Ένα ΜΠΡΑΒΟ είναι λίγο…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο “Gentikoule” για την παραμονή του ΟΦΗ στην Α2 και κάνει τον απολογισμό της χρονιάς τονίζοντας πως για να συνεχίσει να υπάρχει ο ΟΦΗ σε επαγγελματικό επίπεδο θα πρέπει αρκετοί να προβληματιστούν. 

Μπορεί για το όνομα του ΟΦΗ το να πανηγυρίζεις για το ότι σώθηκε η ομάδα να μην αρμόζει. Στην προκειμένη όμως περίπτωση όταν μιλάμε για τον μπασκετικό ΟΦΗ, μια ομάδα που φτιάχτηκε τελευταία στιγμή καθώς υπήρχε το ενδεχόμενο μέχρι και να μην κατέβει στο πρωτάθλημα τότε μιλάμε για μια μεγάλη επιτυχία.

Η επιτυχία αυτή έρχεται να αποκτήσει μεγαλύτερο κύρος όταν μιλάμε για ένα μικρό ρόστερ το οποίο έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς. Μιλάμε για έναν προπονητή που είναι πολύ πιθανό μέσα στην χρονιά να μην έχει κάνει προπόνηση με διψήφιο αριθμό παικτών. Μέσα σε αυτούς βάζω και τον Κυρίτση που δεν απέκτησε ποτέ δικαίωμα συμμετοχής αλλά και τους εφήβους που κλήθηκαν αρκετές φορές για να βοηθήσουν στην προπόνηση.

Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ σε αυτά τα παιδιά που κατάφεραν να σώσουν την ομάδα είναι λίγο. Παίζοντας για την πάρτι τους, αντιμετωπίζοντας μέχρι και βιοποριστικό πρόβλημα κάποιοι από αυτούς καθώς το ταμείον είναι μείον, κράτησαν ψηλά την σημαία του ΟΦΗ κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες.

Ο φετινός ΟΦΗ πρέπει να γίνει τροφή σκέχης για όλους αν θέλουμε αυτή η ομάδα να συνεχίσει να υπάρχει σε επαγγελματικό επίπεδο. Γιατί αν συνεχίσει να λειτουργεί με αυτές τις συνθήκες δεν γίνεται να επιβιώσει τουλάχιστον σε επίπεδο Α2. Παίκτες απλήρωτοι και ομάδα-όνομα δίχως την βοήθεια του κόσμου δεν προχωράει. Τα παραδείγματα είναι αρκετά και καλά θα κάνουν όσοι θέλουν να υπάρχει αυτή η ομάδα να μην εθελοτυφλούν.

Αυτά τα ολίγα. Κλείνοντας ένα ακόμα ΜΠΡΑΒΟ στον Φώτη Τακιανό, σε όλους τους παίκτες και σε όσους εργάζονται στην ομάδα και την κράτησαν στην Α2. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

14 + three =