Με καλή διάθεση από όλους ο ΟΦΗ μπορεί να ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule για τις προσπάθειες που γίνονται για να ορθοποδήσει το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ και πως όλα αυτά θα είναι… δώρον άδωρον χωρίς την στήριξη του κόσμου.

Η φετινή ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ κόντρα στα μύρια όσα προβλήματα κατάφερε με αυτοθυσία να σώσει την παρτίδα και να κρατηθεί στην κατηγορία. Μια ομάδα που πάλεψε με νύχια και δόντια τελικά δικαιώθηκε και έτσι ο ΟΦΗ θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην Α2.

Η αυτοθυσία και η μαχητικότητα που έδειξαν οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο φέτος πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα αλλά και αφορμή για όλους όσους αγαπάνε την ομάδα, το σήμα, να βοηθήσουν ο καθένας στο σημείο που μπορεί τον σύλλογο.

Το θέμα είναι λοιπόν τι γίνεται από εδώ και πέρα. Φτιάχνοντας μια ομάδα μόνο και μόνο για να κατέβεις στο πρωτάθλημα, μια ομάδα που κάθε καλοκαίρι φτιάχνεται με όνειρα και μόλις ολοκληρώνεται η σεζόν βαράνε καμπανάκια διάλυσης, δεν μπορείς να πετύχεις κάτι. Δεν είναι δυνατόν για το μέγεθος του ΟΦΗ η ομάδα να βρίσκεται σε αποσύνθεση. Τα πρώτα μηνύματα που έρχονται είναι ενθαρρυντικά. Η νέα διοίκηση του ερασιτέχνη δείχνει διάθεση να βοηθήσει τον σύλλογο, αρκετοί παίκτες έχουν συμφωνήσει για τα οφειλόμενα τους όπως και ο Φώτης Τακιανός ενώ άλλοι δείχνουν διάθεση για να τα βρουν και η Επιτροπή Μπάσκετ βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση για ανεύρεση οικονομικών πόρων με τα πρώτα μηνύματα να είναι θετικά. Μακάρι να βρεθεί μια λύση και το τμήμα να αρχίσει να παίρνει λίγο τα πάνω του. Όλα αυτά βέβαια χωρίς την παρουσία και την στήριξη του κόσμου είναι δώρον άδωρον.

Άλλωστε πια ομάδα έχει πραγματοποιήσει κάτι σημαντικό με διάρκεια χωρίς την παρουσία του κόσμου της; 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

18 − 7 =