Βόλεϋ

Μανώλης Σαρρής / 10/12 19:54

«Ο ΟΦΗ έχει μεγάλη δυναμική, ο κόσμος του πρέπει να γεμίζει το γήπεδο»

«Θέλουμε τον κόσμο του ΟΦΗ στο πλευρό μας. Ο ΟΦΗ έχει μεγάλη δυναμική και ο κόσμος του πρέπει να γεμίζει το γήπεδο. Δίνουμε μια μάχη για την άνοδο στην Α1 και εύχομαι, στο τέλος του Απριλίου να πανηγυρίσουμε» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Ζλατιλίδης.

Μανώλης Σαρρής / 07/12 14:12

Κάλεσμα από τους Σκαρλατίδη – Αντιφάκο για το ντέρμπι με την Ρόδο

Δυο παίκτες της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, ο Γιάννης Σκαρλατίδης (πασαδόρος) και ο Αργύρης Αντιφάκος (κεντρικός), μίλησαν στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitechnis.gr για την αναμέτρηση.

Μανώλης Σαρρής / 04/12 12:52

Πανέτοιμος ο ΟΦΗ για το ματς της χρονιάς!

Η ομάδα βόλει του ΟΦΗ «φλερτάρει» και φέτος με την άνοδο στην Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία της και προετοιμάζεται για ένα δυνατό ντέρμπι με τη Ρόδο, που θα γίνει το Σάββατο (8/12, 8μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Μανώλης Σαρρής / 27/11 17:59

«Ο κόσμος του ΟΦΗ να γεμίσει το κλειστό με τη Ρόδο»

Η ομάδα βόλει του ΟΦΗ με 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και 12-0 στα σετ, έχει κάνει δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α2, δείχνοντας ότι έχει τη δυνατότητα να υπηρετήσει το στόχο της ανόδου στην Α1 βόλει που έχει θέσει φέτος.

Μανώλης Σαρρής / 23/11 10:25

Σε απολογία ο ΟΦΗ στο βόλεϊ

Σε απολογία κλήθηκε ο ΟΦΗ για την συμπεριφορά στον πρώτο διαιτητή του αγώνα με την Ολύμπια.

Μανώλης Θέμελης / 22/11 10:30

Ζλατιλίδης: «Ο ΟΦΗ είναι έτοιμος για την άνοδο»

Ο προπονητής της ομάδα βόλει του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για το δυναμικό ξεκίνημα της ομάδας στην Α2, το ματς του προσεχούς Σαββάτου με το Αίγιο, τον φετινό ΟΦΗ αλλά και τον Γιάννη Δανδάλη.