Το TOP 10 του Gentikoule

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και σήμερα το Gentikoule παρουσιάζει τα 10 θέματα της προηγούμενης εβδομάδας που διαβάστηκαν περισσότερο από τους αναγνώστες του.

Όσα ακολούθησαν την ήττα στη Νέα Σμύρνη ήταν εκείνα που απασχόλησαν περισσότερο από κάθε άλλο θέμα τους αναγνώστες του Gentikoule. Άλλωστε, όπως και να το κάνουμε, ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για τον κόσμο του ΟΦΗ που ευτυχώς έκλεισε με τη νίκη επί της ΑΕΚ.

Το Τop 10 του Gentikoule της προηγούμενης εβδομάδας όπως το αναδείξατε εσείς

10.

Το TOP 10 ξεκινάει με τα λόγια του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον Στέφανο Γουναρίδη στο ημίχρονο του αγώνα του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο. Μια κίνηση, σπάνια για τα ελληνικά δεδομένα.

9.

Η είδηση για την καταγγελία της σύμβασης εκχώρησης από τον Κίμωνα Ευαγγελάτο βρίσκεται στην ένατη θέση. Τελικά, δεν υφίσταται κανένα θέμα μιας και επήλθε συμφωνία.

8.

Μπορεί ο Παπουλής να έχει φύγει από τον ΟΦΗ όμως οι φίλαθλοι του δεν τον ξεχνούν. Απόδειξη αποτελεί και η είδηση με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του με την φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού.

7.

Η ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και το εφιαλτικό απόγευμα που πέρασε ο ΟΦΗ, βρίσκεται στην έβδομη θέση.

6.

Η ψυχολογία του Στέφανου Γουναρίδη μετά το γκολ που δέχτηκε στη Νέα Σμύρνη ήταν το θέμα που έκλεισε την δεύτερη πεντάδα του TOP 10.

5.

Oι αιχμές του Μίρνες Σίσιτς για… κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές που δεν… «τραβούσαν» στα προηγούμενα παιχνίδια ανοίγουν την πρώτη 5αδα του ΤΟP 10.

4.

H μέτρια εικόνα του Ματίας Βερόν στις πρώτες αγωνιστικές ήταν ένα από τα θέματα που απασχόλησαν περισσότερο τους αναγνώστες του Gentikoule.

3.

To άρθρο του Μανώλη Σαρρή και η… εξήγηση για την μέχρι τώρα παρουσία του Βασίλη Κουτσιανικούλη βρέθηκε στην τρίτη θέση.

2.

Η επίσημη φωτογράφηση του ΟΦΗ για τη νέα σαιζόν ήταν το θέμα που απασχόλησε αρκετά τους φιλάθλους του ΟΦΗ και τους αναγνώστες του Gentikoule.

1.

H μεγάλη θέληση που δείχνει ο Μοχάμεντ Σαρ για να είναι έτοιμος αποτέλεσε το κυριότερο θέμα της προηγούμενης εβδομάδας. Ο Σενεγαλέζος ζήτησε να παίξει ακόμα και με τους νέους για να ανεβάσει ρυθμούς!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook