Σαρρής

Gentikoule.gr / 20/09 17:39

Ο ΟΦΗ να πάρει τα ηνία στην Football League

Το πρωτάθλημα που παραπαίει και ο ΟΦΗ που ως μέγεθος δεν ταιριάζει σε αυτήν την κατηγορία και που πρέπει να έχει ηγετικές τάσεις. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 17/08 21:31

Ο στρατηγός και οι στρατιώτες

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει από το Καρπενήσι στο blog του στο Gentikoule για το νέο ΟΦΗ που χτίζεται και αναλύει πως τα μόνα εμπόδια που μπορούν να μπουν είναι αυτά που βρίσκονται εκτός γηπέδου.

Gentikoule.gr / 03/07 15:02

Το καλοκαίρι με τις καλύτερες προϋποθέσεις

O OΦΗ δείχνει να μαθαίνει από τα λάθη του, μέχρι τώρα, και είναι γεγονός ότι η ομάδα ξεκινάει με πολύ περισσότερα πλεονεκτήματα σε σχέση με το καλοκαίρι του ’16. Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 19/06 15:50

Μια αναμονή με λόγο μέχρι το 2020

Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule την παραμονή του Νίκου Παπαδόπουλου και την είδηση που πέρασε στα ψιλά γράμματα.

Gentikoule.gr / 12/06 17:23

O Παπαδόπουλος έδειξε τον δρόμο στον ΟΦΗ

Βρισκόμαστε στις 10 Ιούνη. Ο Παπαδόπουλος άνοιξε τα χαρτιά του για τον ΟΦΗ της νέας χρονιάς και στον ΟΦΗ πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν έναν ΟΦΗ πρωταγωνιστή ή κομπάρσο. Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 06/06 18:40

20 νομάτοι δεν μπορούν να αποφασίσουν

Ο Ιούνης μπήκε, ο Παπαδόπουλος δεν έχει κλείσει και μέσα σε όλα μέχρι να παρθούν οριστικές αποφάσεις θα φαγωθεί άλλη μια εβδομάδα. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 24/05 12:36

Το παν είναι η ειλικρίνεια

Ο Μανώλης Σαρρής σταχυολογεί στο blog του στο Gentikoule τα δεδομένα που επικρατούν για την παραμονή του Νίκου Παπαδόπουλου και τονίζει πως δεν υπάρχει μεγαλύτερο αγαθό από την αλήθεια.

Gentikoule.gr / 15/05 13:46

Ο Παπαδόπουλος και η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ

Ας μιλήσουμε με ειλικρίνεια. Όσα είπε ο Παπαδόπουλος το απόγευμα του Σαββάτου, ουσιαστικά κάνουν σχεδόν βέβαιη την αποχώρηση του από τον ΟΦΗ. Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule.