Εδώ Ολλανδία: To σχόλιο της δεύτερης ημέρας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

ο Κωστας Παπαδοπουλος γράφει από το Άπελντορν στο blog του στο Gentikoule για την δεύτερη ημέρα της ομάδας στην Ολλανδία και το φιλικό.

Πάει και η δεύτερη μέρα. Ο ΟΦΗ έδωσε το πρώτο του φιλικό έχασε με 2-0 και συνεχίζει κανονικά στο πλάνο που έχει βάλει η ομάδα από την αρχή της χρονιάς. Καμία νίκη ή ήττα σε φιλικό δεν κρίνει τις ομάδες μέσα στην χρονιά, αφού ήδη είδα μερικά αρνητικά σχόλια για το παιχνίδι. Στον ΟΦΗ γνωρίζουν καλά που πρέπει να δυναμώσει η ομάδα και κινούνται για την απόκτηση ποδοσφαιριστών χωρίς ωστόσο να βιάζονται αφού θέλουν να βρουν την κατάλληλη επιλογή.

Ας πάρουμε το φιλικό από την αρχή. Ο ΟΦΗ με το… καλημέρα βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε τα πλάνα των παικτών και του Γιάννη Σαμαρά αφού το φιλικό γίνεται για να διορθωθούν τα λάθη. Ο ΟΦΗ έδειξε τα πρώτα του στίγματα για το τι θα δούμε τη νέα χρονιά, αφού ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας ζητούσε από την αρχή στους παίκτες του να παίζουν κάτω την μπάλα να αναπτύσσονται σωστά και να βγάλουν την τελική πάσα. Αυτό έγινε σε αρκετές περιπτώσεις χωρίς να μπει το γκολ, ωστόσο άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας.

Ας πάμε και στον τραυματισμό του “Τσίλια”. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής στάθηκε άτυχος, αφού πάνω σε ανύποπτη φάση χτύπησε στον ώμο του και πλέον το ιατρικό επιτελείο της ομάδας είναι όλο από πάνω του για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού. Περιμένατε ότι όλα θα πάνε ήρεμα; Μπα για τον ΟΦΗ μιλάμε.

Τα συναισθήματα για την εικόνα της ομάδας στο πρώτο φιλικό είναι ανάμεικτα, ωστόσο σίγουρα μέσα στις επόμενες ημέρες αυτά τα λάθη που βγήκαν θα διορθωθούν και με τις επιστροφές, μεταγραφές θα δούμε έναν άλλο ΟΦΗ μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΥΓ1: Κρατάμε τα “μπράβο” του Σαμαρά για την ανάπτυξη του παιχνιδιού
ΥΓ2: Με ένα φορ και στόπερ θα δούμε ωραία πράγματα φέτος
ΥΓ3: Άτυχος ο Τσιλιανίδης, περιμένουμε νέα
ΥΓ4: Αύριο είναι μια νέα αρχή για την ομάδα με τον Σίμο

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook