Το ΤΟP 10 του Gentikoule

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από σήμερα και κάθε εβδομάδα, το Gentikoule θα παρουσιάζει τα 10 θέματα της προηγούμενης εβδομάδας που διαβάστηκαν περισσότερο από τους αναγνώστες του.

H μεταγραφολογία και το ντεμπούτο του Θανάση Παπάζογλου με την φανέλα του ΟΦΗ ήταν τα θέματα που “διαβάστηκαν” περισσότερο από τους αναγνώστες του Gentikoule κατά την διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας.

Δείτε το TOP 10 του Gentikoule – όπως εσείς το επιλέξατε

Νο 10
Το άρθρο του Μανώλη Σαρρή στο Gentikoule και η οικονομική πολιτική του ΟΦΗ βρέθηκε στο Νο 10 κατά την διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας.

Νο 9
Στην 9η θέση βρέθηκε η τελευταία, χρονικά, πρόταση του ΟΦΗ στον Εργοτέλη για την απόκτηση του Νίκου Κατσικοκέρη και στην οποία οι “κιτρινόμαυροι” δεν έχουν απαντήσει ακόμα.

Νο 8
Η Live ενημέρωση του Gentikoule και το φιλικό του ΟΦΗ με τον Ρούβα ήταν η είδηση που βρέθηκε στην 8η θέση του TOP 10.

Νο 7
Η αποκάλυψη του Gentikoule με τα “χαρτάκια” που είχαν πάνω τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ της δεκαετίας του ’80 ήταν ένα θέμα που προσέγγισε αρκετούς Ομιλίτες που δεν ξέχασαν τα παιδικά τους χρόνια.

Νο 6
Η κριτική του φιλικού με τον Πλατανιά από τον Μανώλη Σαρρή “έκλεισε” την δεύτερη πεντάδα με τα “πιτσιρίκια” του ΟΦΗ να στέλνουν ένα αισιόδοξο μήνυμα.

Νο 5
Στην 5η θέση βρέθηκε το φιλικό του ΟΦΗ με τον Πλατανιά με φιλάθλους του ΟΦΗ από παντού να βλέπουν την ζωντανή εξέλιξη του αγώνα.

Νο 4
Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Θανάση Παπάζογλου κόντρα στον Ρούβα βρέθηκε στην 4η θέση.

Νο 3
Η ένταση μεταξύ του Νίκου Μαχλά και των φιλάθλων του ΟΦΗ αναφορικά με την μεταγραφή του Βαγγέλη Μωραΐτη ανοίγει την πρώτη τριάδα.

Νο 2
Το φωτορεπορτάζ του Gentikoule από το φιλικό του ΟΦΗ με τον Πλατανιά ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο θέμα της προηγούμενης εβδομάδας.

Νο 1
Στην κορυφή της επικαιρότητας της προηγούμενης εβδομάδας βρέθηκε η κριτική του φιλικού του ΟΦΗ με τον Πλατανιά και το… “ελπιδοφόρο” μήνυμα που έστειλαν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook