Εδώ Ολλανδία: Χαλάρωμα και συγκέντρωση

Eπιμέλεια:Κώστας Παπαδόπουλος

Ο Κώστας Παπαδόπουλος σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule.gr την ημέρα που πέρασε μετά το φιλικό με τον Άγιαξ.

Ίσως και να ήταν η πιο ήρεμη ημέρα από την στιγμή που πατήσαμε Ολλανδία. Ο Γιώργος Σίμος το πρωί έστειλε στην πισίνα και στο γυμναστήριο τους παίκτες του για αποθεραπεία, ενώ το απόγευμα οι… ενδεκαδάτοι με τον Άγιαξ έτρεξαν λίγο και οι υπόλοιποι δούλεψαν πάνω σε ασκήσεις.

Ξέρει τι κάνει ο 41χρονος τεχνικός που αφήνει τους παίκτες του μια ημέρα πιο χαλαρά αφού υπήρχε παιχνίδι και ταξίδι, ενώ την Πέμπτη πάλι η ομάδα θα παίξει φιλικό. Μπορεί να λέμε ναι μωρέ σιγά φιλικό θα παίξουν δεν θα… σκάψουν, όμως αν σκεφτεί κανείς τις αποστάσεις την προετοιμασία και την ετοιμότητα του αντιπάλου θα καταλάβει ότι όντως είναι δύσκολο.

Πάμε τώρα και στους τραυματίες. Από το πουθενά εμφανίστηκαν τρεις οι οποίοι δεν θα παίξουν και στο ματς της Πέμπτης. Πραγματικά κρίμα αφού και ο Μπράουν και ο Ναμπί αλλά και ο Ντίνας είχαν δείξει να βρίσκουν ρυθμό, όμως όλο αυτό φαίνεται να τους αφήνει πίσω.

Η σημερινή ημέρα ήταν στον απόηχο του μεγάλου φιλικού του ΟΦΗ με τον Άγιαξ, όμως οι παίκτες ο προπονητές και το τεχνικό επιτελείο ήδη το ξέχασαν και πάνε παρακάτω…