Εδώ Ολλανδία: Άπελντορν τέλος, τώρα αρχίζουν τα… καλά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

ο Κώστας Παπαδοπουλος γράφει από το Άπελντορν στο blog του στο Gentikoule για την τελευταία ημέρα της ομάδας σε αυτό το μαγικό τοπίο.

Πέρασε κι όλας μια εβδομάδα από τον ερχομό μας στην Ολλανδία και ο ΟΦΗ αποχαιρετά το Άπελντορν κρατώντας μόνο τα θετικά από αυτό το στάδιο, διορθώνοντας στο επόμενα τα λάθη…

Ας πάρουμε από την αρχή την τελευταία ημέρα. Το πρωί στον ΟΦΗ μετά το κουραστικό ταξίδι της ομάδας από το Βέλγιο, αποφάσισε ο Γιώργος Σίμος να στείλει τους παίκτες του στην πισίνα για να κάνουν αποθεραπεία, ενώ μετά υπήρχε ξεκούραση.

Το απόγευμα και πάλι τα πράγματα ήταν πιο χαλαρά με τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ να χωρίζονται σε γκρουπ να παίζουν Ποδοβόλεϊ και κορόιδο, ενώ στο τέλος είχε το… μενού και τελειώματα φάσεων.

Είναι λογικό να πάει έτσι “χαλαρά” η μέρα αφού ακολουθεί μεγάλο ταξίδι και δυνατό φιλικό με την Εουπέν στο Βέλγιο σε ένα παιχνίδι που θα χρησιμοποιήσει νέα πρόσωπα αφού είναι μικρό το διάστημα που έπαιξε με την Άντερλεχτ.

Φεύγοντας λοιπόν από το Άπελντορν ο ΟΦΗ κρατάει μόνο τα θετικά και αυτά που έβγαλε στο πρώτο ημίχρονο με την ομάδα του Βελγίου και πλέον στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας θα ψάξει να διορθώσει όλα τα λάθη…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook