Τώρα μετράνε τα αποτελέσματα και όχι οι εμφανίσεις

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το μόνο που χρειάζεται να σκέφτονται στον ΟΦΗ, στην παρούσα φάση, είναι τα αποτελέσματα. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Το φετινό καλοκαίρι είναι το πιο παράξενο που έχουμε ζήσει ποτέ, ο ΟΦΗ έχει κάνει 9 μεταγραφές αλλά το “όπιο” των οπαδών δεν σταματάει ποτέ να ζητάει παραπάνω. Φυσιολογικό είναι, το δέχομαι και εγώ. Στην περίπτωση του ΟΦΗ, διαβάζω πολλά δεξιά και αριστερά. Πολλές υπερβολές και λίγη ουσία. Ο ΟΦΗ για τα επίσημα παιχνίδια του θέλει μια κίνηση για να είναι πλήρης. Για να πάει στο ματς με τον Απόλλωνα και να πούμε ότι θα είναι “οκ”, χρειάζεται να βάλει στην εξίσωση έναν ακόμα winger γιατί εκεί είναι το μεγάλο κενό που εντοπίζεται με μόνο δύο καθαρούς εξτρέμ (Σαρδινέρο, Βαζ) στο ρόστερ του.

Από εκεί και πέρα, ποτέ κάθε χρόνο δεν βάζω στην εξίσωση τα αποτελέσματα των φιλικών παιχνιδιών. Παραδείγματα μπορώ να αναφέρω ατελείωτα με βάση το τι έχω δει τόσα καλοκαίρι που πιάνουν το 1/3 της ζωής μου. Ειδικά τώρα που ξεκινάει η χρονιά, ο ΟΦΗ δεν χρειάζεται να θέλξει με την εικόνα του. Τώρα μετρούν τα αποτελέσματα και τίποτα παραπάνω. Να ξεκινήσει με το δεξί στο πρωτάθλημα απέναντι στον Παναιτωλικό και να πάει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα τόσο πολύ στα μέτρα του που να εμφανιστεί ανταγωνιστικός, για όσο δεν πάει, και να πάρει την πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα που διαθέτει παίκτες που σύντομα θα παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης όπως ο θαυμάσιος Ούγγρος Σάλαϊ που ήταν καταπληκτικός στη νίκη της Ουγγαρίας μέσα στην Τουρκία.

Σαφώς και χρειάζεται να υπάρξει προβληματισμός για την εικόνα του ΟΦΗ απέναντι στον Εργοτέλη αλλά μην ξεχνάμε πως έπαιξε χωρίς τα βασικά του στόπερ (Βούρος, Σελίμοβιτς) και τα βασικά του κεντρικά χαφ (Νέιρα, Μεγιάδο).

Όπως ξεκινάει η χρονιά, με πολλά ερωτηματικά και τις ομάδες να είναι ανέτοιμες, στον μεγαλύτερο βαθμό, η χρονιά θα αργήσει να δείξει συμπεράσματα. Το Σάββατο γράφοντας το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, έριχνα κλεφτές ματιές στην τηλεόραση και το φιλικό του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό όπου υποτίθεται πως για τον τελευταίο ήταν το τελικό τεστ πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΟΦΗ θα ποντάρει στην χημεία του και την ομοιογένεια του, η άμυνα του θα είναι δεμένη και σαφώς καλύτερη από πέρυσι και το μόνο που πρέπει να ζητάει ο Σίμος είναι να επέλθει ρυθμός στην μεσοεπιθετική γραμμή του. Το ότι δεν έχει σκοράρει για τρία ματς είναι ένα θέμα αλλά το κυριότερο και αυτό που, για εμένα, έχει σημασία είναι να κάνει γκολ τις φάσεις που θα βγάλει.

Με συνεχόμενα παιχνίδια, εφόσον πάνε όλα καλά, μέσα στον Σεπτέμβρη θα χρειαστεί ο ΟΦΗ να βρει ρυθμό άμεσα και δεν είναι όλα τόσο χάλια όπως θέλουν να τα παρουσιάζουν ορισμένοι. Ο ΟΦΗ είχε καλά διαστήματα με τον Παναθηναϊκό, ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Ατρόμητο και μια μέτρια έως κακή εικόνα απέναντι στον Εργοτέλη. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απαισιόδοξα, εγώ επιμένω πως ο ΟΦΗ θα είναι καλύτερος από πέρυσι (τουλάχιστον για τα δικά του στάνταρ) και τώρα προς το παρόν το μόνο που θέλει είναι αποτελέσματα και τίποτα άλλο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

36 σχόλια

  1. Κάνεις δεν μπορεί να προδιαγραψει καταστάσεις.. Αλλά πως θα είμαστε καλύτεροι.. Το ροστερ πισω έχει κάνει 2 προσθήκες που λογικά θα μας βγουν αλλά μπροστά είμαστε αρκετά πιο αδύναμοι.. αυτό βγάζει μάτι.. Δεν έχουμε κάνει την ίδια προετοιμασία που σίγουρα βοήθησε πέρυσι.. Δεν έχουμε κανένα ρυθμό.. Ενώ θεωρητικά έπρεπε να εκμεταλετουμε την περσυνη μας καλότυχος που ήμασταν μονόφθαλμοι ανάμεσα στους τυφλούς και να φέρουμε κάποια ηχηρά ονόματα.. Αυτό ήθελε ο κόσμος.. Γιατι φέτος ο παναθηναϊκός θα μπορεί να διεκδικήσει Ευρώπη ενώ και ο ατρόμητος δείχνει πολύ πιο σοβαρός είναι ξεκάθαρο ότι αν δεν κινηθούμε άμεσα για παίκτες θα ελπίζουμε απλά σε παραμονή. Κρίμα γιατί και η κλήρωση ήταν ευνοϊκή και μπορούσαμε να πάμε με μεγαλύτερες πιθανότητες. Όπως και να χει μεγάλη τυχη για την ομάδα που έχει έναν τέτοιο άνθρωπο στο τιμόνι της..αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται μεγάλα και αχρειαστα λάθη.. Το μεγαλύτερο φετινό η αλλαγή του εμβλήματο, μεγάλη απογοήτευση.

    1. αρα τωρα προδιαγραφεις μια κατασταση με αυτα που λες. συνεπως ακυρωνεσαι ηδη απο την πρωτη σου φραση.

  2. Ερώτηση….. εκεί στη διοίκηση
    Ο μεγιαδο ακομα ανανεώνει……. καλα δε ντρέπεστε να ξεκινάει το πρωτάθλημα και να έχετε ένα τέτοιο θέμα ακομα ανοιχτό…. μετα θα λέτε ότι γκρινιάζουμε…..
    Όσο για τις μεταγραφές μέσο επιθετικά…. με ένα μόνιμα τραυματία Νειρα και ενα αδιάφορα Ντάμπι…. ενα θα πω…. καλα Χριστούγεννα

  3. Το πρωτάθλημα ξεκινά το Σάββατο. Στη συνέχεια η ομάδα παίζει Ευρώπη. Έχει κύριοι που κάνετε κουμάντο η ομάδα την πολυτέλεια να αφήνει απ’ έξω τον καλύτερο της παίκτη τον Μεγιαδο; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Κάτι δε μου πάει καλά. Από τον Μάιο μήνα τώρα τέσσερεις μήνες και δεν μπορείτε να κλείσετε τον παίκτη, που εσείς οι ίδιοι πέρυσι του μειώσετε τη ρήτρα στο ποσό που σας ικανοποιούσε; Δηλαδή τι περιμένετε να σας τον δώσουν τζάμπα; Δεν θα σας τον δώσουν.

  4. Μια λεπτομερεια…. Για να παρεις καποιο αποτελεσμα, χρειαζεται να παιξεις και μπαλιτσα και αυτο ακομα απο τον ΟΦΗ , δεν το εχουμε δει…. Κατι ακομα, επιμενετε οτι ο Βαζ ειναι ακραιος, οσο εγω ειμαι αστροναυτης, αλλον τοσο και ο Βαζ ειναι ακραιος….. Σιγα-σιγα, χωρις καταστροφολογιες να αφηστε κατα μερος “την στρογγυλοποιηση του κυβου” και να λετε την αληθεια στον κοσμο. Αρ μπακ, επιτελικος μεσος, ενα φορ και ενας ακομη ακραιος ειναι απαραιτητοι και επιτελους κανετε ενα σοβαρο ρεπορταζ για το τι συμβαινει με τον Μεγιαδο, αρκετο σανο εχετε ταισει τον κοσμο της ομαδας!

  5. Απλα φίλοι οφιτζιδες…. πέρυσι τη πατήσαμε με τα στόπερ , σημείωση αυτός ο βαφεας παλι πέναλτι το Σάββατο, και φέτος θα έχουμε πρόβλημα σε όλο το μέσο επιθετικό κομμάτι…. απο τη δημιουργία μέχρι το γκολ….. η αλλαγή του σήματος κατά τα άλλα είχε σημασια

  6. Καταρχάς τα καλοκαίρια είναι το 1/4 της ζωής σου…4 εποχές έχει ο χρόνος…και επιτέλους κάνε πραγματικό ρεπορτάζ Κύριε Σαρρή και μην χαϊδεύεις αυτιά…3 μήνες τώρα ο μεγιαδο είναι στα τυπικά…σεβαστειτε τον εαυτό σας και κάντε ρεπορτάζ αλλιώς βρείτε μια δουλειά να την κάνετε

    1. Εντάξει κάτι θα βρω να κάνω. Να’ σαι καλά που σκέφτεσαι το επαγγελματικό μου μέλλον. Έχω κάτι υπ’ όψιν μου, θα σε ενημερώσω όταν είναι η ώρα για το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα. Ένσημα βάζετε;

  7. Προς τη Φιλτάτη Δ/ση: – Άντε και Καλά Κρασάάάάάάάάάάά………….

  8. Με το Παναιτωλικό ποιος θα παίξει κύριοι….. 6αρι,?
    Η θα βαπτιστεί πάλι ένας στόπερ ( Διαμαντή βλέπω) για εξαρι

  9. Καλησπέρα, κύριε Σαρρη εξακολουθείτε και γράφετε σε κάθε σας αρθρο ότι ο Μεγιάδο είναι παίχτης του ΟΦΗ. Από πού προκύπτει αυτό; Σε 3 μέρες δηλώνουμε παίχτες για το EUROPA LEAGUE. Ο Μεγιάδο θα δηλωθεί ως παίχτης της ομάδας; Ευχαριστώ.

  10. Για να πάρεις αποτελέσματα κυριε Σαρρη…. οπως γράφεις στο άρθρο…. πρέπει να έχεις και ομάδα….. και πιο κορμο κρατήσαμε που λέγατε…. γιατι δεν εχω καταλάβει
    Σωτηριου Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

    Γιαννουλης ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟ
    Βαφεας ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΞΕΔΡΑ
    Μαρινακης ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟ
    Κοροβεσης ΑΣΧΟΛΊΑΣΤΟ
    Μεγιαδο ΟΕΟ…. ΠΟΥΥΥΥΥΥ ΕΙΝΑΙ
    Σακορ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ
    Σταικος ΛΙΓΟΣΣΣ
    Νειρα ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΑΛΛΑΠΟΣΑ ΜΑΤΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΆΡΑΓΕ ( ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΕΣ )
    Ναμπι ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ
    Βαζ…… ΒΑΖ ΒΑΖ ΒΑΖ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
    Τσιλιανιδης ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΙΤΣ
    Φιγκερεντο ΑΞΙΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΠΙ
    Τωρα κάτι φερειρα….. μιγγος….. σουρνακης ….. νοικοκυρακης….. ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΑΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ…ΔΕ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ….. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΜΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΦΕΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ

    1. Το ότι εσύ τους βγάζεις όλους ότι δεν κάνουν, δεν σημαίνει ότι είναι και έτσι όμως.

      1. Εκτός των ΣΩΤΗΡΙΟΥ , ΝΕΙΡΑ , ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗ ( ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΟΜΩΣ ) ΚΑΙ ΦΙΓΚΕΡΕΙΝΤΟ από την περσινή ομάδα δε κάνει …… ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!!!
        Η ομάδα από τον δεύτερο γύρο πέρυσι , έδειξε τις αδυναμίες στο πρόσωπο του κάθε παίχτη ξεχωριστά.
        Τώρα αν εσύ σαν δημοσιογράφος θέλεις να καταναλώνεσαι σε άρθρα του τύπου: https://www.gentikoule.gr/paraskhnia/210366-pic-o-megiado-eide-ofh-kai-esteile-minuma
        https://www.gentikoule.gr/blogs/sarris/209928-o-anorektos-nampi-kai-o-ofh-tou-tote-me-ton-ofh-tou-tora
        εμένα και πίστεψε με και πολλούς άλλους , μας κούρασαν.
        Σαν φίλαθλος που πληρώνω και πάω γήπεδο , όπως και πολύ σαν και εμένα , έχω απαιτήσεις και με την έναρξη του πρωταθλήματος αλλά και την Ευρώπη μετά από τόσα χρόνια, βλέπω την ομάδα σε κακά χάλια….
        Πότε κάναμε τελευταία νίκη????
        Στα play off τι κάναμε??
        Στα φιλικά τι κάναμε??

      2. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΑΡΡΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΙΑΔΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ???
        ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΣΑΣ

        1. Το χόρτο καπνίζεται;

    2. τι ασχολεισαι τοτε με την ομαδα παληκαρι; αφου σε χαλαει τοσο πολυ αστην μην ασχολεισαι καθολου. Γιατι αν αυτο που γραφεις δεν το θεωρεις μιζερια και κακομοιρια τοτε σου προτεινω να απευθυνθεις σε καποιον ειδικο… Αλλα μην καθεσαι και δηλητηριαζεσαι τοσο πολυ αφου σε χαλαει.Μην την ξαναδεις την ομαδα αν ειναι να παθαινεις τοσο μεγαλο κοκομπλοκο…

  11. ΕΛΛΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΑΤΙΜΟΥΛΗΗΗΗ

  12. Ρε Σαρρή δε βαρέθηκες να ταϊζεις κουτόχορτο τον κόσμο; κάνε επιτέλους ένα σοβαρό ρεπορτάζ και πες τα πράγματα με τ όνομά τους. Όλοι αγαπάμε την ομάδα και θέλουμε να πάει καλά αλλά δε φοράμε παρωπίδες, πολλώ δε μάλλον δεν πρέπει να φοράς εσύ που ασκείς το λειτούργημα του δημοσιογράφου και έχεις καθήκον και υποχρέωση να είσαι αντικειμενικός.
    Και οι τυφλοί βλέπουν ότι η ομάδα ΔΕΝ πάει καλά, έχει μάθει στις ήττες, αρχίζει και περνάει στο DNA της ομάδας ότι η ήττα δεν είναι κακό πράγμα κάτι που θα αποβεί καταστροφικό στη συνέχεια. Αν δεν μπαίνεις στο γήπεδο και να έχεις μόνο σκοπό τη νίκη τότε δύσκολα θα την κατακτήσεις.
    Η δικαιολογία ότι μα και πέρισυ το ίδιο ήμασταν αλλά βγήκαμε Ευρώπη είναι ολοκληρωτικά παραπλανητική γιατί κοιμήθηκε ο Θεός για να γίνει αυτό. όλοι θυμόμαστε πόσες ήττες συνεχόμενες κάναμε αλλά έτυχε να χάνουν και οι αποκάτω και γι αυτό έγινε ότι έγινε. Άλλωστε στα play off φάνηκε ότι ήμασταν οι χειρότεροι με διαφορά από τους άλλους.
    Οι μεταγραφικές κινήσεις δεν ενίσχυσαν την ομάδα αφού αποκτήθηκαν τρεις νεαροί που πολύ δύσκολα θα βοηθήσουν , ο Σαρδινέρο που άποψή μου είναι ότι θα βγει το παλτό του χειμώνα, ένας τερματοφύλακας με εμπειρία αλλά οχι στα καλύτερά του και τα δυο σέντερ μπακ που φαίνονται καλοί.
    Επειδή όπως λένε στο χωριό μου , “δεν είναι κάθε μέρα τ Αη Γιαννιού” το ρίσκο δεν πιάνει πάντα.
    Στηρίζουμε το πρότζεκτ και κριτικάρουμε για τη βελτίωσή του.

    1. Το ότι υπάρχουν μίζεροι οπαδοί όπως εσύ είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του τι επικρατεί ανάμεσα μας.Η ομαδα εχει κανει 10 μεταγραφες και αν σας αφηναν να αποφασιζετε,θα ειχατε κανει και 30.Νουμερα και οπαδοι του πληκτρολογιου που περιμένετε στην γωνια για την στραβη για να κραξετε την ομαδα.Τωρα εσυ πως ειδες οτι η ομαδα δεν τραβαει μεσα απο δυο φιλικα και σου φταιει ο Σαρρης,ειναι αλλου παπα ευαγγελιο αυτο.Κραζετε ολη την χρονια,ανευ λογου και αιτιας και εσεις φταιτε για ολα τα δεινα που τραβηξαμε τα προηγουμενα χρονια οταν με καθε αρνητικο αποτελεσμα @##$ τα παντα.απο διοικησεις μεχρι παικτες και προπονητες.Καθιστε σπιτια σας να ηρεμησουμε και εμεις οι υπολοιποι

      1. Οπαδός του πληκτρολογίου και νούμερο είσαι εσύ. Αν σου αρέσει να γλύφεις απλά κάντο. Εμείς έχουμε και λόγο και άποψη.

        1. Σωστοςςςςς

  13. Εγώ δεν μπορώ να αντιληφθώ και να δεχτώ τον παροξυσμό ορισμένων για τον Μεγιάδο. Για να γράφουν και να λένε όλοι οι δημοσιογράφοι του Ηρακλείου, προφανώς και ξέρουν κάτι παραπάνω από όλους μας. Μου φαίνεται πως ορισμένοι από εσάς, αν όχι οι περισσότεροι, θέλετε να γκρινιάζετε και να δημιουργείτε αρνητικό κλίμα γύρω από την ομάδα χωρίς προφανή και σοβαρό λόγο.

  14. Ορισμένοι είστε απλά για τα μπάζα. Εντάξει, σαφώς και να γίνεται κριτική αλλά ορισμένοι ξεπερνάτε τα όρια. Προφανώς ξεχνάτε τότε που κατέβαζαν τους παίκτες από τα λεωφορεία, τότε που μας έκλεβαν τους ποδοσφαιριστές από τα σπίτια τους μέσα. Το να ασκείται κριτική και εποιδοκομητική, είναι κάτι που επιβάλλεται όμως ορισμένοι το πάτε στο άλλο άκρο και δεν σας ταιριάζει τίποτα άλλο παρά μόνο μιζέρια. Ένας, στα σχόλια που έχω διαβάσει, δεν έχει γράψει ένα σχόλιο με επιχείρημα. Αντιθέτως, διαβάζω μόνο προσβολές, ανορθόγραφα σχόλια που δείχνουν και το ποιόν του καθενός με φωνές, μουρμούρα και ατελείωτη προσβολή προς τους ίδιους τους παίκτες. Ντροπή σας κύριοι, είστε οι ίδιοι και οι ίδιοι που σχολιάζετε όλη την χρονιά ενώ όταν ο Σαρρής γράφει σχόλιο μετά από νίκη, δεν εμφανίζεται άνθρωπος.

    1. εχω σοβαρη υποψια φιλε πως υπαρχουν κακοπληρωμενα ιντερνετικα τρολ για να σπανε τα νευρα του κοσμου με την μιζερια και την κακομοιρια τους. Ακομη και αυτην την αξιολογη κατασταση σε διοικητικο επιπεδο, οπως επισης και το οτι δινουμε ευκαιριες σε νεα παιδια αυτοι οι ολιγοι την κραζουν και δεν την κρινουν( οι περισσοτεροι δεν εχουν και σχεση με γραμματα για να ξεχωρισουν την διαφορα) και σπανε τα νευρα σε μας που θελουμε απλα να διαβασουμε το τι συμβαινει στην ομαδα μας. Αλλα επειδη ετσι τους λενε ετσι κανουν μια ζωη εναντιον του ΟΦΗ μας.

  15. ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!! Συγκεντρωθείτε, προσγειωθείτε, δείτε την πραγματικότητα κατάματα, δείτε τα πράγματα ως έχουν. Μην αιθεροβατείτε, μην ονειροπολείτε, μην πορώνεστε, μην χτυπιέστε αδίκως. Η πραγματικότητα είναι μία και μοναδική: Η σοφή Διοίκηση έχει κάνει το project της, έχει χαράξει το πλάνο της. Δεν πα να χτυπιόμαστε όλοι μαζί αναμεταξύ μας και να λέμε ο ένας το χοντρό του κι ο άλλος το μακρύ του. Πέρα βρέχει. Αυτοί ξέρουν. Κοιμηθείτε αγαπητοί μου τον ύπνο του δικαίου μέχρι να ξημερώσει η νέα εποχή για την Ομάδα. Άντε Γειάάάάάάά……….

    1. αρα να την διωξουμε αυτη την διοικηση να ξαναβγουν τα καρκινωματα στην φορα σωστα;

    2. Δε ντρέπεσαι να βάζεις nickname τη G4 και να γράφεις τέτοια πράγματα για τη διοίκηση?
      Πες ρε ποτέ σε άκουσε η διοίκηση της ΠΑΕ?
      Πότε “χτυπηθήκαμε αναμεταξύ μας και έλεγε ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του” και η ΠΑΕ ΟΦΗ άκουγε τον κόσμο και αγόραζε καλύτερους παίχτες;
      Γιατί να το κάνει τώρα;
      Σε χαλάει που η διοίκηση έχει πλάνο και δεν είναι σαν τα άλλα τα λαμόγια γιατί μάλλον πρέπει να ήσουν από αυτούς που όλο και κάτι θα τρώγανε μέσα στα χρόνια της ξεφτίλας και σου χάλασαν τη μανέστρα.
      Άκουσ’ εκεί που θα βάλεις “G4”! Έχει γεμίσει βλάκες και φασίστες εκεί μέσα.

      1. Ποιοί, να συγκεντρωθούν και να προσγειωθούν ρε G4 (άκου G4), αυτοί που καλούσες πέρυσι τον Ιανουάριο, να ξυπνήσουν γιατί κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου;.Αυτοί που κατά την γνώμη σου ζούνε στην κοσμάρα τους; απλά γιατί πίστευαν σε κάτι καλύτερο, Μα την ίδια ώρα εσύ έγραφες, “μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα παλεύουμε για να σωθούμε στα playout, ποιά εξάδα και κουραφέξαλα;. “κατακαημένε όμιλε τι σούμελε να πάθεις”.
        Μήπως λοιπόν πρέπει να συγκεντρωθείς και να προσγειωθείς εσύ;

  16. τα πραματα ειναι απλα..η ομαδα εχει να κανει νικη απο τις αρχες Μαρτιου(6 μηνες) !!! αλλα οι αθλητικογραφοι του νομού γλυφουν ολη την ωρα τη διοικηση και τον προπονητη … τελικα εγιναν μεταγραφες καποιων παγκοσμιως αγνωστων, οι μισοι των οποιων ειναι ξοφλημενοι ή μπομπιρες κι οι υπολοιποι επιπεδου γραμμης υποβιβασμου(δεν λεω β εθνικης οπως βλεπετε) , η ομαδα εχει ολους κιολους 4 παικτες καποιας αξιας , καποιες θεσεις στην ομαδα ειναι εμφανως στο ελεος του Θεου(βλεπε αριστερο μπακ και εξτρεμ) , το Α και Ω της ομαδας ο Μεγιαδο αγνοειται η τυχη του, ο πολιτιμοτερος παικτης ο Τσιλια στα πιτς , ο παικτης αξιας Νειρα επισφαλης σε καρτες και τραυματισμους και ο βιρτουοζος ναμπι, ξεχασε να παιζει ποδοσφαιρο και το εχει γυρισει σε ταβλι ..κατα τ αλλα, παμε λεει με αισιοδοξια εναντιον του παναιτωλικου, που στα πλει αουτ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΙΚΕΣ, κοντεψε να μας φτασει στη βαθμολογια και μετα σε ευρωπαικο ματς ενατιον της Λεμεσου, απο την οποια εχω σιγουρο οτι θα εισπραξουμε δυο γκολακια..τωρα, αν βαλουμε τρια, θα περασουμε…μετα απο τα παραπανω, ηθελα να ξερα , απο που πηγαζει η αισιοδοξια? απο την αλλαγη του σηματος που θα μας παει γουρι? εγω φετος θα μαι ευχαριστημενος αν δεν πεσουμε.

    1. Τελικά είχες δίκιο και έπεσες μέσα 100%. Αγνοείται η τύχη του Μεγιάδο.

      1. μεχρι πριν 3 ωρες, ναι η τυχη του ηγνοειτο

  17. με το σιμο προπονητη και φετος,(για τον οποιο σιμο νικη η ηττα δεν εχει καμμια διαφορα) , στον πρωτο γυρο θα ειμαστε στις τρεις τελευταιες θεσεις..για τον δευτερο γυρο δεν κανω προβλεψη, γιατι ελπιζω να τον εχουν αλλαξει

  18. Ευτυχώς που υπάρχουν και ορισμένοι φίλαθλοι που βλέπουν και λένε τα πράγματα ως έχουν χωρίς να βαυκαλίζονται και να αυταπατώνται.

  19. Αγαπητε Μανο,
    θα επρεπε να σε προβληματισει πως η πλειοψηφια των αναγνωστων που σχολιαζουν κατω απο αρθρα σου, ειναι ψεκασμενοι.

    1. Χρυσαυγίτες είναι, οπότε λογικό να σχολιάζουν έτσι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × five =