Η ΕΠΟ στέλνει τους φακέλους στην ΟΥΕΦΑ, η ΟΥΕΦΑ το ξέρει;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Κανένα απολύτως νόημα δεν βγήκε από την σημερινή διαδικασία ακόμα και αν ο Μπιτσαξής με τον Ινφαντίνο ανακοίνωσαν την εξέταση των φακέλων από την ίδια την ΟΥΕΦΑ. Κάτι που το είπε χθες ο ΓΓΑ στην συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του ΟΦΗ όμως επί της ουσίας δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο γιατί είναι πρακτικά αδύνατο.

Και μπορεί ο Μπιτσαξής να δήλωσε ότι θα εξετάσει η ΟΥΕΦΑ τους φακέλους όλων των ομάδων προκειμένου να δουν αν υπήρξε διαφάνεια στην εξέταση τους όμως την ίδια ώρα ο Τζιάνι Ινφαντίνο με δηλώσεις του έπλεκε το εγκώμιο της ΕΠΟ και του Σοφοκλή Πιλάβιου για τους χειρισμούς που ακολούθησαν στο θέμα των αδειοδοτήσεων. Και το πρώτο ερώτημα που γεννάται είναι, πως θα εξεταστούν οι φάκελοι από την ΟΥΕΦΑ όταν την ίδια ώρα ο Ινφαντίνο δίνει συγχαρητήρια στην ΕΠΟ και τον Πιλάβιο για την δουλειά που έχουν κάνει σχετικά με τις αδειοδοτήσεις των ομάδων;

Δηλαδή, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι αυτές οι συναντήσεις γίνονται επειδή πρέπει να γίνονται και για κανέναν άλλο λόγο… Συν τοις άλλοις, αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι σχετικά με το θέμα του ΟΦΗ η διαρροή των πληροφοριών για το τι συζητήθηκε στο ραντεβού είχε να κάνει με το αν παρεμβαίνει ή όχι η Πολιτεία. Από την μια βγαίνει ότι ο Παναγιώτης Μπιτσαξής έκανε λόγο για «νόμους της ΟΥΕΦΑ που απαγορεύουν την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια» και από την άλλη… έβγαινε ότι ο ΓΓΑ υποστήριζε το δικαίωμα όλων για προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια.

Κατά συνέπεια και με μια λέξη, «μύλος»… Δεν βγήκε κανένα συμπέρασμα από την σημερινή συνάντηση που αποδεικνύεται ότι γίνεται έτσι απλά για τα μάτια του κόσμου και τίποτα παραπάνω.

2 σχόλια

  1. ΕΜΕΙΣ ΟΣ ΟΦΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΩ.

  2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΕΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *