Φώτη Τακιανού.

Mετά από 7 αγωνιστικές ο ΟΦΗ μετράει μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα. πράγμα που τον κατατάσσει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Ατυχίες και τραυματισμοί έχουν αναγκάσει την ομάδα να μην έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα πλήρης  πράγμα που πιθανόν να τις έχει στερήσει και κάποιους βαθμούς.

Πλέον όμως ο ΟΦΗ καλείται να ανταπεξέρχεται με αυτά τα προβλήματα, να τα ξεπεράσει και να μπορέσει να πάρει τα πάνω του. Το ευχάριστο είναι πως ήδη σιγά-σιγά οι τραυματίες  επανέρχονται και μετά από ένα δύσκολο πρόγραμμα για τον ΟΦΗ ακολουθούν πιο βατά παιχνίδια όπου η ομάδα καλείται να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα ώστε να ξεφύγει από την δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται.

Μια καλή ευκαιρία είναι η αρχή να γίνει στην προσεχή αναμέτρηση με την Αγ. Παρασκευή. Μια ομάδα στα μέτρα του ΟΦΗ, που στην έδρα του τουλάχιστον τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα “καθαρίζει” αν θέλει να αποφύγει τις περιπέτειες.

Καλό θα είναι η αρχή που έγινε με την βοήθεια του κόσμου στο παιχνίδι με το Λαύριο, όπου σημειωτέον ήρθε και το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα να έχει και συνέχεια στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΚΑΠ, με τους φίλους του ΟΦΗ να σπρώχνουν την ομάδα στην δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα. Άλλωστε με τον κόσμο στο πλευρό τους ο ΟΦΗ έχει δείξει πως στο ΒΑΚ δύσκολα μπορεί να λυγίσει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five + 16 =