Σαν κομπιούτερ που έχει “φρακάρει” η μνήμη του

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το θέμα είναι ότι η εμφάνιση στην Τρίπολη έρχονταν και όλοι το περίμεναν. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Θέλοντας να αλλάξει το γούρι χθες, μπας και έρθει κανένας βαθμός εκτός έδρας, πήγα να δω το παιχνίδι στην καντίνα στο Μανολιώ. Δικός μας άνθρωπος, σκέφτηκα πως ακόμα και αν χάναμε (που χάσαμε τελικά) θα έτρωγα καλά και θα ξεπερνούσα την πίκρα. Στο Μανολιώ ήταν και αρκετοί οπαδοί, όπως συμβαίνει συνήθως στα παιχνίδια του ΟΦΗ και στο ημίχρονο βγαίνοντας να κάνω τσιγάρο διαπίστωσα το απολύτως λογικό: Πως στα εκτός έδρας παιχνίδια έχουν χάσει όλοι την πίστη τους στην ομάδα. Ο ΟΦΗ πάει να παίξει εκτός Κρήτης και κανένας δεν πιστεύει ότι μπορεί να φύγει αήττητος από το γήπεδο.

Χθες λοιπόν το κακό το βλέπαμε, ερχόταν από μακρυά. Μια ομάδα που είναι κουρασμένη, οι 14 – 15 ποδοσφαιριστές παίζουν συνεχώς εδώ και μήνες ολόκληρους με αποτέλεσμα να έχουν χτυπήσει κόκκινο. Ευτυχώς στον ΟΦΗ διαισθάνθηκαν το κακό με τον Τσιλιανίδη και έμεινε εκτός για να πάρει ανάσες γιατί φαινόταν ότι θα έσκαγε στο τέλος και υπήρχε ο κίνδυνος να χαθεί για τον επόμενο μήνα. Ο Γιαννούλης έπαιξε με ίωση κόντρα στον Βόλο, πήρε ανάσες με τον ΠΑΟΚ και επέστρεψε ξανά, ο Φιγκεϊρέντο παίζει ασταμάτητα εδώ και 12 μήνες και γενικά οι παίκτες δείχνουν να έχουν… σκάσει.

Την ίδια ώρα, να υπενθυμίσω ότι πριν από 40 ημέρες είχα γράψει πως για να βγει η χρονιά, μέχρι να έρθουν οι προσθήκες, θα έπρεπε να βγουν μπροστά και άλλοι παίκτες γιατί η σεζόν δεν έβγαινε με 14 – 15 αλλά δυστυχώς αυτό δεν το βλέπω να γίνεται. Ο Φερέιρα μπήκε στο ματς, δεν έκανε τίποτα, άλλοι παίκτες που αποτέλεσαν εναλλακτικές επιλογές στα προηγούμενα παιχνίδια και τώρα παίζουν βασικοί, δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα και ο ΟΦΗ δείχνει να μοιάζει με ένα κομπιούτερ που έχει “κρασάρει” η μνήμη του, σέρνεται και δεν λειτουργεί επαρκώς. Γιατί είναι δεδομένο πως λείπει η ενέργεια και η ένταση από το παιχνίδι του.

Υπάρχουν και τα προβλήματα, οι απουσίες παικτών που τον έκαναν καλύτερο, απρόβλεπτο και διαφορετικό αλλά το πρόβλημα είναι η μετάγγιση αίματος. Από την στιγμή που πέρασε η πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου και δεν ήρθαν οι παίκτες, το πρόβλημα γιγαντώθηκε.

Ο ΟΦΗ έχει ξεμείνει από δύναμη, φρεσκάδα και ιδέες. Σαφώς και κάθε αγωνιστική που περνάει, είναι μια χαμένη ευκαιρία για τα πλέι – οφ και η μετάγγιση αίματος πλέον κρίνεται πιο απαραίτητη από ποτέ. Διαβάζω για έλλειψη στόπερ, καθυστερημένη απόκτηση κεντρικού αμυντικού και άλλα διάφορα. Κανένας δεν αμφισβητεί πως από την αρχή της χρονιάς, η άμυνα του ΟΦΗ είναι το μεγάλο μειονέκτημα του αλλά εγώ απλά θα υπενθυμίσω πως και τότε δεν γίνονταν αλχημείες στην άμυνα; Ήταν όμως άλλα αποτελέσματα και δεν θυμόταν κανένας το κενό στην άμυνα.

Το πρόβλημα του ΟΦΗ είναι ότι έμεινε από λύσεις και ένα ρόστερ που έχει μειωθεί αρκετά λόγω των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν, χρειάζεται τις κινήσεις που επιβάλλεται να γίνουν για να τονωθεί. Η χθεσινή εικόνα στην Τρίπολη φαινόταν από μακρυά και βέβαια δεν αποτέλεσε καμία έκπληξη το χθεσινό αποτέλεσμα.

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι στον ΟΦΗ θα γυρίσουν την κατάσταση. Τα λάθη τα γνωρίζουν εκείνοι καλύτερα από τον οποιονδήποτε μας. Το θέμα είναι να διορθωθούν και να φτιάξει η δουλειά και με ένα διπλό στη Νέα Σμύρνη το Σάββατο γυρίζουν όλα ανάποδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

32 σχόλια

  1. https://www.gentikoule.gr/podosfairo/186467-menoun-mono-oi-anakoinoseis-xekinaei-pleon-to-safari-gia-to-kalokairi…..
    ΚΑΤΑ ΡΧΗΝ ΜΑΘΕ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ …. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ
    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΙΔΕΣ
    ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ PLAN B …. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ… ΜΑΣ ΑΠΟΛΑΛΟΥΣΑΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ…..
    ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ( ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ) ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΘΕΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ…..
    ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΝΑ Χ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ( ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ) ΓΙΑΤΙ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ….
    ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΠΟΥ ΞΕΦΟΥΣΚΟΣΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΒΑΘΟΣ ΠΑΓΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΧΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ … ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΟΞΥΓΟΝΟ…..
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΞΑΦΝΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ….. ΔΕ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ…

    1. Είναι ξεκάθαρο θέμα φρεσκάδας, όχι ποιότητας. Οι ίδιοι παίκτες είχαν τον ΟΦΗ 3ο και 4ο. Κατάντια φίλε μου ήταν όταν κάθε μέρα υπήρχαν προσφυγές, ρεπορτάζ περί διάλυσης και προετοιμασίας για τα Ζωνιανά. Αν ο τωρινός ΟΦΗ, για εσένα είναι “κατάντια” τότε μάλλον δεν αξίζεις αυτόν τον ΟΦΗ αλλά ίσως προέδρους σαν τον Μπέο. Καλημέρα.

      1. ΤΟΝ ΑΝ ΑΞΙΖΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΦΗ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ…..
        ΚΟΙΤΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΕΚΤΕΙΘΕΣΑΙ
        ΚΑΛΗΜΕΡΑ

        1. Το αν οι πληροφορίες μου είναι σωστές ή όχι, το ξέρει όλος ο κόσμος. Εάν πιστεύεις ότι γράφοντας με κεφαλαία γράμματα θα γίνεις και επιβλητικός, μάλλον πρέπει να αλλάξεις τρόπο για να γίνεις πιστευτός. Διάβασε ξανά το ρεπορτάζ και θα καταλάβεις τι γράφω.

      2. Καλημέρα φίλε και παλιέ γείτονα Μανώλη.. μπράβο σου που κάνεις την αγάπη σου για την ομάδα κομμάτι της (επαγγελματικής) ζωής σου..θα πρέπει να θέλει πολύ γερό στομάχι για να αντέχεις όσα ακούγονται και συμβαίνουν..
        Θα ήθελα να βάλω έναν αντίλογο με πολλή εκτίμηση και αν επιθυμείς το συζητάμε.. ανέφερες στο άρθρο ότι,αν και υπήρχε το κενό στην άμυνα, κανείς δεν το θυμόταν λόγω των αποτελεσμάτων..
        Το πιο πιθανό είναι ότι, όχι δεν το θυμόταν κανείς, αλλά ότι απλά η χαρά της νίκης έκρυβε το προφανές ζήτημα της άμυνας.. και αυτό γιατί όσοι βλέπουν αντικειμενικά το ποδόσφαιρο (και δυστυχώς είναι λίγοι) καταλάβαιναν ότι, όσο δεν βαθαίνει η άμυνα και γενικά η ομάδα από κάποιες λίγες ουσιαστικές προσθήκες, κάποια στιγμή θα εμφανιζόταν το θέμα που υπάρχει τώρα..
        Θα χαρώ, εφόσον θέλεις, να το συζητήσουμε σαν θέμα.. εύχομαι να έχεις μια καλή μέρα και καλή συνέχεια..

        1. Καλημέρα Γιώργο, ναι για προοικονομία αυτό που λες γράφω και εγώ. Έχεις δίκιο όπως το γράφεις.

  2. σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα, το θεμα αλλαγης προπονητη, θα ηταν ηδη πανω στο τραπεζι…ο σιμος ειναι εντελως απειρος, παλευει εναντιον προπονητων αλεπουδων των γηπεδων και παει με το σταυρο στο χερι…γνωριζει το αντικειμενο μονο θεωρητικα, του πηγαν καποια πραγματα ευνοικα στην αρχη, ειχε και ρεντα η ομαδα, ομως αν λαβουμε υποψη και το ελλιπες ροστερ της ομαδας, η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη οπως ειμαστε τωρα…καμμια κινηση για μεταγραφες το γεναρη δεν φαινεται, νομιζω επιθετικα οτι ολος ο οφη ειναι τελικα ο ναμπι..τα σεντερ φορ μας εκτος εδρας ανυπαρκτα, ο κουτρουμπης ουτε για τοπικο δεν κανει, ο σιμος κανει αλλαγες εκτος τοπου και χρονου, με αλλαγες μετα το 80 οταν ολα ειναι χαμενα και ειδικα αυτη η αλλαγη οταν χανουμε που βαζει και δευτερο σεντερ φορ, ουδεποτε του βγηκε αλλα επιμενει…οπως επιμενει και να μη βαζει το ντινα …παιζει βεβαια και ρολο που οι υπευθυνοι της ομαδας δεν την υπερασπιζονται ποτε και πουθενα, γι αυτο και εχουμε εις βαρος μας τα περισσοτερα πεναλτυ στην κατηγορια , ενω ζητημα ειναι αν εχουμε κερδισει 2 πεναλτυ…τελος, αν δεν κερδισουμε τον πανιωνιο την κυριακη, η εξαδα παιρνει και επισημα τελος και παμε για θεση 8-12( εβλεπα χτες τον ελ αραμπι.. .ετσι ειναι, οτι πληρωνεις παιρνεις…(εμεις παμε να διακριθουμε με κουτρουμπη και βαζ)…

    1. Σε άλλον ΟΦΗ της μιζέριας και του παροξυσμού, ναι θα υπήρχε θέμα προπονητή. Στον ΟΦΗ της κανονικότητας δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ θέμα προπονητή.

  3. Εμείς σαν φίλαθλοι που αγαπάμε την ομάδας και όχι μόνο τα αποτελέσματα ας σκεφτούμε που ήτανε η ομάδα που είναι και είμαι σίγουρος ότι θα πάει ψηλά με υπομονή πίστη και υγεία σαν μια σωστή οικογένεια. Για αυτό αφήστε την γκρίνια και την κακομοιριά. Χρέος μας να στηρίξουμε την ομάδας. ΟΦΗ ΜΊΑ ΖΩΉ.

  4. Μίλησε ποτέ κανείς για εξάδα, πλέι οφ η Ευρώπη; είπε κανείς ότι στόχος της ομάδας είναι κάτι άλλο από το να σωθούμε εύκολα και να μην έχουμε την περυσινή χρονιά; Μήπως η δίψα μας για μια πορεία υψηλών στόχων που το ροστερ της ομάδας σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να το δικαιολογησει είναι έξω από την πραγματικότητα; Ασ ξυπνήσουμε και να βάλουμε τα πράγματα εκεί ακριβώς που είναι.. Αν μπούμε εξάδα θα είναι μια τεράστια υπέρβαση και όχι κάτι το αυτονόητο.. Η ομάδα θέλει πολύ χρόνο για να μπορέσει να κάνει σταθερές πορείες… Εμείς ας γεμίσουμε το γήπεδο 5500 θέσεων που δεν το έχουμε κάνει ακόμα και την περίοδο που η ομάδα έβαζε 4 γκολ σε κάθε αγώνα και η κριτική ας γίνεται με όχι τι θα θέλαμε αλλά με το τι μπορούμε..

    1. οχι, δε μιλησε κανεις για εξαδα επισημα, ομως το θεμα δεν ειναι αυτο…το θεμα ειναι , οτι ολες οι ομαδες εχουν παγκο, εκτος απο εμας και κανεις δεν δειχνει προθυμος απο την διοικηση να το διορθωσει αυτο…εχουμε την χειροτερη αμυνα του πρωταθληματος, ασχετα αν αλλες ομαδες εχουν φαει πιο πολλα γκολ (μεχρι στιγμης) και επισης, καθε διοικηση οταν βλεπει συνεχη κατρακυλα, προσπαθει να κανει διορθωτικες κινησεις , που στην ομαδα μας, δεν φαινεται να γινονται..και ειναι κριμα απο κει που μιλουσε ολη η ελλαδα με θαυμασμο για μας , να μας παρουν παλι στον οικτο και στη φαπα…

    2. Ο Κωστας μιλησε αψογα, μαλον σαν Ελλην εχουμε κοντη μνημη κ αχαριστια..Ξυπνηστε μερικοι ειδαλως παιξτε κανα FOOTBALL MANAGER, προτιματε Ευρωπη κ συγχρονως να παλευουμε για καμια σωτηρια.. Η ομαδα εχει μοντελο Ολανδιας,οποιος δε τ αρεσει ας μη βλεπει την ομαδα,

      1. δε βλεπω κανενα μοντελο ολλανδιας

  5. Εσείς οι δημοσιογράφοι ήσασταν που μας λέγατε ότι οι μεταγραφές είναι σχεδόν τελειωμένες και αναμένονται οι ανακοινώσεις. Που είναι λοιπόν οι ανακοινώσεις και οι μεταγραφές arv.minaw????
    Σε ένα άρθρο σας προ ημερών μας λέγατε ότι κάποιοι δεν θέλουν την Ομάδα μας μέσα στην εξάδα.
    Το ερώτημα όμως είναι αν η ομάδα θέλει να μπεί στην εξάδα. Αραγε θέλει ????
    Και μία παρατήρηση. Το να γράφει κάποιος με κεφαλαία γράμματα δεν σημαίνει κάτι από αυτά που αναφέρεις παραπάνω.

    1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΗΝΑ….

  6. και κατι ασχετο..αστερας και παναιτωλικος εχουν ολοκληρη ενδεκαδα απο νοτιοαμερικανους…χτες νομιζα οτι εβλεπα μικτη νοτιας αμερικης-οφη…καταντια, νομιζω…

  7. παντος την αληθεια του θεου να λεμε..Μανο μου..Εγραφες προ μηνων και που ειστε ακομα εχετε να δειτε πολυ μεγαλλα πραγματα???? το εστερνιζεσαι ακομα???

    1. Θα απαντήσω εγώ. Μεγάλα πράγματα για μένα θα έρθουν όταν δούμε ΣΤΑΔΙΑΚΗ βελτίωση και σταθερότητα στο σωματείο. Οικονομική, και διοικητική σταθερότητα. Το αγωνιστικό πλάνο είναι σε ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ γιατί πριν αρχίσει η χρονιά ΚΑΝΕΙΣ δεν μίλησε για 6άδες, Ευρώπη και πρωταθλήματα. Αυτό που είπαν ξεκάθαρα ήταν ότι πρέπει να μείνουμε και αν είναι δυνατόν να μας νοιώσει η κατηγορία. Τώρα αν πιστεύουν οι περισσότεροι εδώ πέρα ότι μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα έχει έρθει το τέλος του κόσμου, είναι αποκλειστικά δικό τους πρόβλημα.

      Aν υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι θα αλλάξουμε επίπεδο σε 1 χρόνο είναι πολύ βαθιά νυχτωμένος.

      Όσο αφορά τα ΜΕΓΑΛΑ πράγματα, θα έρθουν αλλά δεν θα έρθουν μέσα σε 1 χρόνο. Όνειρο μου είναι να πάρουμε πρωτάθλημα, Ευρώπη και να περάσουμε ομίλους CL και γιατί όχι ακόμα παραπέρα. ΑΥΤΑ είναι τα πραγματικά μεγάλα πράγματα και όχι να κερδίζεις την Ξάνθη, τον Ατρόμητο και τον Αστέρα.

  8. Μακάρι να διαψευστώ αλλά μας βλέπω να κωλοχτυπιόμαστε στα play off για την παραμονή.

  9. Επανέρχομαι για να διορθώσω ένα λάθος μου, εκ παραδρομής, σε προηγούμενο σχόλιό μου, το οποίο και ανακοινοποιώ σωστά. “Μακάρι να διαψευστώ αλλά μας βλέπω να κωλοχτυπιόμαστε στα play out για την παραμονή.”

  10. Ο Σίμος το είχε πει, όποιος ήθελε το κατάλαβε όποιος ήθελε δεν το κατάλαβε. Είχε πει το εξής σε απανωτές ερωτήσεις δημοσιογράφων για το φετινό στόχο: ” θα μιλήσουμε για το στόχο τέλος Φεβρουαρίου ανάλογα με το που θα βρισκόμαστε”
    Αφού δε μίλησε κανένας λοιπόν από το προπονητικό Τιμ ούτε από διοίκηση για εξάδες και ευρωπες τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε.
    Δεν υπάρχει ομιλιτης να μην πονάει με αυτές τις εμφανίσεις, όμως πρέπει όλοι να αναλογιστούμε ότι από την αρχή της νέας εποχής όλοι συστήνουν υπομονή για να γίνει κάτι καλό.
    Αυτό που φαίνεται μέχρι τώρα είναι ότι είμαστε ένα σκαλοπάτι πάνω από πέρυσι και αυτό είναι θετικό.
    Πιστεύω ότι πρέπει να τραβήξουν το αυτί σε κάποιους παίκτες (δεν ξέρω ποιοί θα το κάνουν) γιατί ενώ μπορούν μάλλον δείχνουν βολεμενοι και σφυρίζουν αδιάφορα μέσα στο γήπεδο.

    1. το λαθος ακριβως του σιμου και των διοικουντων, ειναι οτι με την ατιμωρησια και τα χαδια , εχουν μετατρεψει τους παικτες σε δημοσιους υπαλληλους…απανωτες κακες εμφανισεις, μενουν ασχολιαστες και ατιμωρητες…παικτες εχουν το αλαθητο και αλλοι δεν βλεπουν ενδεκαδα, ουτε με αλλαγη στο 90(ντινας και ηδη ναστος) …κινησεις για ενισχυση το γεναρη δεν βλεπουμε, οποτε η ομαδα παει με αυτοματο πιλοτο…. αν αφησουμε λοιπον την ομαδα στον αυτοματο πιλοτο και αβοηθητη μεχρι τελος φλεβαρη οπως λεει ο σιμος, δεν θα εκπλαγω αν την δω 12η και να παλευει μην την φτασει ο πανιωνιος…ειπαμε να μην παμε στα περσινα αλλα μαλλον εκει θα καταληξουμε και θα ναι κριμα γιατι , μπορουσαμε!

  11. ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΣΑΡΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ , ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ….
    ΑΠΛΑ …. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ
    ΓΑΜΑΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ….. ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

  12. Ειμαστε ολοι Φιλοι του ΟΦΗ και αγαπαμε αυτη την ομαδα. Αυτο δεν θα το αμφισβητησω και δεκτες ολες οι γνωμες.

    Η δικη μ γνωμη ειναι οτι η ομαδα μας εκανε ενα καλο πρωτο γυρο και ισως τελειωσει με ενα μετριο ως κακο β γυρο. Περυσι σωθηκαμε με ενα γκολ φαουλ του Ναμπι πολυ σπανιο στο 90 φευγα. Και αν το δουμε ψυχρα ο Πλατανιας ηταν καλυτερος στα 2 ματς.

    Φετος θα σωθουμε μαλλον πολυ ανετα. Αυτο απο μονο του ειναι μεγαλη επιτυχια. Απο κει και περα εμενα μαρεσει ο ΟΦΗ να κερδιζει μεσα στο γηπεδο τα ματς. Να μην ασχολουμαστε με διαιτησιες κτλπ.

    Οσο αφορα το ροστερ αυτο ειναι φετος. Προθηκες μπορει και να γινουν μερικες. Δεν εχει πολυ σημασια. Δεν ειναι απολυτη αναγκη να κανουμε το μπαμ φετος.

    Του χρονου ισως θα εχουμε πολυ καλυτερη ομαδα. Υπομονη και Ομιλαρα.

  13. Mέχρι τώρα πίστευα ότι κάποιοι βλέπουν το δέντρο και δεν βλέπουν το δάσος. Μετά λύπης μου όμως διαπίστωσα σήμερα, ότι δεν βλέπουν καν το δέντρο. ΄Ένα κλαδί βλέπουν και αυτό παίζεται. Ε βέβαια, αφού οι άλλος γράφει για κατάντια της ομάδας;, αφού γράφει ότι ξεφούσκωσε; Κ.λ.π. κ.λ.π. είναι μερικοί (ευτυχώς λίγοι). Άντε να μην πω.
    Υ.Γ. Προς τους ανθρώπους που κρατούν τις ποδοσφαιρικές τύχες του Ο.Φ.Η. στα χέρια τους: Μην λαμβάνεται υπ’ όψιν σας μερικούς επαγγελματίες καταστροφολόγους (κάτι που πιστεύω κάνετε ήδη). Την απάντηση για το αν τα πράγματα είναι σε καλό δρόμο ή όχι εκτός όλων αυτών των ποδοσφαιράνθρωπων που το τονίζουν σε ολόκληρη την Ελλάδα, το είπαν και φίλαθλοι του ΟΦΗ, μετά το τέλος των Παιχνιδιών με Βόλο και Π.Α.Ο.Κ. Τότε που ολόκληρο το γήπεδο φώναζε Ο.Φ.Η. Ο.Φ.Η. . Αλλά αυτό για να το δεις και να το ακούσεις πρέπει να πας στο γήπεδο και εγώ ήμουν μέσα και στα δύο που αναφέρω.

  14. αφου καποιοι επιμενουν οτι η ομαδα δεν εχει κανενα προβλημα κι ολα πανε καλα απο πλευρας αποδοσης , ροστερ και προπονητη, δεν υπαρχει καν λογος να κανουμε κριτικη στην ομαδα..κλεινουμε ματια κι αυτια και φωναζουμε μονο δυνατα υπερ της

    1. ΄Αλλο φίλε μου κριτική και αγωνία για το αν η ομάδα κάνει μεταγραφές (κάτι που πιστεύω ξέρουν εκτός από τους φιλάθλους και οι άνθρωποι του Ο.Φ.Η.) και άλλο καταστροφολογία τύπου “κατάντια”,’φούσκα” και πολλά άλλα χαριτωμένα….. Ξεχώρισε τα. Και γω φυσικά θα χαρώ να δω μεταγραφές και καλύτερη πορεία, αν όμως δεν προκύψει αυτό τελικά, ε τι να κάνουμε και πάλι Ο.Φ.Η. όμως

      1. ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΕΣΕΝΑ?
        ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ….. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
        ΕΣΥ ΧΑΙΔΕΥΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ…..

        1. Μέσα από την οπτική γωνία που βλέπεις τα πράγματα στον Ο.Φ.Η. , βαφτίζεις τον μηδενισμό σε κριτική και καθάρισες….. ΄Οσον αφορά αυτό που γράφεις ότι χαϊδεύω αυτιά, δεν θα το αναλύσω, απλώς θα δείξω το σχόλιό σου στους φίλους μου να σκάσουν απ’ τα γέλια.

      2. ΚΟΙΤΑ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΛΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΤΕ….

  15. ΜΙα ζωή ΟΦΑΡΑ μόνο!! Κάντε τώρα 3 καλές προσθήκες και μαζί με τις επιστροφές θα σας πω εγώ ποιος είναι ο Όφη.. Υπομονή και επιμονή!! Και μν τρελενεσται αφού όπου κ όπως θα ναι ο όφη μας εμείς εκεί θ μαστε!!

  16. Κανενας δεν διαμαρτηρεται για διαιτητες και εποπτες σε Τριπολη και Τουμπα και καποιοι διαμαρτηρονται για τους ανθρωπους του ΟΦΗ που παλευουν να ισορροπησουν στο μπουρδελο που λεγεται Ελληνικο ποδοσφαιρο. Οσο για το ολλανδικο μοντελο … με Σιδηροπουλους δεν βγενει στο γηπεδο. Εγω αυτον τον ΟΦΗ τον γουσταρω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × four =