Το ΤΟP 10 του Gentikoule

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από σήμερα και κάθε εβδομάδα, το Gentikoule θα παρουσιάζει τα 10 θέματα της προηγούμενης εβδομάδας που διαβάστηκαν περισσότερο από τους αναγνώστες του.

Μιας και βρισκόμαστε σε περίοδο μεταγραφών, όπως είναι φυσιολογικό τα μεταγραφικά ζητήματα του ΟΦΗ ήταν εκείνα που απασχόλησαν περισσότερο τους αναγνώστες του Gentikoule.

Ωστόσο, στην πρώτη θέση δεν βρέθηκε κάποιο θέμα που να έχει σχέση με υποψήφιους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ αλλά ένα άλλο που ήταν… ενδυματολογικού περιεχομένου.

Δείτε το TOP 10 του Gentikoule – όπως εσείς το επιλέξατε

Νο 10
Λίγες ημέρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Θανάση Παπάζογλου και στον ΟΦΗ «φούλαραν» για τις επόμενες κινήσεις τους.

Νο 9
Στην 9η θέση βρέθηκαν τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Κουτσιανικούλης… παρακαλούσε να πάει στην ΑΕΚ και εκείνοι δεν τον ήθελαν. Το ότι λίγες ημέρες αργότερα έγιναν… «κωλοτούμπες» αποδεικνύει την σοβαρότητα με την οποία λειτουργούν κάποιοι.

Νο 8
Ακόμα ένα θέμα που αφορούσε τις ενέργειες του ΟΦΗ για την ενίσχυση του βρέθηκε στο ΤΟP 10 της προηγούμενης εβδομάδας. Ξανά, πριν από την απόκτηση του Θανάση Παπάζογλου.

Νο 7
Το αφιέρωμα του Gentikoule με την ιστορική αναδρομή της φανέλας του ΟΦΗ από το 1967 μέχρι το 2012 ήταν ένα από τα δημοφιλέστερα της προηγούμενης εβδομάδας. Δεν ήταν και λίγο για τον κόσμο να δει 31 διαφορετικές φανέλες του ΟΦΗ!

Νο 6
Το… δεύτερο μισό του TOP 10 κλείνουν οι πρώτες δηλώσεις του Θανάση Παπάζογλου στον Athletic Radio 104,2. «Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα» τόνισε ο 24χρονος φορ και τα… είπε όλα.

Νο 5
Την πρώτη πεντάδα ανοίγει ξανά ο Παπάζογλου που είχε την τιμητική του σε αυτό το TOP 10. Στην 5η θέση, τα videos του Gentikoule από την άφιξη του στο Ηράκλειο.

Νο 4
Η πρώτη συνάντηση με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη και το τετ α τετ που είχε με Πουλινάκη, Μαχλά ήταν η είδηση που έφτασε στην 4η θέση.

Νο 3
Μπορεί ο Μίρνες Σίσιτς να μην έχει συμφωνήσει ωστόσο στην προπόνηση έδειχνε τρελά κέφια και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο.

Νο 2
Λίγο πριν την κορυφή, η επίσημη ανακοίνωση του ΟΦΗ για την απόκτηση των Μπανούση, Γουναρίδη, Αγριμάκη, Βιτώρου κέρδισε το ενδιαφέρον των αναγνωστών του Gentikoule. Ελπίζουν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές να κάνουν το ίδιο μέσα στο γήπεδο.

Νο 1
Στην κορυφή του TOP 10, βρίσκεται το σχόλιο για την ομοιότητα της φανέλας της Μάλαγα με την περσινή του ΟΦΗ. Και όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία, είναι ακριβώς οι ίδιες!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook