Ποδόσφαιρο

Gentikoule.gr / 24/11 18:52

Λεουτσάκος: «Δηλώσεις “δεν αντέχω φεύγω” μας κάνουν κακό»

Για την αποχώρηση του Αχαρναϊκού από την συνέχεια του πρωταθλήματος, τα διαιτητικά λάθη, αλλά και τις προσπάθειες που γίνονται προκειμένου να βρεθούν χορηγίες, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Football League Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Μανώλης Σαρρής / 24/11 13:39

«Κομπλέ» ο ΟΦΗ για την τρίτη νίκη

Με προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (24/11) το πρωί στο Γεντί Κουλέ, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενώ επέστρεψε ο Κοιλιάρας που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Μανώλης Σαρρής / 24/11 12:49

Το συγκλονιστικό γράμμα των «παιδιών του Γκέραρντ»: «Τίποτα πια δεν είναι ίδιο στην ζωή μας…»

Με ένα συγκλονιστικό «γράμμα» που υπογράφεται από τα παιδιά και τους φίλους του Γκέραρντ, γίνεται ο επίλογος της βραδιάς της προηγούμενης Δευτέρας και προκαλεί ανατριχίλα σε όποιον το διαβάζει.

Μανώλης Σαρρής / 24/11 09:48

Με σοβαρότητα στο πρόγραμμα της Κρήτης

Το «πρόγραμμα της Κρήτης» ξεκινάει με αντίπαλο την Καλλιθέα και στον ΟΦΗ χρειάζεται να δείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα ώστε να χτιστεί το πρώτο μεγάλο νικηφόρο σερί.

Μανώλης Σαρρής / 23/11 15:04

Τελευταία προπόνηση στο «Γεντί Κουλέ»

Με προπόνηση στο Γεντί Κουλέ την Παρασκευή (24/11), το πρωί,  ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι του Σαββάτου (25/11, 3μμ) με την Καλλιθέα στο Γεντί Κουλέ για την 5η αγωνιστική της Football league.