Κομβικό παιχνίδι για τον ΟΦΗ στην Ορεστιάδα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μεγάλο ντέρμπι για την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ που αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:00 τον Άθλο Ορεστιάδας εκτός έδρας.

Με το ντέρμπι μεταξύ του Άθλου Ορεστιάδας και του ΟΦΗ που θα γίνει σήμερα θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Volley League (Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς, Ορεστιάδας, 7η αγωνιστική, 10/12, 19:00, Live Streaming ESAP T.V., Παπακοσμάς, Γεωργιάδης Εμμ.).

Ο Άθλος έχει 5 βαθμούς και ο ΟΦΗ 3 βαθμούς, με την ομάδα του Ηρακλείου να θέλει πολύ τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Για την ακρίβεια η αναμέτρηση στην Ορεστιάδα θα είναι η πρώτη για το πρωτάθλημα αλλά η δεύτερη μέσα στη σεζόν. Είχαν αναμετρηθεί στα προκριματικά του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και ο Άθλος είχε νικήσει τον ΟΦΗ 3-0 σετ στην ουδέτερη έδρα της Πολίχνης.

Ο ΟΦΗ στοχεύει στην δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και την πρώτη εκτός έδρας. Ο Κώστας Δεληκώστας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Ο ΟΦΗ χρειάζεται την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα και όπως τονίζει ο κόουτς της ομάδας Kώστας Δεληκώστας «θέλουμε να κερδίσουμε. Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Είναι εξάποντα. Είμαστε σε κοντινό επίπεδο οι ομάδες, πιστεύω ότι τα χαρακτηριστικά μας ταιριάζουν με την ομάδα της Ορεστιάδας και θα πάμε για τη νίκη».

Αυτός είναι ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων για την Volley League.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook