Θέμα: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για τις εκλογές του Α.Σ. την Δευτέρα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγες ημέρες πριν τις αρχαιρεσίες στον Α.Σ. το Gentikoule αποκαλύπτει τα ονόματα που θα είναι υποψήφιο στο νέο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη. Υποψήφιοι ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Αλετράς και οι Κώστας Καζανάκης, Κώστας Ζερβάκης, Μανώλης Γουρνιεζάκης.

Αντίστροφα μετράμε για τις εκλογές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ που πρόκειται να γίνουν την ερχόμενη Δευτέρα στο “Γεντί Κουλέ”. Το Gentikoule τον προηγούμενο Οκτώβριο είχε αποκαλύψει τα ονόματα των ατόμων που είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να συμμετέχουν στο νέο διοικητικό σχήμα του Α.Σ. και σήμερα ήρθε η επιβεβαίωση καθώς όλοι όσοι είχαν αναφερθεί στο ρεπορτάζ του προηγούμενου χρόνου πρόκειται να είναι υποψήφιοι την επόμενη Δευτέρα.

Στη νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα συνεχίσει να είναι επικεφαλής ο Γιάννης Δανδάλης με τον άοκνο εργάτη του Α.Σ. να είναι και να θεωρείται ο πιο πετυχημένος πρόεδρος στην ιστορία του μητρικού σωματείου. Επί προεδρίας του Γιάννη Δανδάλη ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ έζησε τις πιο μεγάλες επιτυχίες του με τον οικονομικό ορθολογισμό του Α.Σ., την άνοδο και εδραίωση του τμήματος βόλει στην Volley League, την ιστορική άνοδο του τμήματος πόλο στην Α1 ενώ όλα συνολικά τα τμήματα παρουσιάζουν άνοδο και παρουσία μεταξύ των κορυφαίων στην Ελλάδα.

Παράλληλα έγινε πραγματικότητα ένα σημαντικό και χρόνιο αίτημα των φίλων του ΟΦΗ και πιστώνεται στην διοίκηση του Γιάννη Δανδάλη που ήταν να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στον Ερασιτέχνη με την ανοικτή εγγραφή μελών όπως και συνέβη πριν από λίγους μήνες.

Πλέον την επόμενη Δευτέρα ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ γυρίζει σελίδα και εδώ πρέπει να αναφέρουμε πως στις εκλογές θα υπάρχει ένα ψηφοδέλτιο από το οποίο θα προκύψει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Από τα ονόματα που ξεχωρίζουν καθώς είναι πρόσφατη η ενασχόληση τους με τον ΟΦΗ είναι εκείνα του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Γιώργου Αλετρά, του Κώστα Καζανάκη καθώς και των μελών της προηγούμενης διοίκησης, πριν το ποδοσφαιρικό τμήμα γυρίσει εποχή με την έλευση του Μιχάλη Μπούση, Μανώλη Γουρνιεζάκη, Δημήτρη Αποστολάκη και Κώστα Ζερβάκη.

Το Gentikoule σας παρουσιάζει όλα τα ονόματα των υποψηφίων στις εκλογές της ερχόμενης Δευτέρας:

Γιάννης Δανδάλης
Νίκος Τσαμπουράκης
Γιώργος Λιονάκης
Νίκος Καραντινός
Άγγελος Καραγιανάκος
Γιώργος Κουβίδης
Γιάννης Μουρτζάκης
Κώστας Καζανάκης
Γιώργος Αλετράς
Κώστας Ζερβάκης
Γιάννης Καραϊσκάκης
Δημήτρης Αποστολάκης
Γιάννης Κουμπενάκης
Μανώλης Γουρνιεζάκης
Μαρία Αντιμισάρη
Μένανδρος Παντελίδης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook