Iκανός για μεγάλα πράγματα ο φετινός ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στόχος εξαρχής της διοίκησης, τον οποίο και έχει θέσει μετά την άνοδο της στην Α2 είναι η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, πράγμα απολύτως λογικό. Ο ΟΦΗ σαν νέα ομάδα στην κατηγορία και μη έχοντας μεγάλη εμπειρία σε αυτή πρέπει να έχει σαν στόχο την γρήγορη παραμονή και από εκεί κει πέρα ότι ήθελε προκύψει.

Οι μεταγραφικές κινήσεις της διοίκησης πάντως δείχνουν πως ο ΟΦΗ θα κυνηγήσει το κάτι παραπάνω από την παραμονή. Ο ΟΦΗ αν και είχε μια σημαντική  απώλεια-αυτή του Τσακιρίδη– φρόντισε να καλύψει το κενό του, καθώς απέκτησε τους Κερασοβίτη και Σιζόπουλο, παίκτες με ιδιαίτερη ευχέρια στο σκοράρισμα και όχι μόνο αυτό αλλά έχει ενισχυθεί σε όλους του τομείς. Η απόκτηση του Λιούις ενός παίκτη με μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Α1, δείχνει ικανή να ανεβάσει τον ΟΦΗ ένα επίπεδο. Μπορεί η ηλικία του παίκτη να κάνει κάποιους επιφυλακτικούς, ωστόσο αν ο παίκτης δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες τότε σίγουρα οι άνθρωποι του ΟΦΗ θα αισθάνονται σίγουροι πως πέτυχαν “διάνα”. Και αν ο καλός Λιούις μπορεί να ανεβάσει τον ΟΦΗ ένα επίπεδο, προσωπικά πιστεύω πως ο Τουντζιαράκης μπορεί να τον ανεβάσει ακόμα περισσότερο.

Ο Σταύρος, ένα κορμί 210 εκατοστών με εμπειρίες από Α1 με ΑΕΚ, Μαρούσι και Ίκαρο, αλλά και το Eurocup στο οποίο οποίο συμμετείχε το Μαρούσι, μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις κάτω από το καλάθι, αλλά και να “ελευθερώσει” κάπως τον Μπαλάφα, ο οποίος είχε αρκετή δουλειά στη θέση “5” την περσινή σεζόν αν και δεν είναι το “κλασικό” σέντερ.

Για τον Κατιάκο δεν γνωρίζω πολλά πράγματα και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Οι κριτικές που τον συνοδεύουν είναι ιδιαίτερα καλές και περιμένω και εγώ με τη σειρά μου να τον  δω στο γήπεδο.

Σε γενικές γραμμές οι κινήσεις στην ομάδα δείχνουν πως ο ΟΦΗ αν και δια στόματος της ομάδας βγαίνει προς τα έξω πως έχει σαν στόχο την παραμονή, σίγουρα θα διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Το μοναδικό ερωτηματικό που διατηρώ να έχω είναι η αχίλλειος πτέρνα της ομάδας, δηλαδή η άμυνα, ευελπιστώντας να διαψευσθώ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

18 − six =