ΟΛΟΙ στο γήπεδο για το τελευταίο χειροκρότημα…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής καλεί μέσω του blog του στο Gentikoule όλους τους φιλάθλους του ΟΦΗ να δώσουν βροντερό παρόν στο “Γεντί Κουλέ” για να ανταποδώσουν τα συναισθήματα που τους χάρισαν απλόχερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Μιας και το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται την Κυριακή, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε τον φετινό ΟΦΗ με μεγάλο ρεαλισμό. Δηλαδή, όλοι μας από την αρχή είχαμε υψηλές προσδοκίες και η αλήθεια είναι ότι με βάση αυτό το ρόστερ, ΠΑΝΤΑ περιμέναμε κάτι καλό από την φετινή σαιζόν.

Είτε γιατί ο ΟΦΗ ως προς την δυναμική που εκφράζει έχει πάντα προορισμό τα υψηλά στρώματα του ελληνικού πρωταθλήματος, είτε γιατί βάσει του ρόστερ που διέθετε, οι προσδοκίες (δικαιολογημένες) που γεννιόντουσαν ήταν απόρροια των μεταγραφών του περασμένου καλοκαιριού.

Όμως βάζοντας στην “ζυγαριά”, τα παραπάνω στοιχεία με… αντίβαρο τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς τότε μπορούμε να πούμε ότι η σαιζόν είναι άκρως πετυχημένη. Έστω και αν ΜΑΣ έμεινε η πίκρα ότι ομάδες που μπήκαν στα πλέι – οφ δεν ήταν επουδενί καλύτερες από τον ΟΦΗ (π.χ. ΑΕΚ).

Πλέον, έμεινε μια αγωνιστική για το τέλος του πρωταθλήματος και το “Γεντί Κουλέ” την Κυριακή πρέπει να γεμίσει με όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερο κόσμο στις εξέδρες του. Και πριν προλάβετε να κάνετε πονηρές σκέψεις, ασφαλώς και δεν αναφέρομαι στον αντίπαλο που δεν είναι και κανένα μεγαθήριο για να χρειαστεί προσπάθεια να το… σκοτώσεις. Ειδικά, όταν θα λείπει και ο καλύτερος παίκτης του (Μπεσέρα).

Ο κόσμος που θα πάει στο γήπεδο την Κυριακή θα πρέπει να φωνάζει από το πρώτο λεπτό και στο τέλος να μην σταματάει να χειροκροτάει τους ποδοσφαιριστές που ΜΑΣ έδωσαν μεγάλες και πολλές χάρες κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου.

Συν τοις άλλοις μην ξεχνάτε ότι υπάρχει και κίνητρο που δεν είναι άλλο από την κατάληψη της 7ης θέσης. Δεν είναι και λίγο πράγμα με βάση το τι συνέβη την φετινή περίοδο. Διαφορετικό είναι να τερματίσει ο ΟΦΗ στην 7η θέση και διαφορετικό να καταλήξει… 10ος αφού υπάρχει το ενδεχόμενο αν δεν κερδίσει να τον περάσουν Άρης, ΠΑΣ και Λεβαδειακός! Έγραψα και την Κυριακή ότι σε όλους (κόσμο, παίκτες, προπονητή) μένει η τελευταία εικόνα που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι δυσάρεστη…

Και τέλος μην ξεχνάτε ότι ίσως να είναι και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά που ο κόσμος του ΟΦΗ θα δει παίκτες που φόρεσαν και ίδρωσαν για την φανέλα του ΟΦΗ… Αλλά αυτό είναι ένα θέμα που θα το συζητήσουμε την επόμενη εβδομάδα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

5 σχόλια

  1. Για να καταλαβω Μανο,ο Σισιτς τελειωσε νωρις απο τον ΟΦΗ….!!!!!Ετσι???

    1. Ο ΣΙΣΙΤΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ 7 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.

  2. Συμφωνω τελευταια παρασταση φετος απο μια καλη ομαδα και με παικτες που εδωσαν οτι μπορουσαν παρα τις δυσκολιες και τα προβληματα απο την αρχη.Θα ξαναδουμε την Ομιλαρα το Σεπτεμβρη και ενας Θεος ξερει τι ομαδα θα εχουμε τοτε.Ας μην σκεφτουμε τα λεφτα αφου το επομενο ματς ειναι σε 5 μηνες και ας χαρισουμε ενα ζεστο χειροκροτημα και δυνατη φωνη υπερ αυτων που μας εφτιαξαν τη διαθεση τα περισσοτερα σαββατοκυριακα και μας θυμισαν κατι λιγο απο τα παλια.

  3. οι παγουραδες θα εχουν και την Παναγια μαζυ τους…

  4. ΑΣΧΕΤΟ…ΑΛΛΑ:
    ο Κασμεριδης ποσα λεπτα συμμετοχης ειχε και ποσα γκολ εισεπραξε?
    θυμαστε το γκολ απο κορνερ με τον ΑΡΗ ?
    μονο αυτο το ταλεντο ο Σαχσανιδης τον συναγωνιζεται…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 + 10 =