Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία του ΟΦΗ να ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ τον ΧΡΟΝΟ του…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τον ΟΦΗ που καλείται να διαχειριστεί σωστά την κατάσταση που επικρατεί αλλά και την ευνοϊκή συγκυρία που έρχεται μπροστά του.

Θυμάμαι τα προηγούμενα καλοκαίρια και σκέφτομαι:

Καλοκαίρι 2009; Έναρξη της προετοιμασίας στις 23 Ιουλίου!

Καλοκαίρι 2010; Ο νέος προπονητής ανακοινώθηκε στις 13 Ιουλίου!

Καλοκαίρι 2011; Προετοιμασία τον 15υγουστο με 13 παίκτες εκ των οποίων οι 3 της Κ20!

Καλοκαίρι 2012; Πρώτη προπόνηση στις 18 Ιουλίου με 12 παίκτες!

Γίνεται κατανοητό λοιπόν ότι ο ΟΦΗ φέτος ξεκινάει από μια εντελώς διαφορετική βάση. Και συν τοις άλλοις από μια θέση ευθύνης που του δίνει το δικαίωμα να πιστέψει αλλά και να νιώσει ότι μπορεί να πετύχει πολλά περισσότερα πράγματα την επόμενη αγωνιστική ευκαιρία.

Επί της ουσίας, ο φετινός ΟΦΗ καλείται – απλά – να διαχειριστεί τον χρόνο που υπάρχει μπροστά του ώστε να μην αντιμετωπίσει τέτοιου είδους προβλήματα στο νέο πρωτάθλημα.

Τα – ενδοοικογενειακά προβλήματα – ξεπεράστηκαν με μεγάλη ευκολία και ο ΟΦΗ κατάφερε μέσα σε λίγες ημέρες να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί στις τάξεις του κόσμου του.

Στην συνέχεια φρόντισε να πάρει τις αποφάσεις του για το θέμα προπονητή και για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να ξεκινήσει μια κανονική προετοιμασία και όχι να γίνεται περιοδεύων θίασος του καλοκαιριού.

Έτσι, ο Πουλινάκης έχει τον χρόνο να διορθώσει ακόμα περισσότερα πράγματα στο οργανωτικό και οικονομικό κομμάτι.

Ο Μαχλάς να κάνει τον σχεδιασμό του και τον προγραμματισμό του για το τι θα κάνει ο ΟΦΗ σε μεταγραφικό επίπεδο.

Και η ΠΑΕ να μπει σε έναν ακόμα πιο σωστό δρόμο.

Με τον χρόνο που υπάρχει μπροστά του, ο ΟΦΗ είναι σε θέση να «ζεστάνει» τον κόσμο του ακόμα περισσότερο και παράλληλα να δώσει ένα όραμα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Άλλωστε, αν είναι κάτι που έχει λείψει από τον κόσμο τα τελευταία χρόνια, αυτό είναι το όραμα!

Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να γίνει ένας σωστός σχεδιασμός ώστε ο ΟΦΗ να βγει από την μιζέρια και την κακομοιριά που τον χαρακτήριζε τα τελευταία χρόνια. Όταν δεν ήξερε τι θα του προκύψει την επόμενη μέρα ενώ εκείνος βρισκόταν στο κρεβάτι της εντατικής.

2 σχόλια

  1. Μα είδες τι βλακείες κάνανε? Έπρεπε να ξεκινάνε την προετοιμασία πριν τελειώσει το πρωτάθλημα και ανέβουμε στην SL.

    1. Εσύ από όλααααα όσα έγραψα, αυτό κατάλαβες; Απλά, το βάζω σε σύγκριση με τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο ΟΦΗ και τα οποία δεν υπάρχουν φέτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *