Όλα τα δεδομένα για τους «3»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι συζητήσεις και οι επαφές για τον αντικαταστάτη του Παύλου Δερμιτζάκη ήδη έχουν ξεκινήσει και το Gentikoule καταγράφει όλα τα δεδομένα.

Χθες το βράδυ αναφέραμε ότι στην παρούσα χρονική στιγμή, τρεις είναι οι βασικοί υποψήφιοι για τον πάγκο του ΟΦΗ: Νίκος Νιόπλιας, Νίκος Αναστόπουλος, Σάκης Τσιώλης. Δίχως βέβαια να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προκύψει και άλλος υποψήφιος για τον πάγκο του ΟΦΗ.

Το Gentikoule καταγράφει τα δεδομένα με τους τρεις υποψήφιους προπονητές – προς το παρόν – εν όψει της κούρσας της διαδοχής…

Νίκος Νιόπλιας: Ο ρέκορντμαν συμμετοχών με τον ΟΦΗ έχει αποχωρήσει από την εθνική Κύπρου εδώ και λίγες εβδομάδες. Παραμένει στο Ηράκλειο, γνωστό το δέσιμο του με τον ΟΦΗ και βέβαια γνωστές οι προπονητικές του ικανότητες. Αυτήν την στιγμή είναι ο βασικός στόχος αλλά η περίπτωση του δεν θεωρείται εύκολη. Ο ίδιος πάντα είναι προσεκτικός στην επιλογή των ομάδων του. Η περίπτωση του είναι δύσκολη κυρίως επειδή ο ίδιος θέλει πάντα να χτίζει ομάδες από την αρχή, να ξεκινάει την δημιουργία μιας ομάδας από το πρώτο βήμα. Συν τοις άλλοις, υπάρχει και ένα θέμα με μερίδα του κόσμου λόγω της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού το 2010. Πάντως, αυτήν την στιγμή θεωρείται ο καταλληλότερος λόγω του δεσίματος του με τον ΟΦΗ, ότι γνωρίζει τι σημαίνει ΟΦΗ…

Σάκης Τσιώλης: Δεν χωράει αμφιβολία ότι ο Καρδιτσιώτης τεχνικός είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες τεχνικούς. Η δουλειά του σε Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό Βόλου έχει αφήσει τα σημάδια της και βέβαια κανένας δεν αμφισβητεί το έργο του. Ωστόσο, σοβαρό εμπόδιο αποτελεί το κασέ του – στην Τρίπολη αμειβόταν σχεδόν με 250 χιλ. ευρώ – αλλά και το ότι ο ίδιος βγήκε από τους πάγκους πριν από 1 εβδομάδα. Πάντως, θα γίνει προσπάθεια ώστε να πειστεί για το πρότζεκτ του ΟΦΗ και στην συνέχεια θα παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις.

Νίκος Αναστόπουλος: Ο «Αναστό» αποχώρησε πέρυσι από τον πάγκο του ΟΦΗ και ήταν εκείνος που έσπασε κάθε ρεκόρ παραμένοντας στην τεχνική ηγεσία της ομάδας για 2,5 ολόκληρα χρόνια. Γνωρίζει την ομάδα και βέβαια ξέρει πώς να διορθώσει την ψυχολογία μετά το κακό ξεκίνημα. Υπάρχει και εδώ ένα θέμα με τον κόσμο λόγω της ατάκας με τα… «μπόινγκ» και τις «ντακότες» ωστόσο συνεχίζει να έχει θερμούς υποστηρικτές στην εξέδρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook