Σαρρής

Gentikoule.gr / 20/02 00:07

Σε κάθε ματς πρέπει να αφήνει και μια προκήρυξη

Κάθε ματς που έρχεται, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος, θα πρέπει να προσπαθεί για να του βάζει πέντε και έξι γκολ. Ανεξάρτητα από το αν ο αντίπαλος δεν προσφέρεται για χρήσιμα συμπεράσματα. Σχολιάζει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 16/02 18:56

Ο Παπαδόπουλος αλλάζει τον ΟΦΗ…

Ο Παπαδόπουλος το λέει και το πιστεύει – ανεξάρτητα από το τι ισχυρίζεται ο καθένας – ότι η ομάδα μπορεί να παλέψει μέχρι τέλους. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule για την ψυχολογία νικητή που περνάει ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ.

Gentikoule.gr / 13/02 16:10

Ο κόσμος θα είναι εκεί, εσείς;

Το μπαλάκι από εδώ και στο εξής πέφτει αποκλειστικά και μόνο στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Θέλουν να είναι κομπάρσοι ή πρωταγωνιστές στο πρωτάθλημα; Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule για το «άχαρο» σημείο που βρίσκεται ο ΟΦΗ.

Gentikoule.gr / 12/02 11:49

Έχασε και με αυτόν τον τρόπο

Δεν υπάρχουν πολλά λόγια για να σχολιάσεις το χθεσινό παιχνίδι. Πείτε το ατυχία, πείτε το έλλειψη ικανότητας ο ΟΦΗ έχασε σε ένα ματς με τρόπο που δεν είχε συμβεί ξανά φέτος. Σχολιάζει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 07/02 20:04

Η πίστη του «Παπ» να περάσει στους παίκτες του ΟΦΗ

Ναι τα πράγματα είναι δύσκολα, δεν το συζητάει κανένας. Όμως αυτό που ο ΟΦΗ πρέπει να κάνει, είναι να κερδίζει αυτός και στην τελική αν οι άλλοι γίνουν… «Μπαρτσελόνες», ας τους χειροκροτήσει. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule για τον πρώτο από τους τελικούς που έχει να δώσει ο ΟΦΗ.

Gentikoule.gr / 06/02 15:21

Τώρα θα δείξει αν είναι ΟΦΗ

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τις ομοιότητες της περσινής με την φετινή χρονιά και για τον ΟΦΗ που κάθε Κυριακή θα παίζει με την πλάτη στον τοίχο.

Gentikoule.gr / 22/01 21:57

Παραδοχή όλων των λαθών

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το σοκ που υπέστη ο ΟΦΗ και την παραδοχή όλων των λαθών που έχουν γίνει από το προηγούμενο καλοκαίρι.

Gentikoule.gr / 18/01 21:15

Η μάχη των 72 ωρών

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει για τον ΟΦΗ που είδε από την Ριζούπολη, για τις ενέσεις που χρειάζεται η ομάδα αλλά και γιατί παραμένει ο πιο σοβαρός.