Εδώ Ολλανδία: Η πρώτη του Σίμου, ο “Τσίλια” και η επόμενη μέρα

Eπιμέλεια:Κώστας Παπαδόπουλος

ο Κώστας Παπαδοπουλος γράφει από το Άπελντορν στο blog του στο Gentikoule για την ολοκλήρωση μια ακόμα ημέρας.

Μια ημέρα πριν το φιλικό με την Άντερλεχτ και η απογευματινή προπόνηση ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για τους παίκτες του ΟΦΗ αφού είχε αρκετές ασκήσεις και οικογενειακό δίτερμα. Ο 41χρονος τεχνικός έδειξε ορισμένα στοιχεία για το πως μπορεί να αγωνιστεί η ομάδα στο φιλικό της Τετάρτης χωρίς να είναι κάτι σίγουρο, αφού σε τέτοια παιχνίδια θα αγωνιστούν όλοι.

Μπήκαμε με φόρα στο κείμενο. Ας πάμε την ημέρα από την αρχή όπως κάνουμε πάντα. Το πρωί οι παίκτες του ΟΦΗ παρέμειναν στο ξενοδοχείο έχοντας το ελεύθερο να κάνουν ότι θέλουν δίνοντας τους την ευκαιρία να ξεκουραστούν από τις συνεχόμενες προπονήσεις.

Στο απογευματινό πρόγραμμα οι παίκτες του Σίμου προσπάθησαν να βγάλουν αυτά που θέλει ο ίδιος για να κερδίσουν πόντους προς την ενδεκάδα του φιλικού, αφού κακά τα ψέματα όλοι θέλουν να παίζουν σε τέτοια φιλικά.

Μάλιστα η προπόνηση έγινε υπό το βλέμμα του Στιβ Κιν με τον διευθυντής Recruiting να φτάνει από την Αγγλία στην Ολλανδία έχοντας στο μυαλό του και παίκτες για την ενίσχυση της ομάδας.

Η προπόνηση τελείωσε οι παίκτες πήγαν άμεσα στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστούν αφού αύριο είναι ένα ιδιαίτερο φιλικό και άπαντες θέλουν να αποδείξουν πράγματα.

ΥΓ1: Τα τελειώματα του Μάνου επέσρεψαν
ΥΓ2: Αύριο μια πρώτη εικόνα από τον Σίμο
ΥΓ3: Βράχος ο Γιαννούλης