Σαρρής

Gentikoule.gr / 16/01 01:22

Η μιζέρια και η λιγοψυχία ας μείνουν μακρυά από τον ΟΦΗ

Αυτό το κείμενο ήθελα να το γράψω εδώ και αρκετό καιρό όμως δεν έβρισκα την αφορμή για να το κάνω. Την βρήκα μετά το σημερινό θρίλερ όταν μπόρεσα να τσεκάρω για ακόμα μια φορά ποιοι στενοχωριούνταν στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αχαρναϊκό και ποιοι ασκούσαν πολιτική. Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 20/12 09:40

Το «χαλάκι» και η συνέχεια…

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει για το τρίποντο – χρυσάφι που πήρε ο ΟΦΗ αλλά και τον ρεαλισμό με τον οποίο αντιμετωπίζουν όλοι την χθεσινή νίκη.

Gentikoule.gr / 15/12 22:49

Ζητήστε ΡΕ μια αντρίκεια συγνώμη!

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το «άσο ημίχρονο – διπλό τελικό» της Ριζούπολης και για τον ΟΦΗ που δείχνει ότι είναι μεγάλος και όχι… γιουσουφάκι. Τα γράφαμε από πριν (και όχι μετά) για να μην θεωρηθούμε μετά Χριστόν Προφήτες. Και εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσε o Nίκος Νιόπλιας και το ρεπορτάζ  … Read more

Gentikoule.gr / 12/12 13:11

Το θέμα είναι όταν περνάς τον Κούλε…

Ο ΟΦΗ κάνει το αυτονόητο στα παιχνίδια του «Γεντί Κουλέ» όμως την διαφορά θα την κάνουν τα εκτός έδρας παιχνίδια. Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του τo… midseason finale της Football League.

Gentikoule.gr / 08/12 11:23

Ακόμα είναι νωρίς ΑΛΛΑ…

Ποιος είναι ο πραγματικός ΟΦΗ; Αυτός που είδαμε με τον Απόλλωνα και τον ΠΑΟ ή εκείνος που παρακολουθήσαμε στα υπόλοιπα ματς; Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule την απαράδεκτη εικόνα του ΟΦΗ στα Τρίκαλα.

Gentikoule.gr / 01/12 01:10

Γιάννη μας, να που ξαναβρισκόμαστε…

Υπό άλλες συνθήκες τα θέματα θα ήταν αποκλειστικά ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό. Όμως να που η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και που ποτέ δεν ξεχνιέται. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule για το μεγαλείο του ΟΦΗ και για τον χρόνο που στριφογυρίζει πάντα.