Σε τι σημείο είμαστε;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O Παύλος Σιδερίδης γράφει στο blog του στο Gentikoule για τις διοικητικές εξελίξεις στον ΟΦΗ και σε τι σημείο βρίσκεται η ομάδα.

Mετά από ένα διάστημα διοικητικών εξελίξεων παρατηρείται μια στασιμότητα τις τελευταία μέρες και μια ανησυχητική ηρεμία. Mακάρι το θέμα που είχε προκύψει περί ενδιαφέροντος ανθρώπων που ήθελαν να βοηθήσουν στην προσπάθεια να ευδοκιμήσει και επιτέλους η ομάδα να βρει τον δρόμο της.

Είναι κρίμα για ένα σύλλογο του μεγέθους του ΟΦΗ να μην μπορεί αυτή η ομάδα να σταθεί στα πόδια της και να μην υπάρχει στήριξη από πουθενά. Θα μου πει κανείς πως είναι καιροί δύσκολοι για να “χώσει” κανείς χρήμα στην Α2 και το αντιλαμβάνομαι όμως υπάρχουν παραδείγματα ομάδων που με μεράκι και διάθεση βρέθηκαν φέτος στην Α1 χωρίς να ξοδέψουν ένα κάρο λεφτά.

Στον ΟΦΗ βέβαια πρέπει να αντιληφθούν πως πρέπει σιγά-σιγά να βγαίνουν και παιδιά από τις ακαδημίες. Από την στιγμή που μάλιστα από τη νέα σεζόν οι ομάδες υποχρεώνονται να έχουν στην 12άδα δύο παίκτες κάτω των 22 και δύο κάτω των 20. Δεν γίνεται να μην έχεις δικά σου παιδιά στο ρόστερ σε αυτές τις ηλικίες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. geia sas,mia pliroforia,me to paxakh ti ginete,den pisteuo na ton dosete daniko giati tha gini to ela na dis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

16 + thirteen =