Σαρρής

Gentikoule.gr / 24/05 12:36

Το παν είναι η ειλικρίνεια

Ο Μανώλης Σαρρής σταχυολογεί στο blog του στο Gentikoule τα δεδομένα που επικρατούν για την παραμονή του Νίκου Παπαδόπουλου και τονίζει πως δεν υπάρχει μεγαλύτερο αγαθό από την αλήθεια.

Gentikoule.gr / 15/05 13:46

Ο Παπαδόπουλος και η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ

Ας μιλήσουμε με ειλικρίνεια. Όσα είπε ο Παπαδόπουλος το απόγευμα του Σαββάτου, ουσιαστικά κάνουν σχεδόν βέβαιη την αποχώρηση του από τον ΟΦΗ. Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule.

Μανώλης Σαρρής / 08/05 13:18

Τον Παπ και τα μάτια τους στον ΟΦΗ!

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule γιατί η παραμονή του Παπαδόπουλου αποτελεί εχέγγυο ότι ο ΟΦΗ της νέας χρονιάς θα είναι πρωταγωνιστής.

Gentikoule.gr / 30/04 00:22

100 χρόνια στην F.L. παρά παράρτημα

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του για την περηφάνια που τον γέμισε η παρουσία των παικτών του ΟΦΗ και απαντάει δίχως κανέναν δισταγμό σε όσα τραγελαφικά συμβαίνουν κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου.

Gentikoule.gr / 26/04 20:37

Η σάλπιγγα των υποτιμημένων

Ποιος θα προλάβει να δώσει απάντηση στα 3 ματς; Ο κόσμος; Το γήπεδο; Ή οι παίκτες και μόνο εκείνοι. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 25/04 18:44

Να παρακαλάτε, μην ξυπνήσει το θηρίο

Σκάνδαλα, σκάνδαλα και πάλι σκάνδαλα. Λέξη που ταιριάζει με το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και με τους δημοσιογράφους που ασχολούνται με εκείνο. Σχολιάζει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Μανώλης Σαρρής / 24/04 14:01

Οι μάσκες έπεσαν μέσα σε 48 ώρες!

Ο «τίγρης» που κάνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια και οι μάσκες που έπεσαν μέσα σε ένα 48ωρο από ένα άρθρο – κόσμημα για τα όργια της Λαμίας και ένα πρωτοσέλιδο – αποθέωση. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 18/04 20:22

Oι 60 ημέρες του ΟΦΗ

Σε δύο μήνες από σήμερα, θα έχει περάσει μια εβδομάδα από το τέλος του πρωταθλήματος. Και κατά συνέπεια, μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν λυθεί όλα τα ανοικτά ζητήματα. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 13/04 11:19

Λόγοι τιμής Χ7!

Δύσκολη ή ακατόρθωτη η άνοδος για τον ΟΦΗ, λίγη σημασία έχει πλέον. Ο ΟΦΗ παίζει για την τιμή του και τον κόσμο του στα τελευταία επτά παιχνίδια που έχει να δώσει. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 03/04 00:05

Κάνε τον κόσμο να χαμογελά και άσε την αλητεία…

Ο ΟΦΗ του δευτέρου γύρου πάει τρένο γιατί σε ένα… «νορμάλ» πρωτάθλημα θα κάνεις και ήττες αλλά όταν συναντάς εγκληματικές οργανώσεις, τότε τι να κάνεις; Σχολιάζει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.