Ποδόσφαιρο

Μανώλης Σαρρής / 27/07 00:06

Έφτασε στο Ηράκλειο ο Ζιαμπάρης

Με φόρα έχει ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΟΦΗ καθώς ο πρώην στόπερ του Ηρακλή έφτασε στο Ηράκλειο και την Πέμπτη αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις.

Μανώλης Σαρρής / 26/07 21:35

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ για τον Λεάλ

Ο ΟΦΗ έκανε γνωστό ότι ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου και ξεκινάει άμεσα προπονήσεις.

Μανώλης Σαρρής / 26/07 21:13

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεάλ στον ΟΦΗ!

Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε και επίσημα από τον ΟΦΗ επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Gentikoule.

Μανώλης Σαρρής / 26/07 19:51

Καϊμακάμης: «Με τον ΟΦΗ έχω επιτυχή και διαχρονική σχέση»

Ο Πέτρος Καϊμακάμης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ για την συνεργασία του με τον σύλλογο και τόνισε ότι «η  προσπάθεια θα συνεχιστεί ούτως ώστε ότι κερδίζει ο ΟΦΗ στα γήπεδα, να μη το χάνει εφ’ εξής στα χαρτιά».

Μανώλης Σαρρής / 26/07 18:38

ΕπιστρΟΦΗ Περογαμβράκη!

Ο Αλέξης Περογαμβράκης, μετά από έναν χρόνο απουσίας, επέστρεψε στο σπίτι του με τον ΟΦΗ να ανακοινώνει την μεταγραφή του.

Μανώλης Σαρρής / 26/07 17:21

Κοντά σε Λεάλ ο ΟΦΗ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, τις τελευταίες ώρες ο ΟΦΗ είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό και δεν αποκλείεται να έχουμε happy end εντός των επόμενων ημερών.

Μανώλης Σαρρής / 26/07 13:39

Ο Μιλοσάβλιεβ ανακοίνωσε την αποχώρηση του

Πριν έναν μήνα περίπου, ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Μιλοσάβλιεβ και σήμερα ο Σέρβος ανακοίνωσε ότι φεύγει. Τι υποστηρίζει στο περιβάλλον του ο Σέρβος.