Το project του ΟΦΗ απέτυχε

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Όταν ο ίδιος ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να σώσει τον προπονητή του και τα θέμελια που ο ίδιος προσπάθησε να βάλει τότε απέτυχε παταγωδώς. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Δεν απέτυχε μόνο ο Σίμος. Αυτό είναι δεδομένο. Η παραίτηση του Σίμου το απόγευμα του Σαββάτου αποτέλεσε μια συνολική και παταγώδη αποτυχία του ποδοσφαιρικού τμήματος που θέλει (και προσπαθεί δεν λέμε όχι) να είναι διαφορετικό από την υπόλοιπη Ελλάδα. Με την αποχώρηση του Σίμου, που πλέον ήταν δεδομένο πως αν δεν κέρδιζε την ΑΕΛ θα έφευγε – εξ’ ου και το γεγονός πως λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα το παραδέχτηκε on camera – κάτι που σημαίνει πως το είχε αποφασίσει εδώ και μέρες πως αν στράβωνε (που εν τέλει στράβωσε) δεν θα συνέχιζε στον πάγκο του ΟΦΗ.

Και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για να σκεφτούμε όλοι μας πως ο ΟΦΗ πήγε πνευματικά ανέτοιμος και ανίσχυρος σε ένα ματς – τελικός όπως ήταν αυτό με την ΑΕΛ. Γιατί όταν ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας, γνωρίζει πως σε περίπτωση στραβής τότε θα φύγει, το σημερινό αποτέλεσμα ήταν μάλλον προδιαγεγραμμένο. Η εικόνα του Σίμου, 4 – 5 λεπτά μετά το τέλος του αγώνα, γνωρίζοντας πως πλέον αποχωρεί από τον ΟΦΗ χαρακτηρίζει όλο τον φετινό οργανισμό. Μια ομάδα απροετοίμαστη σε όλα της, στα πάντα της, σε μια χρονιά που όλοι γνωρίζαμε πως θα ήταν δύσκολη. Το καμπάνακι για το τι θα έρθει μέσα στο 2021 το είχα χτυπήσει από τον περασμένο Δεκέμβρη όταν και έγραφα πως ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να αλλάξει φιλοσοφία ακόμα και όταν βλέπει να έρχεται μπροστά του ένας τυφώνας ολόκληρος. Δεν έχω στόχο ποτέ να γίνω ευχάριστος προς τα αυτιά και τα μάτια εκείνων που διαβάζουν ή με ακούν, δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ μου, δεν θα το κάνω και τώρα σε αυτόν τον “εφιάλτη” που ζούμε όλοι μας και που δεν ξέρει κανένας που θα φτάσει και ποιο θα είναι το τέλος του.

Η παραίτηση Σίμου, που όπως συμβαίνει στην Ελλάδα αποτέλεσε την «Ιφιγένεια» για ολόκληρο το εγχείρημα που έχει στηθεί, είναι κάτι που έχει φαρδιά – πλατιά την υπογραφή όλων όσων διοικούν το ποδοσφαιρικό τμήμα και παίρνουν αποφάσεις. Δεν είναι ευθύνη του Σίμου που τον περασμένο Γενάρη έγινε μια, μόλις, μεταγραφή και αυτή στο τέλος του μήνα, δεν είναι ευθύνη του Σίμου που βγήκε ολόκληρος ο μήνας και έπαιζαν συνεχώς οι ίδιοι παίκτες, καθώς δεν υπήρχαν άλλοι, με αποτέλεσμα να γίνει της… θλάσης μέσα στον καταστροφικό Γενάρη.

Το ποδοσφαιρικό project του ΟΦΗ απέτυχε. Και απέτυχε όχι γιατί η φετινή χρονιά πάει κατά διαόλου, ούτε λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων. Απέτυχε ξεκάθαρα γιατί δεν μπόρεσε ποτέ να προστατεύσει τον προπονητή του, αντιθέτως τον άφησε έρμαιο στην εμμονή και την στραβωμένη φιλοσοφία των προϊσταμένων του που είχε ως αποτέλεσμα να φτάσει ο ΟΦΗ εδώ που έφτασε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

57 σχόλια

  1. Στο θεμα παπαδοπουλου οι πρωτομαστορες του “project” λειτουργησαν αστραπιαια και προχωρησαν στην αντικατασταση του. Φετος που το πλοιο πηγαινε στα βραχια σφυριζαν αδιαφορα και πιστευαν οτι θα ερθουν οι νικες που δεν ηρθαν τελικα. Η λαρισα ηρθε και σου πηρε διπλο παλικαρισιο. Λυπαμαι που το λεω αλλα αν βγαλουμε τα μαυρα γυαλια θα δουμε μια ομαδα εκτρωμα που φτιαχτικε απο ποδοσφαιρανθρωπους. Μη ξεχναμε οτι και ο Frankenstein απο επιστημονες φτιαχτηκε. Μια ομαδα που παραπαιει 1,5 σεζον και κανεις δεν συγκινείτε. Μια ομαδα που θα ειναι αδικο να παραμεινει στην superleague… Και αν πεσουμε στην β να δουμε με τι μουτρα θα ζητησουν στηριξη οι πρωτομαστορες. Φυσικα κανεις δεν θελει το κακο του ΟΦΗ αλλα το γινατι βγαζει ματι. Βαλατε πανω απο τον οφη τις φιλιες και την ανεση σας για να μην σπασετε αυγα. Το ποδοσφαιρο ειναι επαγγελματικο αθλημα και συναισθηματιμος χωραει μονο στους φιλαθλους. Επρεπε λοιπον να φερθειτε επαγγελματικα σε ολους τους τομεις και οχι να κανετε διακρισεις οπου σας συμφερει.

    Ειχε καταντησει αηδια να βλεπουμε ενα ανθρωπο να γελοιοποιειται μετα το τελος καθε αγωνιστικης. Να μη ξερει τι θα πει να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα και μια διοικηση κρυμενη πισω απο το δαχτυλο της και κρυμενη πισω απο τη “θετικοτητα” του παγοθραυστη Σιμου. Γιωργο Σιμο καηκες και εσυ γιατι η λεξη ευθιξία σου ειναι αγνωστη. Ισως η παραμονη σου να ηταν χαρη για μερικους ισως και οχι. Παρολαυτα εφυγες στο παρα πεντε πριν χτυπησει το καραβι στα βραχια αλλα αφησες το ονομα σου ανεξιτηλο στην ιστορια του οφη με πολλα αρνητικα ρεκορ.

    Ο σατράπης ο Σαρρης ελεγε οτι δεν θα κινδυνεψει ο ΟΦΗ. Το ελεγε γιατι φοραει τα μαυρα γυαλια (και καλα κανει), ΟΦΗ ειναι και μαγκια του. Αν ομως φιλε μανο βγαλουμε τα μαυρα γυαλια που φοραμε τοτε ο Βασιλιας ειναι γυμνος και δεν τον βλεπω να ντυνεται γρηγορα. Ισως φιλε μου Μανωλη οι δυσκολες ερωτησεις να ειχαν γινει στην ωρα τους απο ολους, δημοσιογραφους και μη.
    Οπως και να εχει ερχονται δυσκολες μερες για ολους στον ΟΦΗ και εννοω τη διοικηση.

    Δυστυχως καηκαν πολλα χαρτια φετος και η συνεχεια προβλεπεται δυσκολη.
    Πολλοι εχασαν και επεσαν στα ματια του κοσμου.
    Σε περιπτωση υποβιβασμου δεν θα ειναι ευκολο να κανουν ανοιγμα στον κοσμο που εχουν απαξιωθει στα ματια του και συνεχιζουν να απαξιωνουν.

    Φιλικους χαιρετισμους
    Εdgar

    1. Edgar όχι δεν το πίστευα πως θα κινδυνεύσει ο ΟΦΗ. Το έχω ξαναπεί αρκετές φορές.

    2. Πολύ εύστοχο όλο σου το σχόλιο φιλε

      1. O Σαμαράς με τις μεταγραφές του και την επιλογή προπονητη εκαψε τον οφη.και ούτε το αυτί του ιδρώνει να σηκωθεί να φυγει.πολλοι δημοσιογράφοι την λιβανίζω ίσως από συμφέρον έλεγαν ο οφη δεν θα πέσει τορα που πάει για υποβιβασμό γράφουν και κανουν τους ήρωες.ο οφη εχεις υγιές κομμάτι μονο τους φιλάθλους.τωρα όλοι οι άλλοι είναι ανικανοι εγωιστές δειλοί χωρις αντίδραση χωρις πρωτοβουλία.δρομο μήπως η ομάδα βρει τον δρόμο της.ανικανοι

    3. Γιατί δεν λέτε όλοι την αλήθεια;;;;;;;;;
      Ο τελευταιος που ευθύνεται είναι ο Σιμος !!! Εγινε το εξιλαστήριο θύμα !!!!!!
      Χωρίς έμψυχο Υλικο (δυνατούς παίκτες) τι θα έκανε ο κάθε προπονητής;
      Έφυγαν Φιγκειρεντο, Τσιλιανιδης, Ναμπι ……. και έμεινε η ομάδα και ο Σιμος με όλα τα κουτσα άλογα!!!
      Βέβαια τα κουτσα άλογα υπέγραψαν και το καλοκαίρι νέα 2ετη συμβόλαια , και τώρα συμπεριφέρονται σαν δημόσιοι υπάλληλοι.
      Ξυπνήστε ρε !!!!!!!

      1. Δηλαδή για να καταλάβω, ο κάθε προπονητής δεν έχει λόγο στις μεταγραφές; δεν είναι ο υπεύθυνος της ομάδας; θα μπορούσε να πει αν είχε μια σταλιά προσωπικότητα, εγώ μ αυτούς που μου φέρατε δεν μπορώ να φτιάξω ομάδα, παραιτούμαι.. Έτσι θα εκανε ένας προπονητής με προσωπικότητα.. Αλλά ο Σίμος δεν μπορούσε να φέρει αντίρρηση γιατί συμπεριφεροταν σαν υπάλληλακος… Εγώ, με τίποτα δεν τον έχω σαν εξιλαστήριο θύμα… Φταίει και πολύ μάλιστα.

        1. Μιχάλη δεν είναι έτσι όπως τα λες.
          Εγώ μιλάω αμερόληπτα και όχι προκατειλημμένα.
          Δεν ψάχνω να βρω αυτοφορακια , γιατί έτσι την πλήρωσε ο Σίμος!!!!!
          Βάλε τον εαυτό σου στην δίκη του θέση.
          Τι θα έκανες;
          Η διοίκηση αποφάσισε με τα χρήματα που διαθέτει για μπάντετ να έχει αυτή την σύνθεση , και σου λέει
          με αυτούς θα πορευτείς.
          Τι κανείς τότε;
          Το παλεύεις όπως μπορείς και δεν τους ξεμπροστιάζεις (είναι ένδειξη αντρίκειου χαρακτήρα) μέχρι ενός ορίου όμως!!!!!!!!!

        2. Αγαπητέ φίλε, με τη δική σου φιλοσοφία, θα είχαν καταστραφεί μεγάλα προπονητικά ονόματα, γιατί αν πχ ο μουρινιο δεχόταν να παίζει η ομάδα του με σέντερ φορ τον γκαργκαλατζιδη τέρμα το σωτηρίου και βασικούς βαφεα, μπαλλογιαννη και γρίβα, δεν θα τον ήξερε ούτε η μάνα του.

    4. Μπράβο ρε φίλε, τα είπες όλα

      1. Δεν καταλαβαίνω την σκέψη σας και νοοτροπία σας!!!!
        Ο προπονητής είναι και αυτός ένας υπάλληλος του κάθε ομίλου , και έχει λόγο μέχρι ενός σημείου , όπως και εσείς ο καθένας στην δουλειά σας.
        Όταν το αφεντικό αποφασίζει γιατί εκείνος βάζει το χρήμα , εσυ ακολουθείς τις εντολές του , εκτός εάν διαφωνείς , …. όποτε φεύγεις !!!
        Μην τα βλέπετε τα πράγματα επιφανειακά λόγω της έντασης και της πίεσης την δεδομένη στιγμή.
        Ανοιξτε το μυαλό σας , και ας προσπαθήσουν όλοι με καθαρό μυαλό να προχωρήσουν με σωστά βήματα , μέχρι να βγούμε αυτή την στιγμής-ο την δύσκολη θέση!!!!
        Τελειώνω εδώ , και δεν ξαναγράφω τίποτα άλλο , και …..ο νοών νοείτο !!!!!!!!

    5. Edgar τα πες ολα σ’ενα αρθρο

  2. Μη γράφεις τέτοια, θα κοπεί το μηνιάτικο..

    1. Το γράφω εδώ γιατί δεν μου Το ανεβάζει ο Σαρρής
      Συγγνώμη Μάνο αλλά δεν είχες χτυπήσει κανένα καμπανάκι..Εμείς φωνάζαμε και λέγαμε εσύ ήσουν αντίθετος με εμάς και μας έλεγες ανίδεους και ότι δεν ξέρουμε και εσύ ξέρεις…Τωρα γιατί τα γυρνάς αλλιός εσυ πίστευες στο γαμοπροτζεκτ και εμείς λέγαμε αυτά που βλέπαμε εσύ προσπαθούσες να μας ρίξεις σκόνη στα μάτια και ότι εσύ έβλεπες πάντα σωστά και υποστηριζες Τον Σιμο κωλοτούμπα στο 90 Μάνο και πρόσεχε πως μιλάς να μην σε απολύσουν και χάσουμε Τον δημοσιογράφο που τα ξέρει ολα

  3. Τώρα το κατάλαβες Μάνο; Κάλλιο αργά παρά ποτέ βέβαια. Οι ευθύνες όμως πρέπει να αποδοθούν και αλλού. Σε αυτούς τους ειδικούς του ποδοσφαίρου. Αυτούς που όλοι εσείς οι δημοσιογράφοι (Ηράκλειου και Αθηνών) είχατε παρουσιάσει σαν τους καλύτερους της Ελλάδας. Μα ποιος είναι αυτός που όρισε οτι ο Γιάννης ο Σαμαράς είναι πολυ καλός στη δουλειά του; Ότι κάποιοι παίχτες βγήκαν στον Παναθηναϊκό εξ ανάγκης; (Μπουζουκης, Χατζηγιοβανης και αλλοι) ε και; θα πω εγώ. Και το έλεγα από τότε. Τους αγκαλιάσαμε όλοι. Είχαμε ελπίδα να αλλάξει κάτι, να φύγουμε από τη μιζέρια. Πέρυσι αυτό που ζήσαμε τις πρώτες αγωνιστικές ήταν όαση. Τελικά ήταν η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

    Δεν είμαι καθόλου σιγουρος οτι ο Μιχάλης ο Μπουσης γνωρίζει το τι γινεταθι στην ομάδα. Οτι καποιοι πρωην παιχτες μας ήταν επιτυχημένοι σαν παιχτες τους κάνει αυτομάτως πετυχημένους σαν στελέχη; Τι σημαίνει συντονιστής ποδοσφαίρου; Πόσους παιχτες έβγαλε ο Κωφίδης στις ομάδες που δούλεψε; Είχε εμπειρία ο Γιαννης ο Σαμαράς σε πρώτη ομάδα; (Μονο στην Ξάνθη που εφυγε κακην κακως απο τον Πανόπουλο μετα και την απομακρυνση Κωφίδη)

    Δεν εβλεπαν οτι η ομάδα ήθελε ενίσχυση; Ο Σίμος πόσες φορές παραιτήθηκε; Γιατι τον άφησαν να γινει αυτός θυσία; Να τα ακουει αυτός για λαθη αλλων;

    Θελει ο Γιαννης Σαμαράς προπονητη να είναι προπονητής ή θελει καποιον που θα του φέρνει παιχτες θέλει αυτος; Ο Ολλανδος που είχε για προπονητη αυτο το δρόμο είχε δειξει; Τον εγωισμό; Δε νομίζω

    Δεν ειναι δυνατόν να παιξεις το ποδοσφαιρο που έχει ονειρευτει ο Σαμαράς με αυτους τους παιχτες. Το μονο που καταφέρνεις ειναι να γίνεσαι περίγελος. Προσαρμογή χρειάζεται. Σιγά σιγά, πρωτα θα ερθουν παιχτες να ΜΠΟΡΟΥΝ να υπηρετήσουν το πλάνο και μετα θα παιξουμε οπως επιτάσσει το Πλάνο.

    1. Βαγγέλη σαφώς και τα έγραψα εδώ και καιρό. Υπάρχει μέσα στο κείμενο και το σχετικό link. Εξαρτάται λοιπόν τι θέλει να διαβάζει ο καθένας, τι «αίμα» θέλει να προσφέρει σε καιρούς λαϊκισμού κάτι που εγώ ποτέ μα ποτέ δεν θα το κάνω. Υπάρχουν άλλοι στο Ηράκλειο που έχουν πάρει εργολαβία αυτόν τον ρόλο όποτε δεν υπάρχει νόημα να το κάνω και εγώ. Όχι ότι θα το έκανα αλλά λέμε τώρα.

  4. Συγγνώμη Μάνο αλλά δεν είχες χτυπήσει κανένα καμπανάκι..Εμείς φωνάζαμε και λέγαμε εσύ ήσουν αντίθετος με εμάς και μας έλεγες ανίδεους και ότι δεν ξέρουμε και εσύ ξέρεις…Τωρα γιατί τα γυρνάς αλλιός εσυ πίστευες στο γαμοπροτζεκτ και εμείς λέγαμε αυτά που βλέπαμε εσύ προσπαθούσες να μας ρίξεις σκόνη στα μάτια και ότι εσύ έβλεπες πάντα σωστά και υποστηριζες Τον Σιμο κωλοτούμπα στο 90 Μάνο και πρόσεχε πως μιλάς να μην σε απολύσουν και χάσουμε Τον δημοσιογράφο που τα ξέρει ολα

  5. Συγγνώμη Μάνο αλλά δεν είχες χτυπήσει κανένα καμπανάκι..Εμείς φωνάζαμε και λέγαμε εσύ ήσουν αντίθετος με εμάς και μας έλεγες ανίδεους και ότι δεν ξέρουμε και εσύ ξέρεις…Τωρα γιατί τα γυρνάς αλλιός εσυ πίστευες στο γαμοπροτζεκτ και εμείς λέγαμε αυτά που βλέπαμε εσύ προσπαθούσες να μας ρίξεις σκόνη στα μάτια και ότι εσύ έβλεπες πάντα σωστά και υποστηριζες Τον Σιμο κωλοτούμπα στο 90 Μάνο και πρόσεχε πως μιλάς να μην σε απολύσουν και χάσουμε Τον δημοσιογράφο που τα ξέρει ολα

    1. Καμία κωλοτουμπα. Αν δεν γνωρίζεις ελληνικά και το τι γράφω είναι δικό σου πρόβλημα και σίγουρα όχι δικό μου. Επίσης πρέπει να σε ενημερώσω πως δεν πρόκειται να απολυθώ, δεν θα χάσω την δουλειά μου όποτε θα συνεχίζεις να ενημερώνεσαι από εμένα εφόσον το θέλεις.

  6. Τα έγραφες εεεεε α ρε φτύσιμο που θέλεις και εσύ…..

    1. Τώρα τι κάνουμε. Πως πάμε παρακάτω. Αν θέλουν να σώσουν την ομάδα ας άκουσον και λίγο τους φιλάθλους.Η ομάδα δεν θέλει κάτι εκ των έσω πχ Νιομπλιας Κωφιδης κλπ. Τώρα θέλει έναν τσαμπουκά να τους πει τα μπινελίκια τους να τους πεξει και κάνα χαστούκι αν χρειαστεί. Κ Σαμαρά εσείς προσπαθεισατε να ανεβάσετε το σιμο εσείς τον καταστρέψετε κι ολας. Κ Μπουση ξύπνα πριν χάσεις τα λεφτά σου. Και 1 ερώτηση στον κ Σαμαρά, γιατί όταν αναλάβατε την ομάδα ξηλωσατε την κ19 μαζί και τον προπονητή της, έναν προπονητή που έχει βγάλει πολύ περισσότερους παίκτες απ ότι εσείς

  7. τα πολλα λογια ειναι περιττα κ φτώχια…
    αν δε ξεκουμπιστει ο Σαμαρας απ την ομαδα, κ ολοι οι χαραμοφαηδες, προκοπη δε βλεπουμε..
    ενας ανθρωπος που μονο απεχθεια κ αποστροφη εχει προκαλεσει, σε οσες ομαδες εργαστηκε…

  8. Δε θα γράψω πολλά. Άλλωστε οι συνάδελφοι παραπάνω με έχουν καλύψει απόλυτα. Θα πω μόνο το εξής: Σε κάθε περίπτωση, είτε πέσουμε είτε παραμείνουμε κατηγορία, το καλοκαίρι που έρχεται περιμένω σαρωτικές αλλαγές τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
    Γιάννη Σαμαρά κ σια, δυστυχώς, ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ!

    Υ.Γ Ο Σίμος πλήρωσε τόσο για τα λάθη τα δικά του όσο και για τα δικά σας. Έρχεται ο καιρός να πληρώσετε κι εσείς!

    1. O οφη πάσχει και από έμπειρους και ντόμπρους δημοσιογράφους.πριν όλοι λιβανίζω ανικανοι να δουν η δημόσιοι υπάλληλοι.τωρα που είμαστε στα βράχια κοτόσουπα και γράφουν.ανικανοι οι διευθυντές άβουλοι ο μπουσης ίσως τους πιστεψε.το πλοίο στα βράχια.και οι ανικανοι κοιτούν.τα χάλια τους

  9. Κύριε Σαρρη αφού σας αρέσει να ανατρέχετε σε παλιότερα σας άρθρα σας παρακαλώ μετρήστε πόσες φορές γράψατε τη λέξη «restart» και την έκφραση «αλλάζει επίπεδο η ομάδα με αυτή τη μεταγραφή» από το καλοκαίρι μέχρι τον Ιανουάριο για να δείτε πόσες φορές προσπαθήσατε να μας δουλέψετε κατ εντολή της διοίκησης αμέσως η εμμέσως, η οποία κατά τα λεγόμενα μέλους της σε εμένα προσωπικά «εμείς δεν ασχολούμαστε μ αυτά που γράφονται γιατί δεν γνωρίζουν όλοι αυτοί τα μεγάλα και σπουδαία που έρχονται στην ομάδα». Κακό πράμα το καλάμι δυστυχώς.

  10. Με τα επαναλαμβανόμενα σφάλματα της διοίκησης (υπέγραψαν οι παίκτες το καλοκαίρι ανανεωτηρια 2ετη συμβόλαια και έκτοτε συμπεριφέρονται σαν δημόσιοι υπάλληλοι) , η ομάδα έφτασε στο ναδίρ (και φυσικά δεν έφταιγε ο προπονητής), με τα κουτσα άλογα που είχε στην διάθεση του, απλά ο Σιμος εγινε το εξιλαστήριο θύμα.
    Ένας λογικός άνθρωπος αντιλαμβάνεται πως ο Σιμος ήταν καλός και τους έβγαλε στην Ευρώπη και τώρα παραιτείται γιατί δεν έχει άλλη λύση.
    Απλά δεν είχε παίκτες στην διάθεση του μετά την φυγή των Ναμπι , Φιγκειρεντο …….. , και είχε μεγάλα κενά !!!

  11. Πρώτα απ όλα, αδυνατώ να εξηγήσω την αδράνεια και απάθεια της διοίκησης επί ένα ολόκληρο χρόνο, ενώ ήταν ηλίου φαεινοτερο, ότι η ομάδα πήγαινε ΑΠ ΤΟ ΚΑΚΌ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ…Να πω ότι είναι άσχετοι; να πω ότι είναι αδιάφοροι; να πω ότι είναι εγωιστές; ίσως όλα αυτά μαζί… πολλοι από μας το βλέπαμε και το λέγαμε αλλά κάποιοι μας έλεγαν τρολ, άλλοι οτι είμαστε άσχετοι από προτζεκτ κι ο Μάνος συνεχώς δικαιολογουσε διοίκηση και προπονητή και τα ρίχνε στη ρημάδα τη τύχη η στους παίκτες… Και ερχόμαστε σε παίκτες και προπονητή… Ο Σίμος για επαγγελματικό πρωτάθλημα σουπερ ανταγωνιστικο, δεν κάνει… Πέρα από την απειρία του σαν προπονητης, σαν άνθρωπος έχει μια νοοτροπία ζεν έως νιρβάνα, που τη μετέδωσε και στους παίκτες.. Μια ομάδα φιλοσόφων, που μετά από κάθε ηττα, έκαναν δηλώσεις του τύπου δεν πειράζει, μια ζωή την έχουμε, μαθαίνουμε απ τα λάθη μας και άλλα ποιητικά.. Ειλικρινά, διαβάζοντας τις δηλώσεις προπονητή και παικτών μετά κάθε ματς, μου ανέβαινε η πίεση… . Τώρα θα μου πείτε, περισυ, πως μπήκαμε εξάδα; απαντώ, λόγω της στήριξης των φιλάθλων μας που γέμιζαν το γήπεδο και επειδή, περισυ είχαμε καλύτερους παίκτες, απλά πράματα.. Κάποιοι λένε και τι να κάνει ο προπονητής αν δεν έχει παίκτες; κι εγώ θα πω, ΠΟΥ ΉΤΑΝ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΌΤΑΝ ΓΊΝΟΝΤΑΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ; ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΓΝΏΜΗ ΑΥΤΟΣ; ΠΡΌΤΕΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ; ΈΦΕΡΕ ΚΆΠΟΙΑ ΑΝΤΊΡΡΗΣΗ ΣΤΟ ΤΣΟΎΡΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΈΦΕΡΑΝ; ΤΟ ΤΡΟΧΟΝΌΜΟ ΈΚΑΝΕ; ο φετινός μεταγραφικός μας σχεδιασμός, ήταν για ομάδα τρίτης εθνικής και βαρύνει διοίκηση και προπονητή που έφτιαξαν μια ομάδα που ρεζιλεψε τη Κρήτη.. Για τους παίκτες τώρα δε θα πω πολλά, όσοι έπαιξαν (γιατί οι μισοί ήταν συνέχεια τραυματίες άγνωστο γιατί), τόσο ήξεραν τόσο έπαιξαν, η μόνη καλή μεταγραφή σουπερ λιγκ ο ουες και αντε ο Διαμαντής… Τέλος, τώρα που χάλασε το παρεακι Σίμου διοικησης, προλαβαίνουμε να σωθούμε στο παρά πέντε κι ας κοιτάξουν όσοι κυβερνανε την ομαδα την επόμενη περίοδο να μη κάνουν τα ίδια φοβερά λαθη με φέτος.

  12. Μίλαγαν για προτζεκτ που σημαίνει φουλ επαγγελματισμος αλλά λειτουργούσαν σαν σόι που αλληλουπιστηριζεται.. Συμπάθειες και συναισθηματισμους συγχωρείται να έχουν οι φίλαθλοι και όχι οι μάνατζερς.

  13. Αν υπάρχει λογική στην κατάληξη της ομάδας, είναι η εξής κατά τη γνώμη μου.. 1. Διοίκηση υποτιμά την κατάσταση και κάνει μιζερες και άστοχες μεταγραφές (λόγω μάλλον οικονομικών ζητημάτων η στόχων του προτζεκτ) 2. Πείθει τον προπονητή (στον οποίο έχει απεριόριστη εκτίμηση και εμπιστοσύνη), ότι για φέτος να πορευτει με το υλικό που υπάρχει , με τη σιγουριά ότι η ομάδα αποκλείεται να κινδυνέψει 3. Παίκτες και προπονητής αποδεικνυονται κατώτεροι των περιστάσεων, βάλε και ατυχίες και τραυματισμους στο πλαίσιο 4. Διοίκηση δεν απολύει τον προπονητή μετά από απανωτές αποτυχίες αφού ξέρει ότι την ευθύνη την έχει κυρίως αυτή και απλά ελπίζει σε ένα θαύμα 5. Προπονητής δεν εκθέτει τη διοίκηση αλλά φυσιολογικά παραιτείται μετά τη δέκατη!!! συνεχή ήττα… 6. Η συνέχεια στα πλέι άουτ θα είναι δραματική με αγρίους αντιπάλους… Τελος

  14. Κε Σαρρή το κείμενό σας είναι τόσο επικήδειος του project όσο και απολογία δική σας για την παρατεταμένη πλάνη στην οποία υποβάλατε τους αναγνώστες και κυρίως τον εαυτό σας.
    Είστε, δεν το λέω ως κατηγορία, περισσότερο σχολιαστής και λιγότερο δημοσιογράφος.
    Ένας δημοσιογράφος θα έψαχνε να βρεί τι ήταν αυτό που ανάγκασε τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, την Ξάνθη να “παραιτήσουν” τον Γιάννη Σαμαρά και μάλιστα οι δύο τελευταίοι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Θα ξεψάχνιζε τα ιστορικά όλων των στελεχών, ακόμα και του Μπούση.
    Ξεχάσαμε πως από τότε που τους γνωρίσαμε σαν παικταράδες πέρασαν 25 χρόνια.
    Ήταν η θητεία τους σαν προπονητές και στελέχη, τέτοια που να δικαιολογεί αισιοδοξια για την επιτυχία του πρότζεκτ;
    Πεπλανηθήκαμε κε Σαρρή. Κι εμείς κι εσείς! Αλλά εμείς απλοί φίλαθλοι είμαστε. Εσείς έπρεπε να είστε πιο υποψιασμένος. Σας καταλαβαίνω ότι κι εσείς ως οπαδός, μπερδέψατε τους πόθους σας με τά στοιχεια που είχατε στη διαθεσή σας.
    Αυτοί οι άνθρωποι εκμεταλλεύτηκαν την ανάγκη μας και πήραν την ομάδα κε Σαρρή, τσάμπα μάλιστα.
    Και τώρα συμπεριφέρονται σαν απόλυτοι ιδιοκτήτες, αλλάζουν το DNA, δηλ, τη νοοτροπία της, το σήμα της σήμερα, το όνομα αύριο και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.
    Αφήνουν την ομάδα έρμαιο , γυμνή κι αποδυναμωμένη.
    Ο Κούγιας είναι αυτός που είναι βέβαια, αλλά άλλαξε τρεις προπονητές και έφερε 20 παίκτες για να σώσει τη Λάρισα, που τον βρίζουν κιόλας από το πρωί ως το βράδυ!
    Κι οι δικοί μας, που τους εξυμνούσαμε διαρκώς, στα παπάρια τους όλα!
    Από που να ξεκινήσει κανείς πράγματι…..

  15. Εγώ θά τό πάρω αλλοιος. Άρχισαν να με ζωνουνε τα φίδια,από την παραίτηση των παλιβων καί μετά.. χάθηκε η εποπτεία από τους ιδιοκτήτες της ομάδας.. καλός κακός, κατά την απουσία Μπουση κάποιος υπήρχε.. Αναλαμβάνει Ο Σαμαράς τό γενικό κουμάντο, στην ομάδα και από εκεί αρχίζει η πτώση.. χρήματα που δεν δώθηκαν εκι πού έπρεπε και δώθηκαν αλλού λάθος..Για εμένα μαζί με τον Σίμο έπρεπε να παραιτηθη Καί ο Σαμαράς.κατεστρεψαν την ομάδα, και τώρα?? Αυτό που με ανυσηχη περισσότερο.δεν είναι να πέσουμε κατηγορία.. έχω την αίσθηση ότι επιχειρηματικά αν δεν γίνει κάτι .. Βλέπω τον Μπουση να μας αφήνει γειά.. Μακάρι να πέσω έξω.. όσο για τους αντικαταστάτες στον πάγκο διάβαζα για Νιομπλια Σαμαρά!! Δηλαδή?? Την απόλυτη καταστροφή τις ομάδας..εάν υπάρχει μια πιθανότητα να ανακάμψουμε πάνε να τη καψουνε.κριμα..

  16. ωχαμαν το σχολιο πού λέει την αλήθεια,για τον Σαρρή, και δεν έχω κάτι με τον Μάνο αγαπάει υπερβολικά την ομάδα..και εξαπατήθηκε καί αυτός όπως όλοι μας.αλλα είναι μεγάλη αλήθεια ότι περιγράφει σε αυτό τι σχόλιο..Τι θέμα είναι τι μπορεί να γίνει από εδώ και στο εξής?? Έναν κανονικό προπονητή χωρίς άνωθεν παρεμβάσεις και ανανεώσει όλου του ρόστερ.. ιατρικού προσωπικού.του ποδοσφαιρικού τμήματος..θα ήθελα να δω προτάσεις??

  17. Restart ΜΕ Γ.ΔΩΝΗ !!! ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ??? ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ …

  18. Μην απελπιζεστε… το βασικο ειναι να σωθει η κατηγορια. λογω του κοβιντ κανεις μας δεν μπορει να κανει κατι αυτη την στιγμη, ειδικα στο Ηρακλειο που ειμαστε αμπαρωμενοι μεσα αυτες τις μερες. να σωθει η ομαδα ειναι το βασικο και πιστεψτε με ταμειο καλο θα γινει στο τελος και με την διοικηση και με αυτους τους τραγικους παικτες. λαε του ΟΦΗ δειξε την θεληση και την δυναμη σου. στα δυσκολα του χρονια μονο δεν τον αφησαμε ποτε. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΟΦΑΡΑ ΜΟΥ στα πλευ αουτ να σωσουμε την κατηγορια. πρεπει να σωθει ο ΟΦΗ μας

  19. ε όχι οτι τα έγραφες. αργήσατε όλοι σας χαρακτηριστικά. όταν κάποιος ακροατής έβγαινε να πεί κάτι τον αποπέρνατε. έχετε ευθύνες και εσείς.

  20. Χωρις να θελω να φαινεται σαν σεμιναριακο μαθημα επιβαλεται ομως να ακουστουν καποιοι βασικοι ξεχασμενοι ισως… κανονες
    1. Μεγαλοι και καλοι ποδοσφαιριστες δε σημαινει και καλοι προπονητες ή και καλα ποδοσφαιρικα μεγαλοστελεχη
    2. Δεν πουλας ενα μεγαλο ποδοσφαιριστη (ΦΙΓΚΕΡΕΙΔΟ), χωρις να εχεις τουλαχιστον αναντικατάστη
    3. Οταν ανεβαινεις σαν ομαδα σε υψηλα ποδοσφαιρικα επιπεδα, προσεχεις να μη πεσεις γιατι η κατρακυλα ειναι πιο ευκολη απο την αναβαση
    4. Δε φτανουν μονο τα ταλεντα (πιτσιρικαδες) να φτιαξεις μια επαγγελματικη ομαδα. Τους εντασεις σε αυτην σιγα σιγα και λιγους λιγους (βλεπε Γκεραρντ)
    5. Μια σοβαρη ομαδα δεν αφηνεται ορφανη στις οποιες Διαιτητικες ορεξεις. Η Διοικηση οφειλει, πρεπει και επιβαλεται να τη προστατευσει
    6. Στη Διοικηση της ομαδος απαιτειται ενα οργανογραμμα με σαφες πλανο αρμοδιοτητων των οποιων Διοικητικων παραγοντων και οχι να εχει περισσοτερους managers απο οτι ποδοσφεριστες! και μαλιστα με ακανοητους τιτλους που αναθεμα και υπαρχουν αυτοι οι τιτλοι στις μεγαλυτερες ποδοσφαιρικες ομαδες του πλανητη

    Αυτα τα ολιγα απο ενα Ομιλιτη πανω απο 45 χρονια!

  21. Χωρις να θελω να φαινεται σαν σεμιναριακο μαθημα επιβαλεται ομως να ακουστουν καποιοι βασικοι ξεχασμενοι ισως… κανονες
    1. Μεγαλοι και καλοι ποδοσφαιριστες δε σημαινει και καλοι προπονητες ή και καλα ποδοσφαιρικα μεγαλοστελεχη
    2. Δεν πουλας ενα μεγαλο ποδοσφαιριστη (ΦΙΓΚΕΡΕΙΔΟ), χωρις να εχεις τουλαχιστον αντικαταστάστη
    3. Οταν ανεβαινεις σαν ομαδα σε υψηλα ποδοσφαιρικα επιπεδα, προσεχεις να μη πεσεις γιατι η κατρακυλα ειναι πιο ευκολη απο την αναβαση
    4. Δε φτανουν μονο τα ταλεντα (πιτσιρικαδες) να φτιαξεις μια επαγγελματικη ομαδα. Τους εντασεις σε αυτην σιγα σιγα και λιγους λιγους (βλεπε Γκεραρντ)
    5. Μια σοβαρη ομαδα δεν αφηνεται ορφανη στις οποιες Διαιτητικες ορεξεις. Η Διοικηση οφειλει, πρεπει και επιβαλεται να τη προστατευσει
    6. Στη Διοικηση της ομαδος απαιτειται ενα οργανογραμμα με σαφες πλανο αρμοδιοτητων των οποιων Διοικητικων παραγοντων και οχι να εχει περισσοτερους managers απο οτι ποδοσφεριστες! και μαλιστα με ακανοητους τιτλους που αναθεμα και υπαρχουν αυτοι οι τιτλοι στις μεγαλυτερες ποδοσφαιρικες ομαδες του πλανητη

    Αυτα τα ολιγα απο ενα Ομιλιτη πανω απο 45 χρονια!

  22. Και ως εκ θαύματος μετά το θα μείνω να βοηθήσω την ομάδα να ανακάμψει ακολουθεί η παραίτηση για το καλό της ομάδας!!!!!!Βρε άει στο διάβολο ανόητε φιλοσοφε που μας έσπασες τα νεύρα τωρακαι ενα χρόνο με τις ηλιθιότητες οτι οι ήττες μας δυναμώνουν και θα μάθουμε απο τα λάθη μας κλπ Το μόνο που έμαθαν οι παίκτες ηταν να παίζουν για την πλάκα τους και δεν βαριέσαι αδερφέ!!Το χρήμα να πέφτει καθε μηνα και ολα καλά!Υποχρέωση καμμία!!!!Έλα όμως που η ζωή και η πραγματικότητα είναι διαφορετική!!!!!Να πάνε να ρωτήσουν τους συναδέλφους τους στηfootball league 2 πώς πληρώνονται!Και ολοι αυτοι οι αργόσχολοι που μαζεύτηκαν και πληρώνονται καθε μηνα (δεν γράφω ονόματα απο σεβασμό στο παρελθόν τους)νομίζουν ότι θα συνεχίσουν να πληρώνονται όταν η ομάδα υποβιβαστεί???Ο πρόεδρος δεν είναι αφελής!!!Ούτε κορόιδο!!Σοβαρός επιχειρηματίας και ανθρωπος είναι!!Το ιατρικό επιτελείο δε της συμφοράς τι να πεις???οι τραυματίες μέχρι
    να επιστρέψουν έχουν ξεχάσει το ποδόσφαιρο !Η ομάδα scouting δε που σάρωσε ολόκληρη Κύπρο να βρει αυτά τα κελεπούρια?? Περαστικά Γιαννη Σαμαρά για αυτά που κατάφερες!Προσωπικά δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση σου !!!!Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ομάδα να σωθεί γιατί ο κόσμος του ΟΦΗ έχει πιεί πολλές ΠΊΚΡΕΣ τα τελευταία χρόνια και ΔΕΝ μας αξίζει!!Όσο για σένα Γιαννη Σαμαρά ελπίζω να γίνεις ΣΟΦΌΤΕΡΟΣ μετά απο ολα αυτά!!

  23. Συμφωνώ με όλα όσα γράφηκαν. Χτες διάβασα ότι ο επιτυχημένος προπονητής Σιμος είχε 14 νίκες και 60 κάτι ήττες. Ποιος ιδιοκτήτης βλέπει ένα τμήμα της εργασίας του να έχει τέτοια επίδοση και ΔΕΝ παίρνει μέτρα ;…
    Για να τελειώνουμε με τις ανοησίες.
    1. Με πρωτεργάτες τους συνδέσμους για την οργάνωση. άμεσα να αλλάξει το σήμα της ομάδας. Κάναμε υπομονή το project απέτυχε. Θεματοφύλακας στην ομάδα είναι ο κόσμος της. Στα παιδιά μας τι θα πούμε ; Με μια καλη μισή σαιζόν τα άλλαξαν ολα τα μαιμουνια. Δεν τα αλλάζεις όλα για marketing. Έφερε τον αδελφό του το μόδιστρο να μας πει ότι κάτι έγινε.
    2 πασιγοο στην Ισπανία. Εδώ είναι Ελλάδα. Άλλη κουλτούρα, αλλα τα δεδομένα. Ανόητοι. Με γεμάτο γήπεδο θα τολμούσαν ;
    3 δε θέλουμε φιλοσόφους στο σύλλογο. Πραγματιστές θελουμε που ξέρουν τι γυρεύουνε. Μεγάλωσα με τσινο, Σαμάρα βλαστό Νιόμπλια Βάβουλα Ανδριανιδη, χαραλαμπιδη πατμετζη και έχω σιχαθεί τους μισούς (ξέρετε ποιους )
    4. Έχουμε κάποιο κρητικό στο σύλλογο; Που να έχει διοικητικό ρολο ;Γεννημένο στην Κρήτη; Νιόμπλια και Σαμάρα τους βαζελους ούτε στο βαζελο δε θέλουν. Παρακαλώ μπορεί να κάνω λάθος.
    5. Χάνουμε και όλα καλά. Να μπει ένας στα αποδυτήρια να πει ένα μπινελίκι. Καλομαθημένα αλλά έτσι είναι όταν κανεις δουλειές με φίλους.
    6. Κριτική σε όλους. Ο διαμαντης λέτε καλός . Ναι για μετά από δυο έτη. Δείτε όλα τα γκολ από Γενάρη και μετά. Στο κέντρο της άμυνας. Από που ξεκίνησε το λάθος και φάγαμε το δεύτερο;
    Καλή υπομονή

    1. Σωστός ο Ιταλός!

  24. Αδέρφια Ομιλιτες σας διαβάζω και δεν σχολιάζω αλλά μέσα στο πάθος μας την αγάπη μας τον πόνο μας και την οργή μας μην διαλύσουμε ότι χτίστηκε με τόσο κόπο και καταφέραμε να διώξουμε κάθε Τσάτσο και να έρθει μια υγεία στην ομάδα δεν θέλω να διαβάζω ασχήμιες από συνοπαδους μας γι ανθρώπους που αγαπούν τον ΟΦΗ δεν υπάρχει λόγος από κανεναν συ οπαδό μας όλοι ΟΦΗ είμαστε θέλει ψυχραιμία μην βρίζουμε και γινόμαστε σαν τους άλλους. Μόνο ΟΦΗ μια ζωή ΟΦΗ

    1. δυστυχως παμε φουλ για εμφυλιο ξανα… αμα διωξουν και τον Μπουση παει ο ΟΦΗ

  25. Σίμο να ξέρεις ένα πράγμα φίλε ότι εμείς σε σεβόμαστε και σε αγαπάμε.,!!!!
    Αλλά θέλουμε κι εμείς να σεβαστείς την ομάδα αστην.
    Φύγε μήπως και βρούν το δρόμο τούς αν τους αγαπάς όντως!!!!!
    Σε ευχαριστούμε θερμά για ότι προσφερες στην ομάδα , αλλά ΦΎΓΕ ΦΎΓΕ να γλυτώσουμε!!!!!

  26. ΦΙΛΟΙ ΟΦΙΤΖΙΔΕΣ…
    ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ…
    ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥΜΙΑ…. ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ….ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΟΦΗ ΜΑΣ , ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ.
    ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ , Η ΛΑΜΙΑ , Ο ΠΑΝΑΙΤΟΛΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑ …. ΠΑΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ…. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΑΜΕΣΑ!!!
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ PROJECT , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ … ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΠΛΑΤΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ , ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ , ΑΦΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ…. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΦΗ!

    1. Μια διόρθωση μόνο, ολοι παίζουν στα πλέι άουτ και μετά πέφτει απευθείας ο τελευταίος κι ο προτελευταίο παίζει μπαράζ.. Οπότε έχουμε κάποιες ελπίδες..

  27. Καλησπέρα!Η δική μου άποψη είναι ότι ο ΟΦΗ έχει παίκτες τουλάχιστον ισάξιους με Άρη και Αστέρα Τρίπολης.Τα παιδιά που είναι μικροί είναι τα περισσότερα καλά ταλέντα.Αλλά δεν γίνεται να γίνεις παίκτης αν δεν σου μάθει κάποιος μερικά βασικά πράγματα.Η καριέρα του επαγγελματία αθλητή στην Ελλάδα είναι πολύ μικρή και δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση με επιστημονική ανάπτυξη (όπως πχ συμβαίνει στις ΗΠΑ)που χρησιμεύει σε πολλές περιπτώσεις να βελτιώνεσαι μόνος σου.Για τους μεγαλύτερους θυμίζω ότι μέχρι πριν από μερικά χρόνια πολλοί παίκτες δεν ήξεραν ούτε να μιλήσουν.Στην τελική ο Σίμος δεν ήξερε να τα δείξει.Απαραδεκτο πχ πέντε λεπτά στις καθυστερήσεις με την Λάρισα να μην μπορεί να πάει η μπάλα στα άκρα για να βγει μια σέντρα της προκοπής σε αυτή την χάρτινη άμυνα .Ο ΟΦΗ χρειάζεται ένα προπονητή με ποδοσφαιρική προσωπικότητα και παραστάσεις να μπορεί να δει μερικά βασικά πράγματα,να τα δείξει στα παιδιά και να συνεννοηθεί με τον Ντε Γκουζμάν,τον Καστανιος και τον Ισπανό που φαίνεται να έχουν την εμπειρία και την ποιότητα.(Εγώ θα έλεγα Νιοπλια, δύσκολο πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό και δύσκολη άνοδο στην Γ εθνική με ΟΦΗ).
    Επίσης θα ήθελα να σχολιάσω τις δηλώσεις του Μπουση περί Ολυμπιακού.Προεδρε ο Ολυμπιακός ήρθε στο Ηράκλειο με έξω πολλούς παίκτες λόγω κορονοιου και με μισές προπονήσεις και μας έκανε πλάκα.Οι ομάδες που έχουν ποιότητα και νοοτροπία έτσι χτίζονται.Πριν τον Μαρτινς το πρωτάθλημα το πήρε ο Χιμένεθ με την ΑΕΚ.(που δεν μπόρεσε ούτε να την κρατήσει στην κατηγορία)

  28. Μην κολλαμε στο πιος ειναι κρητικος και πιος οχι. Πολλοι ξενομπατηδες σεβαστηκαν τον τοπο μας και προσφεραν οσα μπορουσαν στον Ο.Φ.Η. με κορυφαιο παραδηγμα τον ιδιο τον ΓΚΕΡΑΡΝΤ. Οσο για τις αντητρησεις καποιων για τον Νομπλια … αυτο που μας εφαγε ως τωρα ηταν οτι ο Σαμαρας ειχε φερει ενα δικο του παιδι για να τον εχει του χεριου του. Ο Νομπλιας ομως ειναι ανθρωπος που δεν ανεχεται παρεμβασεις στη δουλεια του. Η αληθεια ειναι οτι εναν τετοιο προπονητη χριαζομαστε. Και σοβαρος ειναι και απαιτητηκος και μαθημενος να κανει προταθλητησμο. Δεν εχει την ηττοπαθια που βασανιζει την ομαδα σημερα. Δεν ζω την ομαδα εκ των εσω,ενας απλος θεατης ειμαι αλλα αν δεν ανακοινωθει την δευτερα ο Νομπλιας πηστευω οτι δεν θα εχει συμβηβαστει ιδιος.

  29. Ακόμα παραμυθιαζουν το μπουση, ότι φταίνε μόνο οι τραυματισμοί για το χάλι της ομάδας… Οπότε, δύσκολα θα συνερθουμε…

  30. άκουσα στο ραδιόφωνο από την ερα σπορ οτι κατά πληροφορίες τους ο επόμενος προπονητής θα είναι ο Νιόμπλιας. .Αληθεύει αυτό ???

    1. Αναστασιου

  31. Θέλουμε ένα ποδοσφαιρικό καμικάζι για προπονητή αυτή τη στιγμή να μη μασάει τα @@@ του.
    Προπονητές τύπου “χαμηλών τόνων” μην πω ονόματα να μην τους σκέφτεστε καθόλου κύριοι της διοικήσεως.

  32. Σαρρή συνεχίζεις να μην παραδέχεσαι τις κωλοτουμπες. Φυσικά και ούτε καν σκεφτόσουν ότι ο ΟΦΗ θα υποβιβάζοταν και μάλιστα λοιδορουσες εμάς που το φοβομασταν. Και πάλι τώρα προσφέρεις κακές υπηρεσίες γράφοντας εν θερμώ ότι το πρότζεκτ απέτυχε. Αφού λοιπόν προσγειώθηκε έστω και αργά φρόντισε να ξαναφέρει την ελπίδα και όλοι να ενωθουμε πίσω από τον ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ μήπως και γίνει το θαύμα.

  33. Αν οι μεταγραφές είναι λάθος, τις περισσότερες φορές το καταλαβαίνεις στη πράξη. Είναι απορίας άξιο γιατί δεν έγιναν διορθωτικές κινήσεις το Δεκέμβριο. Τόσο πολύ πίστευαν ότι έστω και με αυτό το υλικό δεν θα κινδυνεύσει η ομάδα? Μα τόσο πολύ? Τόσοι και τόσοι ποδοσφαιράνθρωποι μέσα στην ομάδα και δεν είδε κανένας τον κίνδυνο?
    Ο Σίμος μπορεί να έχει γνώσεις, μπορεί να έχει ευρωπαική φιλοσοφία, μπορεί να ήθελε να παίξει μοντέρνο ευρωπαικό ποδόσφαιρο αλλά για να το κάνεις αυτό πρέπει να έχεις το υλικό και φυσικά, ανεξάρτητα από υλικό και στυλ που θες να παίξεις, πρέπει να είσαι άριστος, λάθος ΑΡΙΣΤΟΣ, ψυχολόγος. Το υλικό φώναζε μακριά η ομάδα ότι δεν το είχε.
    Κάτι παρόμοιο νομίζω είχε γίνει με τον Νιόπλια. Νόμιζε ότι επειδή οι παίκτες είναι επαγγελματίες θα μπουν μέσα στο γήπεδο και θα κάνουν αυτά που έπρεπε. Την πάτησε κι αυτός.
    Η αντικατάσταση τώρα ποιος θα είναι? Θα ρισκάρουν οι χιλιανοί να έρθουν? Κι αν πέσει η ομάδα θα τους κρατήσουν ή θα έρθουν τζάμπα? Ποιος θα ρισκάρει να έρθει και να κινδυνεύσει να φάει τα μούτρα του?
    Εύχομαι κι ελπίζω να ηρεμίσει η κατάσταση, οι παίκτες και όλοι οι φίλαθλοι, να βρεθεί ένας ικανός αλλά και ΤΥΧΕΡΟΣ προπονητής και να σωθεί η ομάδα!!!

    1. Φίλε Μάνο!Ο ΟΦΗ πιστεύω έχει υλικό αλλά ο Σίμος δεν ξέρω τι σκεφτόταν.Πχ εδώ και τρεις αγωνιστικές ο Σωτηρίου κάνει λάθη και στον πάγκο είναι ένας τερματοφύλακας που έχει παίξει Τσάμπιονς λιγκ και αναμφισβήτητα είναι καλός τερματοφύλακας ο Βατερμαν.Ο Στάικος είναι παίκτης για β Εθνική και παίζει γιατί τον προμοταρουν τα κανάλια της Νόβα (κάποιο μπατζανακη θα έχει δεν εξηγείται αλλιώς) και στα προηγούμενα παιχνίδια γινόταν αλλαγή ο Ντε Γκουζμάν και έπαιζε όλο τον αγώνα ο Στάικος.Η ομάδα είναι απροπονητη και δεν μπορεί να επιτεθεί στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς στο τέλος και αυτό παρότι οι αλλαγές έχουν γίνει πέντε πια ( δηλαδή αλλάζεις τη μισή ομάδα),Ο Μαρινάκης είναι τώρα 15 μέρες έτοιμος και δεν παίζει ενώ όλοι βλέπουν ότι ο ΟΦΗ έχει ανάγκη ταχύτητα στην άμυνα (αυτό του έλλειψε όλη τη χρονιά). Για να μην μιλησω για το γκολ στα Γιάννενα στην αρχή του αγώνα μπαίνει σαν καφενείο.Αυτά μόνο προπονητής του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος μπορεί να τα κάνει

      1. Μακάρι να είναι έτσι που τα λες φίλε και όποιος προπονητής έρθει τη Δευτέρα να έχει εύκολο, ας πούμε, έργο και να σωθεί η ομάδα!!!!

  34. Με την αλλαγή προπονητή, η ομάδα θα δείξει άλλο πρόσωπο.. Παρ όλα αυτά, θα πρέπει να παλέψει πολύ για να αποφύγει τις 2 τελευταίες θέσεις.. Η διοίκηση έβαλε σε μεγάλα προβλήματα την ομάδα με τους κάκιστους χειρισμούς της.

  35. Τώρα βρήκα ίντερνετ και είδα και τα αποτελέσματα….
    Βγάζω καπνούς απο τη κεφαλή μέχρι τα νύχια, οπότε δε θα γράψω πολλά, γιατί θα χρησιμοποιήσω πολύ άσχημο λεξιλόγιο….

    Έφυγε η κεφαλή, καιρός να φύγουν και οι ΠΟΔΟ-ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ που ανεμαζώξαμε….

    Πιστεύω στο Νιόμπλια, περισσότερο απ όσο πίστευα σε Σιμο και Παπαδόπουλο, και ελπίζω και εύχομαι η πορεία των πλέυ άουτς να αποδείξει τι προπονηταρας είναι.

    Αυτά τα ολίγα και επιφυλάσσομαι

  36. Ούτε κρύο ούτε ζέστη με το νιοπλια, τον θεωρώ πιο αξιόπιστο από το σιμο φυσικά αλλά όχι 100% προπονητή.. Τέλος πάντων όλα καλά πια, πιστεύω ότι με νέα ψυχολογία, θα πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζονται για να τερματίσουμε πάνω από Λάρισα και Αγρίνιο, που είναι βασικά οι ανταγωνιστές μας… Με τη Λάρισα θα είμαστε ξεκινώντας τα πλέι άουτ
    μπροστά 2 με 3 βαθμούς, ενώ με το Αγρίνιο θα είμαστε πίσω 1 η 2 βαθμούς… Όσο για τη Λαμία, υπάρχει περίπτωση να είναι μπροστά 6 βαθμούς… Οπότε η Λαμία θα νιώθει πιο άνετα…. Νομίζω θα παίξουμε 3 αγώνες εντός και 4 εκτός…μας συμφέρει να παίξουμε εντός τους πιο αδύναμους.. Αν και αδύναμος δεν είναι κανένας πια, φτύνεις αίμα για έστω ένα βαθμό… Καλη μας τύχη! (ποιος το περίμενε ότι θα φτάναμε να παίζουμε την παραμονή; τι να πω…)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20 − three =