Εδώ Ολλανδία: H ατυχία, ο Σίμος και οι προπονήσεις

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

ο Κώστας Παπαδοπουλος γράφει από το Άπελντορν στο blog του στο Gentikoule για την τρίτη ημέρα της ομάδας στην Ολλανδία.

Πάει και η τρίτη ημέρα στο Άπελντορν. Ξέρω ακούγεται σαν φαντάρος που μετράει τις μέρες για να απολυθεί, όμως δεν είναι έτσι,  αφού εδώ μπορεί κάποιος να κάτσει για μήνες χωρίς να τον νοιάζει τίποτα.

Ας τα αφήσουμε όμως αυτά και ας περάσουμε στα ζητήματα που καίνε τόσο τον κόσμο όσο και την ομάδα. Ξεκινάμε με την “γκαντεμιά” που έχει αυτή η ομάδα με τους τραυματισμούς. Εχτές ο Τσιλιανίδης αποχώρησε από το φιλικό με πρόβλημα στον ώμο και σήμερα φοράει νάρθηκα, σήμερα ο Βαζ λίγο πριν το φινάλε της πρωινής προπόνησης αποχώρησε για το ξενοδοχείο με πρόβλημα στο τετρακέφαλο. Όλα αυτά και είμαστε στην τρίτη ημέρα… Ας ελπίσουμε να είναι τα τελευταία και να μην υπάρξει άλλη απώλεια.

Ας αφήσουμε τα αρνητικά και να πάμε στα θετικά. Έφτασε στην Ολλανδία ο νέος τεχνικός της ομάδας Γιώργος Σίμος, ο οποίος είχε την πρώτη επαφή με τους παίκτες, μίλησε με τον Γιάννη Σαμαρά τόσο στο ξενοδοχείο σε τετ – α – τετ που είχαν άλλα και στο γήπεδα κατά την διάρκεια της προπόνησης και άμεσα αναμένεται να συνεχίσει αυτό που είχε ξεκινήσει ο Διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας. Μπορεί να μην τον ξέρουμε ωστόσο από την πρώτη επαφή που είχαμε με τον ίδιο φαίνεται στυλ Σαμαρά ο οποίος δεν έχει όρεξη για λόγια αλλά για πολύ δουλειά.

Κλείνοντας να πούμε και λίγα πράγματα για τις προπονήσεις που χωρίστηκαν σε δύο γκρούπ, αφού αυτοί που έπαιξαν αρκετά στο πρώτο φιλικό έκαναν ατομικά και οι υπόλοιποι “ίδρωσαν”  από την γυμναστική το πρωί αλλά και από τις ασκήσεις το απόγευμα, μπαίνοντας έτσι στα… βαθιά μιας και μπαίνουμε στην τέταρτη ημέρα των προπονήσεων.

ΥΓ1: Έναν αγιασμό ρε παιδιά στην ομάδα με τους τραυματισμούς
ΥΓ2: Αύριο τα σπουδαία για “Τσίλια”.
ΥΓ3: Σοβαρός, μετρημένος ξέροντας που έχει έρθει ο νέος τεχνικός
ΥΓ4: Αύριο τα υπόλοιπα μιας και θα κάνει ο ίδιος την προπόνηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook