Συγκλονίζει ο Αραβίδης: Θέλω να πανηγυρίσω με την ψυχή μου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule εξασφάλισε αποκλειστικά ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης του επιθετικού του ΟΦΗ που μιλάει στο athletestories.gr για την οικογενειακή του περιπέτεια που τον άφησε εκτός δράσης τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Ο Χρήστος Αραβίδης μιλάει, δημόσια, για πρώτη φορά για το οικογενειακό πρόβλημα που τον άφησε εκτός γηπέδων, με δική του απόφαση, από τον Μάη του 2018 μέχρι και τώρα που πήρε μεταγραφή για τον ΟΦΗ. Σε μια εξομολόγηση στην ιστοσελίδα athletestories.gr που θα δημοσιευτεί την Πέμπτη, ο Αραβίδης αναφέρεται στο πως κατάφερε να επιστρέψει δυνατός, με την φανέλα του ΟΦΗ, και ανυπομονεί να πανηγυρίσει ξανά όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Το Gentikoule εξασφάλισε το παρακάτω απόσπασμα, όσων λέει, ο Χρήστος Αραβίδης ενώ ολόκληρη η συνέντευξη θα δημοσιευτεί την Πέμπτη. Χαρακτηριστικά, αναφέρει ο επιθετικός του ΟΦΗ: Η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα. Να πατήσω χορτάρι, να δώσω τα πάντα, να νικήσω. Για αυτή τη στιγμή, δεν έχασα ούτε προπόνηση. Για αυτή τη στιγμή, δεν άφησα ούτε μια μέρα τον στόχο μου. Και τα κατάφερα. Όλα δείχνουν καλύτερα και εγώ έτοιμος να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα. Και μου έλειψε πολύ. Να πανηγυρίσω, με την καρδιά μου… Με τη ψυχή μου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook