Eίμαστε ακόμα ζωντανοί…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule για τα μηνύματα που ήρθαν για τον ΟΦΗ μετά την επικράτηση της Νίκης Βόλου αλλά και την συνέχεια η οποία θα πρέπει να είναι ανάλογη. 

Ο ΟΦΗ έκανε αυτό που έπρεπε στο εναρκτήριο των υποχρεώσεων του το 2013 και ατενίζει με περισσότερο αισιοδοξία το μέλλον. Η επικράτηση επί της Νίκης Βόλου εκτός από βαθμολογικής σημασίας νίκη, θεωρώ και πως έχει και μεγάλο ψυχολογικό όφελος για τους παίκτες της ομάδας.

Το θετικά για τον ΟΦΗ στο παιχνίδι κόντρα στην Νίκη Βόλου είναι πολλά. Δεν θέλω να αδικήσω κανέναν όμως θα αναφερθώ σε κάποιους παίκτες. Πρώτο και σημαντικότερο θεωρώ πως είναι το γεγονός πως ο Βασίλης Κιτσούλης από τότε που πήρε το “όπλο” δεν το αφήνει κάτω. Ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ από τότε που ξεκίνησε να μοιράζει 20άρες δεν έχει σταματήσει και η ομάδα έχει βρει έναν πραγματικό σκόρερ στο πρόσωπο του.

Ο Κώστας Μπαλάφας αν και μάλλον όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα θεωρούταν για μια λύση από τον πάγκο έχει προσφέρει πολύτιμες λύσεις σε άμυνα και επίθεση και αποτελεί ένα καλό “χαρτί”  στα χέρια του Φώτη Τακιανού. Αν και τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε ρόλο πρωταγωνιστή, ο σέντερ του ΟΦΗ δεν έχει αρνηθεί τη νέα του ιδιότητα και πάντα προσφέρει πολύτιμες λύσεις ενώ αποτελεί και έναν από τους πρώτες σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ιδική μνεία θα πρέπει να γίνει στον Μάριο Ματαλόν. Ο νεαρός πλέι μέικερ του ΟΦΗ αν και με μόλις μία προπόνηση και αγωνιζόμενος για 22 λεπτά, έδωσε βοήθειες στο σκοράρισμα, μοίρασε ασσίστ, έκλεψε μπάλες και νομίζω πως ακόμα και ο Φώτης Τακιανός δεν θα περίμενε τόσες λύσεις από το παιδί, όταν ακόμα καλά-καλά δεν έχει αφομοιώσει τα συστήματα.

Γενικά όλα τα μηνύματα ήταν θετικά. Ακόμα και η παρουσία του κόσμου του ΟΦΗ είχε ένα θετικό πρόσημο και ας ελπίσουμε πως στην συνέχεια θα βρεθούν ακόμα περισσότεροι στο ΒΑΚ. Το κλειστό μπορεί να μην γέμισε, όμως η απογοητευτική εικόνα των προηγούμενων αγώνων δεν υπήρξε και ας ελπίσουμε πως δεν θα υπάρξει ξανά.

Πλέον για τον ΟΦΗ υπάρχει μια σειρά αγώνων που μπορεί να του δώσει μια ώθηση για την συνέχεια και μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Βήμα-βήμα όμως. Αρχικά ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με την Δόξα Λευκάδας, η οποία δίνει έναν αγώνα επιβίωσης. Με νίκη ο ΟΦΗ πάει στο +2 από τον αντιπαλο της, πράγμα πολύ σημαντικό για την μάχη της παραμονής. Μακάρι η ώθηση από το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Νίκη Βόλου να έχει και συνέχεια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. τα λαμογια οι ξημερηδες παλι λεφτα ζητανε απο τον κοσμο ε?μα δεν τους φτανουν πια αυτα που εφαγαν τοσα χρονια??? και χρωστανε κιολας…….σας εχει παρει χαμπαρι ο κοσμος και γιαυτο δεν παταει κανεις στο μπασκετ λαμογια!!! ουστ πια!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

six − one =