Η ζωή χωρίς τον Παπάζογλου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει την αποχώρηση της κολόνας του ΟΦΗ και σχολιάζει στο blog του έναν φορ που τα έδωσε όλα τα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα.

Ήρθε στο Ηράκλειο τον δύσκολο Αύγουστο του 2012 και στην διετία που έμεινε στην ομάδα αποτέλεσε τον MVP της. Τον άνθρωπο που τα γκολ του οδήγησαν τον ΟΦΗ σε μεγάλες χαρές και παράλληλα του έδωσαν την δυνατότητα να πάρει ένα καλό συμβόλαιο στα 26 του χρόνια. Γιατί δεν πρέπει να είμαστε αφελείς, ούτε να λαϊκίζουμε. Οποιοσδήποτε άλλος παίκτης είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό, θα άφηνε τον ΟΦΗ. Αυτή είναι η πραγματικότητα – πολύ περισσότερο τώρα που το σύνολο του τύπου θεωρεί δεδομένη την μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Ο Παπάζογλου μένοντας δύο χρόνια στο Ηράκλειο έδωσε πολλά περισσότερα από τα 20 γκολ που πέτυχε στα 64 παιχνίδια που φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ. Πέραν της σπουδαίας ικανότητας του να σκοράρει με το κεφάλι, ο Παπάζογλου αποτέλεσε και τον παίκτη που πάντα τα έδινε όλα στην άμυνα, έτρωγε όλο το ξύλο από τους αμυντικούς και είδαμε φέτος πόσο πολύ έλειψε στις… πρώτες 4,5 αγωνιστικές από τις οποίες απουσίασε. Ο απολογισμός του ΟΦΗ ήταν μόλις 2 γκολ σε 5 90λεπτα! Το να δείχνουμε αγνωμοσύνη σε έναν παίκτη που αποδεδειγμένα πρόσφερε είναι ότι χειρότερο. Αν και πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου του ΟΦΗ αναγνωρίζει την προσφορά του – ειδικά στον πρώτο δύσκολο χρόνο όταν η ομάδα σώθηκε στις… καθυστερήσεις της περιόδου.

Είναι δύσκολη πλέον η ζωή χωρίς τον Παπάζογλου γιατί ο υψηλόσωμος φορ είχε γίνει ένα με τον… ΟΦΗ. Δεν ήταν μόνο τα γκολ του που έδιναν στον ΟΦΗ το κάτι παραπάνω αλλά και η προσαρμογή του τρόπου παιχνιδιού της ομάδας πάνω σε εκείνον και το αντίθετο. Ο ΟΦΗ έπαιζε για τον Παπάζογλου και ο Παπάζογλου για τον ΟΦΗ. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Παπάζογλου πέρα από πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ, αναδείχθηκε και πρώτος στις ασίστ μοιράζοντας 6 γκολ στους συμπαίκτες του.

Ο ΟΦΗ είχε την τύχη να διαθέτει τα τελευταία 3,5 χρόνια εξαιρετικούς επιθετικούς (Καμπάνταης, Μάντζιος, Παπάζογλου) που έδωσαν πολλά γκολ αλλά και το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Από εδώ και στο εξής, ο ΟΦΗ καλείται να βρει έναν φορ που θα χρειαστεί να χωρέσει στα παπούτσια του Παπάζογλου και δεν θα επιτρέψει να φανεί μεγάλο το κενό που θα αφήσει ο Θεσσαλονικιός επιθετικός. Γιατί, οποιαδήποτε σύγκριση γίνει, θα είναι δεδομένη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

7 σχόλια

  1. Εγώ ένα πράγμα δεν μπορω να καταλάβω… Ναι καλά είναι τα λεφτα αλλά πιστεύει κανεις οτι Παπάζογλου και να μείνει στο ροστερ του γαύρου, θα παιζει; Αντε καμια αλλαγή και αν… Ποσο καλό θα ειναι πια για την καριέρα του να παει στον Ολυμπιακό και μετα να βρεθει δανεικος σε κανένα Λεβαδειακό

  2. Ναι οκ φυσιολογικο να θελει να παρει τον Παπαζογλου ο γαυρος!! Ξεμειναν απο επιθετικους ο εργοτελης, ο πλατανιας, ο πανιωνιος, η βεροια!! Μεινε στον ΟΦΗ ρεεε!!

  3. Στην Ελλάδα φτιάχνεις καριέρα οταν παίζεις μπάλλα και τη χαλάς οταν παίρνεις λεφτά. Ετσι είναι. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος…Το Θέμα είναι οτι ο Ο.Φ.Η. θα πάρει λεφτά απ αυτή την υπόθεση? Αυτό πρέπει να μας νοιάζει, που δεν το βλέπω.

  4. Ποιος παίκτης δεν θα πήγαινε στα σίγουρα λεφτά του γαύρου; Ευχαριστούμε Θανάση πήρες από τον ΟΦΗ αλλά και έδωσες ότι μπορούσες.
    Να ρωτήσω και κάτι ο Βαλντεζ ή ο Σεποβιτς ή ο Ολαϊταν είναι καλύτεροι από τον Παπάζογλου;

  5. Ξέρετε πόσοι επιθετικοί πέρασαν και θα περάσουν από τον ΟΦΗ; «Ουδείς αναντικατάστατος» , τους ευχαριστούμε και συνεχίζουμε δυναμικά.

  6. ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ? ΕΔΩ ΗΛΘΕ Ο ΒΑΛΝΤΕΖ ΑΠΟ…ΤΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΒΑΣΙΚΟΣ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠ ΣΑΝ ΑΝΤΙ-ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΑΠΛΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙΣΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΝ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΜΑΝΤΖΙΟ Η ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

  7. Άποψη μου είναι ότι ο ΟΦΗ φέτος υστέρησε πολύ επιθετικά. Αυτό λένε και οι αριθμοί. Είχαμε την 2η χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος μετά τον Αρη, με τεράστιο αριθμό χαμένων τελικών προσπαθειών. Από αυτό συνεπάγεται ότι η 6η θέση είναι ένα μεγάλο θαύμα! Αν ο Παπάζογλου αποτέλεσε το “βαρόμετρο” στην ομάδα τότε η χρονιά ΔΕΝ θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι είναι επιτυχημένη. Όσο αφορά το σκοράρισμα θα ήθελα να δω τον Νούνιεζ την νέα χρονιά σε καλύτερη κατάσταση, κάνει μπάμ από χιλιόμετρα οτι αν είναι καλά μπορεί να αποδειχθεί λύρα εκατό για τον ΟΦΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

14 − 8 =