Το αγγελάκι που έχει ο ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το καταραμένο, για τον ΟΦΗ, 2015 έφυγε με ένα χαμογελάκι στην άκρη και όλοι ευχόμαστε ότι το 2016 θα είναι τέτοιο που δεν θα ζήσει ποτέ ξανά ο σύλλογος. Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule.

Όταν την προηγούμενη Τετάρτη έλεγα ότι το -17 μπορεί να γίνει -5 στις 17 του Γενάρη, ορισμένοι (εξυπνάκηδες) έσπευσαν να ειρωνευτούν και να πουν τα παλαβά τους για μια εμπεριστατωμένη άποψη. Λίγες ημέρες μετά και με τον ΟΦΗ να έχει κερδίσει τον Ηλυσιακό ενώ περιμένει παράλληλα την απόφαση της υπόθεσης του -6, είναι γεγονός που δεν αμφισβητείται από κανέναν ότι στις 17 Ιανουαρίου, και αφού προηγηθεί νίκη επί του εκ των ουραγών Αλίμου, ο ΟΦΗ μπαίνει για τα καλά στην μάχη του τίτλου.

Η αγωνιστική ανάκαμψη που είναι δεδομένη και φαίνεται ξεκάθαρα θα έχει ανάλογη συνέχεια μόνο εφόσον ο ΟΦΗ καταφέρει να δώσει αξία στο διπλό με την ενίσχυση του ρόστερ του. Όμως είναι δεδομένο πως αυτήν την στιγμή επιχειρείται μια μεγάλη προσήλωση στο αγωνιστικό κομμάτι που αρχίζει να αποδίδει εντός αγωνιστικού χώρου. Ο ΟΦΗ κόντρα στον Ηλυσιακό πραγματοποίησε, μακράν της δεύτερης, την καλύτερη εμφάνιση του μακρυά από το “Γεντί Κουλέ” και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να κάνουν έστω ένα… δείγμα φάσης.

Όπως επίσης έγραφα την Παρασκευή ότι με πιθανή νίκη επί του Ηλυσιακού, θα είχαν διαγραφεί όλα αυτά που είχαν συμβεί μέσα στο Νοέμβριο. Και δείτε τώρα πως άλλαξαν τα δεδομένα: Ο πρώτος (γιατί τον πρώτο βλέπουμε, όχι τον δεύτερο) έχασε η διαφορά πήγε στους -8 (αφού έρχεται δικαίωση στην υπόθεση της ΕΠΟ) και κάπως έτσι ο ΟΦΗ έχει να διαχειριστεί μια διαφορά 8 έως 5 βαθμών προκειμένου να καλυφθεί σε ολόκληρο τον δεύτερο γύρο.

Αυτό το “αγγελάκι” που έχει ο ΟΦΗ από πάνω του είναι κάτι που πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπ όψιν τους στην ομάδα και να μην αφεθεί τίποτα στην τύχη του. Πρώτον και κυριότερο είναι η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν δυσκολίες στην συγκεκριμένη περίοδο αλλά εφόσον ο ΟΦΗ θέλει να καλύψει τα λάθη του καλοκαιριού, θα πρέπει να το κάνει με σωστό και ορθό τρόπο. Η ανάγκη απόκτησης ποδοσφαιριστών μεγαλύτερης αξίας είναι ότι πιο σημαντικό υπάρχει προκειμένου να προστατευτεί η επένδυση που ονομάζεται ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

15 σχόλια

  1. Να σε δω τι θα λες στις 17 Ιανουαρίου !!!

    1. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΦΕΡΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΩΦΗ…. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ !!!!!!!

  2. Μακάρι….

  3. Καλά τα λες Μάνο. Αισιοδοξία χρειάζεται. Το θέμα είναι και άνοδο να πάρουμε, ποιος θα φτιάξει την ομάδα για Β’ ; Καλός ο Γκουλής αλλά, μεγάλο αυτό το αλλά. Χρειάζονται άλλα κουμάντα και πρέπει από τώρα να ετοιμάζονται. Βγούμε δε βγούμε.

  4. ΝΑΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΑΒΓΑΛΤΑ…ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ…ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΣΑΡΡΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΙΡΙΖΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ..ΡΟΥΦΙΑΝΕ…

    1. Καλά ρε τόση εξυπνάδα που την έκρυβες τόσο καιρό; Γάτα είσαι!

      1. ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ…ΠΕΡΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ..ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΕ ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ 2 ΕΞΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΕΦΥΓΕ Η ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ…ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΜΕΡΙΔΗ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ….ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ…

        Υ.Γ : ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΖΕΙΣ ..ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ ΜΑΣ

        1. Πρώτον και για τον Κασμερίδη έχω γράψει αλλά προφανώς δεν το παρατήρησες μπροστά στα κατά καιρούς παραληρήματα σου.

          Και δεύτερον μόνο που ισχυρίζεσαι ότι ο Βλάχος είναι δανεικός από τον ΟΣΦΠ, τερματίζεις την οποιαδήποτε κουβέντα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Άκου δανεικός, παίκτης που έχει φύγει 4 χρόνια από τον Ολυμπιακό.

          Το τερμάτισες δικέ μου, να το κοιτάξεις!

        2. ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΨΑΧΤΩ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΠΑΙΖΕ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΣΕ ΕΡΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΑΜΑ ΤΑ ΜΠΑΛΟΝΕΤΕ ΕΙΝΙΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ … ΤΟ ΠΡΟΒΛΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΝΕΒΕΙΣ ΤΟΣΟ….. Ο ΚΑΣΜΕΡΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΜΕΡΙΔΗ ΣΤΕΙΛΤΩ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΩ…..

  5. ΕΝΤΑΞΕΙ…. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΡΕ ΣΑΡΡΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΝΟΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΟΜΩΣ, ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ… ΕΧΤΕΣ ΠΑΙΞΑΜΕ ΑΝ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΣΑ ΚΑΙ ΒΓΑZΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΟΥΤ ΑΠΟ ΠΑΣΑ ΠΡΟΣ ΣΥΜΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ… Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΑΤΣΑΚΙ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ. ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΤΣΕΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ ΘΑ ΔΕΙ… ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΟΥΤ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ (ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ???) ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ (ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΞΕΡΟΥΝ …ΑΠΛΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ…) ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ… ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ… ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΙΚΡΗ….. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΚΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΟΦΗ…. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ 5o ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΤΟ 90 ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΦΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΟΛ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ…. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΟΙΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΤΖΕΚΟ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ 97 ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΦΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΟΛ. Ο ΟΦΗ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!!! ΑΥΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ…… ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ… ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΙΚΡΗ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ….

    1. Αυτή η “δεύτερη χειρότερη ομάδα” που αποκαλείς τον Ηλυσιακό μην ξεχνάς ότι πριν από 2-3 αγωνιστικές κέρδισε 4-0 τον Ιάλυσο. Όσον αφορά τις καθυστερήσεις κτλ, πρέπει να καταλάβεις Μιχάλη ότι φέτος μετράει μόνο το αποτέλεσμα και τίποτα άλλο. Η ομάδα πρέπει να ανέβει πάση θυσία. Τέτοια γκρίνια και κριτική χωρίς στοιχεία, το λέω καλοπροαίρετα, αποτελούν προϊόν μεγάλης μουρμούρας και χωρίς κανέναν σοβαρό λόγο. Και εγώ δεν προσπαθώ να ωραιοποιήσω καμία κατάσταση απλά καταγράφω την πραγματικότητα. Αν η ομάδα, έστω και με το 0-1 με καθυστερήσεις όπως λες, πάει και κερδίσει τον Φωστήρα ενώ στο μεταξύ έχουν επιστραφεί οι 6 βαθμοί, τι θα λες μετά με την διαφορά να έχει μειωθεί στους 5 βαθμούς; Καλό είναι να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα με σοβαρότητα και πάνω από όλα, θετική διάθεση για το μέλλον του ΟΦΗ.

      1. ΤΟ 4-0 ΜΑΝΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ. ΚΑΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟ ΠΟΝΟ ΜΑΝΟ. ΤΑ ΛΕΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΜΠΑΛΕΣ ΜΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ.. ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. (ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ). ΠΑΝΤΩΣ, ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ …ΜΑΚΑΡΙ… ΑΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΙΑΛΥΣΣΟΣ – ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΣ 🙂 ΑΝ ΕΔΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΚΑΡΩ!

        1. Μιχάλη με τους καλοπροαίρετους που κριτικάρουν από πόνο, όπως λες και εσύ, τα δέχομαι όλα. Κουβέντα κάνουμε, έστω και από εδώ, συζητάμε και σχολιάζουμε.

  6. Με τις απόψεις σου κι αυτά που γράφεις, το μόνο που κάνεις είναι να διατηρείς στα αρρωστημένα μυαλά την ιδέα της τόσο τρανής και μεγάλης ομάδας του ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ ήταν μεγάλη ομάδα, πάρ το χαμπάρι επιτέλους, κι εσύ και όλοι που ακόμη το πιστεύουν. Μπορεί να ξαναγίνει αυτός που ήταν με υπομονή και σωστή δουλειά, κι όχι με άδειες φανέλες που τις φοράει πλέον και ο κάθε τυχαίος που ούτε καφέ δε θα έπινε στα καμίνια. Αν δεχτούμε οτι είσαι οπαδικός ”δημοσιογράφος” όλα καλά, αλλιώς αυτή δημοσιογραφία δεν είναι. Δεν προσπαθώ να σε μειώσω απλά μου δίνεται η ευκαιρία μέσα από το site να στα πω, μήπως και καταλάβουμε οτι πρέπει να φτιάξουμε λίγο την ποιότητα μας σαν φίλαθλοι και σαν ομάδα γενικότερα και να πατάμε στη γη κι όχι στα σύννεφα του παρελθόντος !

    1. Τάσο καλοπροαίρετα απαντώ και εγώ και γράφω στα σχόλια μου ακριβώς το ΑΝΤΙΘΕΤΟ από αυτό που μου καταλογίζεις εσύ. Αυτό που λες είπα και εγώ στον Μιχάλη. Ότι επειδή δεν ζούμε την ιδέα του ΟΦΗ του παρελθόντος, για αυτό μας αρκεί η νίκη και μόνο η νίκη. Και όχι να κερδίζει ο ΟΦΗ με 3-0 και 5-0 σε κάθε παιχνίδι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

16 − 1 =