Η χημεία και η συνεργασία δείχνει τον δρόμο…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την συνεργασία των Σεροπιάν, Βλαστού, τα θετικά δείγματα γραφής αλλά και τον δύσκολο δρόμο που θα διαβεί ο ΟΦΗ.

Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι οι κινήσεις του ΟΦΗ είναι τέτοιες που τον καθιστούν φαβορί, όχι μόνο λόγω ονόματος ή ιστορίας, αλλά και αγωνιστικά. Και για να αποφεύγουμε τις φανφάρες και τα μεγάλα λόγια δεν χρειάζεται να αναφέρω κάθε φορά το παράδειγμα του Άρη. Η φανέλα, ο κόσμος και η ιστορία μπάλα δεν παίζουν από μόνα τους. Ο ΟΦΗ χρειάζεται να είναι επαρκής αγωνιστικά και κυρίως τόσο πολύ ανώτερος που θα το δείχνει σε κάθε παιχνίδι.

Αυτό δεν θα είναι ούτε εύκολο, ούτε δεδομένο. Είναι γεγονός πως το ρόστερ του ΟΦΗ είναι τέτοιο που του δίνει έναν “αέρα” για τη νέα χρονιά στην Γ Εθνική. Οι κινήσεις που γίνονται, δημιουργούν προσδοκίες για μια νορμάλ χρονιά που στο τέλος της θα γίνει και το αυτονόητο. Οι παίκτες που έρχονται στο Ηράκλειο είναι καλοί παίκτες, ικανοί να κάνουν την διαφορά στην κατηγορία όμως εγώ θέλω να σταθώ κάπου αλλού.

Εκεί που στέκομαι μέχρι τώρα, είναι στην συνεργασία των Σεροπιάν, Βλαστού. Και μπορεί, αρκετός κόσμος να θεωρεί δεδομένη την χημεία και την συνεργασία των δύο τους όμως στο ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα δεδομένο. Η σχέση που έχουν “χτίσει” οι δυο τους και ο τρόπος με τον οποίο δημιουργούν τις προϋποθέσεις για το ρόστερ του ΟΦΗ είναι ένα ζήτημα για την συνέχεια. Είναι ζητούμενο για το ποδοσφαιρικό τμήμα να διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού την χημεία και την συνεργασία που υπάρχει – και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × 1 =