Όλοι στο ΒΑΚ για τους πρωταθλητές!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Σιδερίδης γράφει στο Blog του στο gentikoule.gr για τους λόγους που ο κόσμος της ομάδας το Σάββατο το απόγευμα στις 17:00 πρέπει να δώσει βροντερό παρόν στις εξέδρες του ΒΑΚ.

O OΦΗ μετά και τη νίκη στον Εύοσμο εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο και πλέον κοιτάει να κατακτήσει τον τίτλο.

Στην προσπάθεια του σε αυτές τις τρεις αγωνιστικές που απομένουν και τουλάχιστον στα δύο παιχνίδια που έχει εντός έδρας οι παίκτες της ομάδας που φέτος χάρισαν τόσες χαρές στον κόσμο και ετοιμάζονται να του χαρίσουν και τον τίτλο έχουν ανάγκη να νιώσουν ένα ΒΑΚ από τα παλιά, να ζήσουν την ατμόσφαιρα που είχε το γήπεδο στον αγώνα με την Κηφισιά και πολύ παραπάνω.

Καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος που μπορεί να υπάρχει στον κόσμο για με το θέμα της αδειοδότησης στο ποδόσφαιρο, τον «βασιλιά των σπορ» και είναι πολύ πιθανόν να υπάρχει και το Σαββατοκύριακο καθώς όπως όλα δείχνουν, η απόφαση μάλλον δεν βγαίνει σήμερα και όπως όλα δείχνουν πάει για την Δευτέρα.

Ευκαιρία λοιπόν να ξεφύγουν κάποιοι από αυτό, να έρθουν στο ΒΑΚ το Σάββατο, να βοηθήσουν τα παιδιά που έφεραν την άνοδο και να στείλουν με τις φωνές τους και το δικό τους μήνυμα στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ!

Αυτά τα παιδιά έδωσαν φέτος και την ψυχή τους για να ανεβάσουν την ομάδα στην Α2 και τα κατάφεραν και είμαι σίγουρος πως θα κάνουν το ίδιο για να πάρουν και το πρωτάθλημα, γιατί ο τίτλος έχει άλλη αίγλη κάτι που όπως έγραψα και στο προηγούμενο μου άρθρο γνωρίζουν πολύ καλά οι Γιαννιώτες!

Όλοι οι δρόμοι το Σάββατο οδηγούν στο ΒΑΚ, ραντεβού με τους πρωταθλητές στις 17:00!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

18 − eleven =