Εδώ Ολλανδία: To blog της ημέρας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

ο Κωστας Παπαδοπουλος γράφει από το Άπελντορν στο blog του στο Gentikoule.

Πρώτη μέρα λοιπόν στην Ολλανδία. Τι να πούμε πρώτα; Για τον καιρό που από τον ήλιο πάει στην βροχή και το ανάποδο; Η για την πόλη που σου παρέχει μια ηρεμία; Ας τα πάρουμε όλα από την αρχή. Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε πριν από λίγο την πρώτη του ημέρα στην Ολλανδία χωρίς ωστόσο να βγει κάτι το σημαντικό από εδώ, αφού τα σπουδαία ήρθαν από το Ηράκλειο. Τι εννοώ; Ο  Γιώργος Σίμος ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής και ολοκληρώθηκε το… μυστήριο για τον διάδοχο των Βέρα – Ίσις.

Ας πάμε στην προπόνηση που άνοιξε το… χορό στην Ολλανδία όχι με τον καλύτερο τρόπο για τους παίκτες, οι οποίοι… χάθηκαν με τα ποδήλατα ακολουθώντας άλλο μονοπάτι. Όταν βρήκαν το δρόμο και έφτασαν στο προπονητικό τα πειράγματα δεν έλλειπαν θέλοντας να το πάρουν σαν πλάκα.

Η πρώτη προπόνηση ήταν αρκετά χαλαρή, αφού οι παίκτες του Γιάννη Σαμαρά είχαν κοιμηθεί ελάχιστες ώρες αφού την προηγούμενη έφτασαν ξημερώματα στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ανέβηκαν λίγο οι τόνοι, παίζοντας και ένα οικογενειακό χωρίς ωστόσο να ανεβάσουν ρυθμούς, αφού αύριο είναι το πρώτο φιλικό για τη νέα χρονιά.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η οργάνωση που υπάρχει σε όλα τα προπονητικά κέντρα και ειδικά σε αυτό που βρίσκεται ο ΟΦΗ, αφού να φανταστεί κανείς πως το προπονητικό κέντρο το έχει ομάδα που αγωνίζεται σε Ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Οι παίκτες έδειξαν από νωρίς την όρεξη τους και την διάθεση για μια διαφορετική χρονιά ακούγοντας κατά γράμμα τις εντολές του Γιάννη Σαμαρά.

Η πρώτη μέρα λοιπόν ήταν ιδιαίτερα χαλαρή για τους παίκτες, ωστόσο αυτό δεν θα συνεχιστεί αφού από αύριο αρχίζει ο… γολγοθάς των παικτών.

ΥΓ1: Ο καιρός μας έκανε πλάκα και από την ζέστη μας πήγαινε στην βροχή και το αντίθετο…
ΥΓ2: Ένα πραγματικά μαγευτικό τοπίο το οποίο μπορεί να χτιστεί μια ομάδα για το πρωτάθλημα της.
ΥΓ3: Δεν χάνουν την όρεξη τους οι παίκτες και διασκεδάζουν την κάθε στιγμή.
ΥΓ4: Μην νομίζεται ότι θα είναι έτσι χαλαρά. Από αύριο θα τους βγάλει το… λάδι

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook