Σπουδαίο παιχνίδι στο ΒΑΚ για τον ΟΦΗ κόντρα στον Ηρακλή

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ενα ακόμη μεγάλο παιχνίδι έρχεται για την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ.

Υποδέχεται το Σάββατο (9/12, 4μμ),  στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, τον Ηρακλή.

Μετά τη νίκη επί του Αρη στη Μίκρα (1-3) και το 4Χ4 ο ΟΦΗ θέλει να συνεχίσει το αήττητο και την πρωτιά στην βαθμολογία, στο πρωτάθλημα της Pre League.

Το παιχνίδι με τον Ηρακλή, αξιολογείται ως πολύ σημαντικό απο την ομάδα του ΟΦΗ, που απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους, να δημιουργήσουν μια ζεστή ατμόσφαιρα στο “παλατάκι” του ΟΦΗ και να βοηθήσουν την ομάδα να πάρει και αυτή τη νίκη, απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο.

“Παίζουμε μετά από καιρό στην έδρα μας και θα είναι σημαντικό σε αυτό το παιχνίδι, να έχουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Τους θέλουμε δίπλα μας, για να πανηγυρίσουμε μια σημαντική νίκη και να κάνουμε ένα ακόμη βήμα για το στόχο μας” τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Αντωνιάδης.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, βγάζει το…καπέλο στους παίκτες του, που έχουν κρατήσει την ομάδα στην πρώτη θέση, με το 4Χ4 που έχουν καταφέρει. Οπως λέει “τα παιδιά έχουν βγάλει τον καλύτερο τους εαυτό και θέλω να τους συγχαρώ, γιατί έχουμε ιώσεις και τραυματισμούς, που έχουν δυσκολέψει πολύ το έργο μας, αλλά τα έχουμε καταφέρει. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες. Παίζουμε μια ακόμη ιστορική και καλή ομάδα, που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και στόχος μας είναι με τους φιλάθλους στο πλευρό μας, να πανηγυρίσουμε μια ακόμη νίκη και να συνεχίσουμε την πορεία μας”.

Να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του ΟΦΗ, έχουν  ξεκινήσει την επικοινωνία με τους οργανωμένους συνδέσμους φιλάθλων, ώστε να στηρίξουν την ομάδα του βόλεϊ σε αυτό το κομβικό για τη συνέχεια, παιχνίδι.

Στα αγωνιστικά, ο Νίκος Καρατζάς, ξεκίνησε προπονήσεις μετά την επέμβαση σκωληκοειδίτιδας που έκανε, δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος, αλλά θα είναι στην διάθεση της ομάδας στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Ολη η ομάδα του ΟΦΗ, έχει στραμμένη την προσοχή της, σε αυτήν την αναμέτρηση, που θεωρείται πολύ σημαντική για το στόχο που έχει θέσει ο ΟΦΗ, να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

1. ΟΦΗ  10 (4)
2. ΑΟ Αιγιαλέων  9 (5)
3. ΑΟ Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου  8 (4)
4. ΝΓΣΘ Ηρακλής  8 (4)

5. ΓΣ Πανιώνιος  7 (4)
6.  ΑΣ Άρης  7 (5)
7. ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης  6 (5)

8.  ΑΠΣ Ήφαιστος Φλώρινας 4 (4)
9. ΑΣ Πανερυθραϊκός  1 (5)

*Το σωματείο ΑΣ Κέρκης αποκλείστηκε από το πρωτάθλημα.

H EΠΟΜΕΝΗ-6η αγωνιστική 

ΜΓΣ Εθνικός – ΓΣ Πανιώνιος

ΑΣ Πανερυθραϊκός – ΑΟ Φλοίσβος

ΑΣ Άρης – ΑΠΣ Ήφαιστος

ΑΟ Αιγιαλέων – ΑΣ Κέρκης

ΟΦΗ – ΝΓΣ Ηρακλής (Σάββατο 9/12, 4μμ)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook