Βόλεϋ

Μανώλης Σαρρής / 27/06 17:22

Στον 1ο Υποόμιλο της Α2 ο ΟΦΗ

Η ΕΟΠΕ έκανε γνωστούς τους ομίλους της Α2 και ο ΟΦΗ θα βρίσκεται στον πρώτο με αντιπάλους, ομάδες από την Αττική και την Πελοπόννησο.

Μανώλης Σαρρής / 16/06 13:06

Δανδάλης: «Συνεχίζουμε με Ζλατιλίδη»

Με την παραμονή του προπονητή Δημήτρη Ζλατιλίδη για μια ακόμη χρονιά, στην ομάδα βόλει του ΟΦΗ, ξεκινάει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά, που θα βρεί τον ΟΦΗ, όπως όλα δείχνουν ξανά στην Α2.

Μανώλης Σαρρής / 02/06 13:51

O OΦΗ είπε «ναι», αλλά Pre League δεν θα γίνει!

Το τμήμα βόλεϊ του ΟΦΗ δείχνοντας τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει για τη νέα χρονιά δήλωσε συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα ωστόσο η ΕΟΠΕ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι δεν θα δημιουργηθεί η Pre League λόγω αδυναμίας συμπλήρωσης των ομάδων.

Μανώλης Σαρρής / 12/05 19:46

«Θα εξετάσουμε τις συνθήκες και θα δούμε τι θα κάνουμε του χρόνου στο βόλει του ΟΦΗ»

«Θα εξετάσουμε τις συνθήκες και θα αποφασίσουμε αν πρέπει να επαναλάβουμε την φετινή προσπάθεια που έκανε το βόλει του ΟΦΗ» δήλωσε στην συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ο Γιάννης Δανδάλης.

Μανώλης Σαρρής / 23/04 12:16

Ζλατιλίδης: «Δεν είναι αποτυχημένη η χρονιά»

Παρότι ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση της ανόδου για την Volley League, o Εβρίτης τεχνικός τόνισε ότι ο πρώτος στόχος που είχε τεθεί, επιτεύχθηκε κιόλας.

Μανώλης Σαρρής / 23/04 11:08

Χάθηκε το όνειρο της ανόδου για τον ΟΦΗ

Μετά από μια εκπληκτική παρουσία φέτος στα γήπεδα της Α2 και πρόκριση με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες για την «υπέρβαση» στα μπαράζ ανόδου στην Α1, μέσα σε δυο μέρες, όλα χάθηκαν.

Μανώλης Θέμελης / 21/04 21:25

Πάλεψε σαν… λιοντάρι αλλά έχασε την πρώτη «μάχη»

Ο ΟΦΗ δεν τα κατάφερε κόντρα στην Παλλήνη, καθώς ήττηθηκε με 3-1 σετ στο «Ζηρίνειο» και πλέον θέλει δύο νίκες στα ματς του Σαββατοκύριακού για να προκριθεί στην δεύτερη φάση των πλέι – οφ ανόδου στην Α1.

Μανώλης Σαρρής / 21/04 10:44

Πρώτο σερβίς για τον ψυχωμένο ΟΦΗ!

Η ομάδα του Δημήτρη Ζλατιλίδη μπαίνει από σήμερα στην μάχη των μπαράζ με στόχο, αρχικά, την πρόκριση στην δεύτερη φάση των πλέι – οφ ανόδου.

Μανώλης Σαρρής / 20/04 14:03

Ζλατιλίδης: «Το τεράστιο brand name του ΟΦΗ»

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το όνειρο της ανόδου και ξεκαθάρισε ότι ο σύλλογος έχει όλα τα εχέγγυα για να στηρίξει την ιστορική παρουσία στην μεγάλη κατηγορία. Αποκάλυψη ότι μπορεί να γίνουν στο Ηράκλειο οι αγώνες της δεύτερης φάσης των πλέι – οφ ανόδου.