Με τέτοια 30λεπτα δεν πάμε πουθενά…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το παιχνίδι της Λιβαδειάς και για το τι πρέπει να διορθώσει άμεσα εν όψει της συνέχειας.

Οι 2 βαθμοί που πήρε ο ΟΦΗ σε Βέροια και Λιβαδειά ήταν ότι καλύτερο με βάση την εικόνα της ομάδας σε αυτά τα παιχνίδια. Αλλά κυρίως και με βάση την εικόνα της ομάδας στα προηγούμενα παιχνίδια.

Με βάση αυτά τα δύο παιχνίδια έχω να σημειώσω το εξής: Ο ΟΦΗ κόντρα στην Βέροια δεν βλεπόταν. Τραγική εμφάνιση όχι μόνο στο πρώτο ημίχρονο αλλά σε σχεδόν ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα. Στην Λιβαδειά, πάλι, ο ΟΦΗ δεν υπήρχε για 30 λεπτά και τουλάχιστον στην επανάληψη μπορώ να πω ότι πατούσε καλύτερα από τον Λεβαδειακό.

Οι 2 βαθμοί, λοιπόν, είναι για εμένα μια πολύ καλή βαθμολογική συγκομιδή με βάση το τι είχαμε δει στα προηγούμενα παιχνίδια. Σίγουρα, ούτε ήρθε η σωτηρία, ούτε και ο ΟΦΗ βελτίωση την βαθμολογική του θέση.

Απλά, έκανε ένα… βηματάκι για να έρθει ο στόχος της παραμονής. Ούτε άλμα, ούτε πήδημα. Απλά ένα βηματάκι προς τα μπροστά.

Στο “Βαρδινογιάννειο” χρειάζεται να κοιτάξουν μπροστά και να δουν 100 φορές σε dvd το πρώτο 30λεπτο του αγώνα. Εκεί όπου ο Λεβαδειακός είχε 8 τελικές προσπάθειες έναντι… μηδενός του ΟΦΗ.

Ένας ΟΦΗ ασύνδετος, με πολύ κακή συνοχή και κυρίως σε πολύ κακή φόρμα παίκτες – κλειδιά της ομάδας όπως ο Βερόν που νομίζω ότι στα τελευταία παιχνίδια του βγαίνει η κόπωση από το ότι δεν έκανε προετοιμασία το περασμένο καλοκαίρι.

Τέτοια 30λεπτα χρειάζεται να τα αφήσει πίσω του ο ΟΦΗ γιατί κόντρα στον ΠΑΣ (που είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά είναι… ο ΠΑΣ και όχι η Ρεάλ) δεν πρέπει να επαναληφθεί τέτοια εικόνα.

Και βέβαια αποδείχθηκε και στην Λιβαδειά γιατί ο Παπάζογλου είναι το Α και το Ω αυτού του ΟΦΗ. Με το μπόι του βγάζει άμυνες, με το μπόι του η ομάδα παίρνει ανάσες στο κέντρο και με την εκτελεστική του δεινότητα δίνει βαθμούς.

Η επιστροφή Γουναρίδη στην 11αδα φαίνεται πως του έκανε καλό (αν και ο Αγριμάκης δεν θεωρώ ότι αξίζει να βρίσκεται στην εξέδρα) και ο ίδιος δείχνει να πιστεύει στον εαυτό του ακόμα περισσότερο. Το έχει ανάγκη εκείνος αλλά και ο ΟΦΗ.

Στέκομαι στο πρώτο 30λεπτο γιατί εκεί εντοπίζω το μεγάλο πρόβλημα του ΟΦΗ στα δύο τελευταία ματς. Και για να είμαστε ειλικρινείς, ο ΟΦΗ στάθηκε τυχερός που στην Βέροια δεν δέχτηκε γκολ και στην Λιβαδειά δεν έγινε το 2-0 για να τελειώσει γρήγορα το παιχνίδι.

Στα θετικά, κρίνω την επιστροφή του Ζορμπά που έδειξε ότι μπορεί να δώσει λύσεις για 40 με 50 λεπτά αλλά και το πάθος με τον τσαμπουκά που βγάζει η ομάδα γνωρίζοντας βέβαια ότι είναι με το “μαχαίρι στα δόντια”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

12 + twenty =