Σαρρής

Μανώλης Σαρρής / 21/11 01:22

Μακάρι κάθε πατέρας να έχει τέτοιους γιους

Τέτοιες στιγμές, ως θεατής, πρέπει να τις ρουφήξεις μέχρι το μεδούλι και να τις ζήσεις μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Ποιος πατέρας στον κόσμο δεν θα ήθελε να έχει γιους σαν «τα παιδιά του Γκέραρντ»;

Μανώλης Σαρρής / 13/11 00:49

Πίσω από τα χείλη του Νίκου Παπαδόπουλου

Είναι από τα ματς που περισσότερο ενδιαφέρον έχουν αυτά που λέγονται μετά το ματς και λιγότερο αυτά που γίνονται σε 90 λεπτά. Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 30/10 21:19

Ομάδα να κερδίζει και τα «κοράκια»

Δύο καραμπινάτα λάθη εις βάρος του ΟΦΗ που δεν στοίχισαν. Και όμως ο ΟΦΗ κέρδισε και εύκολα και στα ίσια. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 23/10 14:10

Ο ΟΦΗ και η Αθήνα

Ελλείψει αγωνιστικής επικαιρότητας ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την αντίληψη του μεγέθους του ΟΦΗ και την μεγαλύτερη απάντηση που καλείται να δώσει ο κόσμος του μέσα στην χρονιά.

Gentikoule.gr / 05/10 21:23

Οι άνθρωποι φεύγουν μόνο όταν τους ξεχνάς

4 Οκτωβρίου 2010 – 5 Οκτωβρίου 2017. Επτά χρόνια πέρασαν από τότε που έφυγε το χαμογελαστό παιδί του ΟΦΗ, ο Βασίλης Παδουβάς. Ο Μανώλης Σαρρής βγάζει από το αρχείο του Gentikoule ένα κείμενο για τον δικό του, παιδικό, φίλο.

Gentikoule.gr / 20/09 17:39

Ο ΟΦΗ να πάρει τα ηνία στην Football League

Το πρωτάθλημα που παραπαίει και ο ΟΦΗ που ως μέγεθος δεν ταιριάζει σε αυτήν την κατηγορία και που πρέπει να έχει ηγετικές τάσεις. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 17/08 21:31

Ο στρατηγός και οι στρατιώτες

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει από το Καρπενήσι στο blog του στο Gentikoule για το νέο ΟΦΗ που χτίζεται και αναλύει πως τα μόνα εμπόδια που μπορούν να μπουν είναι αυτά που βρίσκονται εκτός γηπέδου.

Gentikoule.gr / 03/07 15:02

Το καλοκαίρι με τις καλύτερες προϋποθέσεις

O OΦΗ δείχνει να μαθαίνει από τα λάθη του, μέχρι τώρα, και είναι γεγονός ότι η ομάδα ξεκινάει με πολύ περισσότερα πλεονεκτήματα σε σχέση με το καλοκαίρι του ’16. Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule.